Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erden timur 2.başkan olacakmış kesin olarak
dursun metin'in listeden iki tane para koyacak adamı transfer etmiş metinle beraber

Haluk'larda teknik direktör için Nuri'yi, Sportif AŞ için Terim(?) düşünüldüğünü söylediler. Dinç, Terim geçiş süreci için maks 1 sene td'lik yapabilir dedi. Saha kenarında olmaz dedi.
hic gerek yok

td : nuri
yardimci: Podolski/Tugberk
SD: Sensible/Cenk Ergun

Haluk'larda teknik direktör için Nuri'yi, Sportif AŞ için Terim(?) düşünüldüğünü söylediler. Dinç, Terim geçiş süreci için maks 1 sene td'lik yapabilir dedi. Saha kenarında olmaz dedi.

Nevzat da terim ismini ortaya attı biraz önce a sporda. Terim gelirse şaşırmam diyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dursuna bende yıllarca demedigimi bırakmadım bu sefer erden timurun hatrına susmamız lazım cünkü gelecek başkanımız kendisi olabilir

Celal Canoğuz Rodop'u yalanlamış. :ROFLMAO: Ancak Hamamcıoğlu'nun listesinden çıkmış olabilir.

Hocam sportif direktör rolunu kabul eder. En gec 10 mac sonra Okani kovar ve Galatasaray beni istediginde hayir diyemem deyip, hoca olarak geri dönüyorum ve imzayi atiyorum der

burak elmasın teklfini kabul etmedi,bunu da etmez.adam ödeşmek istiyor.1 sene için tdlik yapmaz gelirse 3 yılı var o işin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt