Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
eşref başkanım 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın vaadi bile yok lan yalan da olsa düzgün bi vaat verirsin yahuBu hamamsonun bukadar ısrarcı olması çok can sıkıcı sadece liselileri memnun etmek için memur havasında takılacakmis havası veriyor
Yahu şu Eşref'de kendini bir şey sanıyor
Eşrefin projesi eldeki para eden oyuncuları satmak
O oyuncuları satıp acil ödemeleri yaptıktan sonra transfere para kalmazsa ne yapıcak?doğrusu da bu değil mi bi sürü fırsatlar olacaktır para eden adamlar satılmalı
bu konuda ufak bir yanlış algı var forumda - bazen şu kadar şunlar satılır bu kadar a bunlar alınır diye bakılıyor.O oyuncuları satıp acil ödemeleri yaptıktan sonra transfere para kalmazsa ne yapıcak?
Tanıdık adam olmaz mı listesinde Murat Uysal var hani 128 milyar dolar nerede sorusunun muhatabı ama gel görkü Işıtan'a 10 yıl önceki twitler üzerinden günlerce yayın yapanlardan bu konuda bir eleştiri yada tepki duyduk mu? Tabi ki hayır ama soran olursa Galatasaray'ın iyiliği için Işıtan'a tepki derler buna tepki göstermeyen Terimistalar.Esref bana sanki külübü ucuracan listende tanidik bir adam yok birsey yok cekilde adam gibi güclü yönetim olsun dursunu sevdigimden degil ama güclü yönetim.kuracagı icin istiyorum
Daha bankalar birliği var aynen, bu sene ertelenicek yüksek ihtimal ama sıcak para lazım kimse kara kaşına kara gözüne Özbek gelsin demiyorbu konuda ufak bir yanlış algı var forumda - bazen şu kadar şunlar satılır bu kadar a bunlar alınır diye bakılıyor.
Bankalar birliği senin kasana ne girecekse önce kendisi alıp bakacak "Al bu kadar kullanabilirsin" diyecek sonrasında. Öyle 10 a sattım o parayla şunları alalım kafasıyla olmayacak maalesef o iş.
Metin Öztürk zaten has dursuncu ve kazanma ihtimali yoktuDursun çarşamba günü seçime katılacağını açıklayacakmış fikri değişmezse..