GSCimbom
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022
Keramettin TANRIVERDİ

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022 Sayfa 24

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
5,4K
Okunma
230,4K
Sayfa
24/272
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esref bana sanki külübü ucuracan listende tanidik bir adam yok birsey yok cekilde adam gibi güclü yönetim olsun dursunu sevdigimden degil ama güclü yönetim.kuracagı icin istiyorum

O oyuncuları satıp acil ödemeleri yaptıktan sonra transfere para kalmazsa ne yapıcak?
bu konuda ufak bir yanlış algı var forumda - bazen şu kadar şunlar satılır bu kadar a bunlar alınır diye bakılıyor.

Bankalar birliği senin kasana ne girecekse önce kendisi alıp bakacak "Al bu kadar kullanabilirsin" diyecek sonrasında. Öyle 10 a sattım o parayla şunları alalım kafasıyla olmayacak maalesef o iş.

Esref bana sanki külübü ucuracan listende tanidik bir adam yok birsey yok cekilde adam gibi güclü yönetim olsun dursunu sevdigimden degil ama güclü yönetim.kuracagı icin istiyorum
Tanıdık adam olmaz mı listesinde Murat Uysal var hani 128 milyar dolar nerede sorusunun muhatabı ama gel görkü Işıtan'a 10 yıl önceki twitler üzerinden günlerce yayın yapanlardan bu konuda bir eleştiri yada tepki duyduk mu? Tabi ki hayır ama soran olursa Galatasaray'ın iyiliği için Işıtan'a tepki derler buna tepki göstermeyen Terimistalar.

bu konuda ufak bir yanlış algı var forumda - bazen şu kadar şunlar satılır bu kadar a bunlar alınır diye bakılıyor.

Bankalar birliği senin kasana ne girecekse önce kendisi alıp bakacak "Al bu kadar kullanabilirsin" diyecek sonrasında. Öyle 10 a sattım o parayla şunları alalım kafasıyla olmayacak maalesef o iş.
Daha bankalar birliği var aynen, bu sene ertelenicek yüksek ihtimal ama sıcak para lazım kimse kara kaşına kara gözüne Özbek gelsin demiyor

bende hiç sevmem ama biraz el mahkum durumu var,gözünü kırpmadan 20-30 milyon euro kasa kolaylığı yapacak insan yok başka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt