Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim camia DÖ'yü Florentino Perez olarak görüyor sanırım. Aysal sonrası en iyi liste olabilir.

Muhtar Kent, bir de Pegasusçu herif her seçimde reklamını yapar geçer köşeye oturur

Bizim camia DÖ'yü Florentino Perez olarak görüyor sanırım. Aysal sonrası en iyi liste olabilir.

Muhtar Kent olayı yalandır ya adam gelse kendisi başkan olur. DÖ konusunda insanlar bir nevi kendini riske atmak istemiyorlar gibi geliyor bana camiada bölünmüşlük çok olduğu için bu dönem bu şekil atlatılıp sonra kendileri başa gelmek için yapıyorlar bence. Başkan önemli ama asıl önemli olan liste ve futbolun başındaki kişi. Bunu Aysal zamanında gördük, Elmas zamanında da kısmen gördük. Özbek'i hiç istemiyorum ama diğer kişilere ve listelerine bakınca en azından Erden Timur, Cemal Özgörkey, Ali Yüce'li bir yönetimi görmek isterim.

Biraz hit yapmaya çalışıyor da olabilir. Böyle bir liste kulağa hoş geliyor ama uçuk da geliyor.

Muhtar Kent direkt başkan olsun
Muhtar Kent'in olma ihtimali yokya listede kendisinin öyle bir niyeti olsa çok güçlü bir liste ile başkan yapılırdı zaten Aysal gibi.

Dursun Özbek ve Metin Öztürk bana itici gelen 2 isim.

Erden Timur ve Bay Colombus ilgimi çeken ve yönetim içi işlerini görmek istediğim 2 isim.

Hamamcıoğlu'nun listesinde ilgimi çeken 1 isim bile yok.

Dursun Özbek yerinde olsam MÖ 'yü kesinlikle içeri kabul etmem - iyi bir koz değil o. MÖ'süz olarak daha hoşuma gidebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt