Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim camia DÖ'yü Florentino Perez olarak görüyor sanırım. Aysal sonrası en iyi liste olabilir.
Genel kurulda konuşma yapan üyeymiş. Bana da sallama geldi gerçiMuhtar Kent mi?
Biraz sallama geldi bana
Genel kurulda konuşma yapan üyeymiş. Bana da sallama geldi gerçi
Bizim camia DÖ'yü Florentino Perez olarak görüyor sanırım. Aysal sonrası en iyi liste olabilir.
Muhtar Kent'in olma ihtimali yokya listede kendisinin öyle bir niyeti olsa çok güçlü bir liste ile başkan yapılırdı zaten Aysal gibi.Biraz hit yapmaya çalışıyor da olabilir. Böyle bir liste kulağa hoş geliyor ama uçuk da geliyor.
Muhtar Kent direkt başkan olsun
%100Muhtar Kent'in olma ihtimali yokya listede kendisinin öyle bir niyeti olsa çok güçlü bir liste ile başkan yapılırdı zaten Aysal gibi.
Neyse 3 gün kalmış. Cuma listeler bildirilmek zorunda. Konuşmanın anlamı da yok zaten.Biraz hit yapmaya çalışıyor da olabilir. Böyle bir liste kulağa hoş geliyor ama uçuk da geliyor.
Muhtar Kent direkt başkan olsun
Güzel bi yönetim olur..
Bilmem belki diğer yönetimde olanlarla güzel bi yönetim olacağını düşünmüştür reis.Diğerlerinin ekibi bu kadar iyi değil bence..Erden neden Özbek ile çalışmayı istiyor?
Zarar görmesini istememBilmem belki diğer yönetimde olanlarla güzel bi yönetim olacağını düşünmüştür reis.Diğerlerinin ekibi bu kadar iyi değil bence..