Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek Seçilsin De Bakalım Neler Neler Olacak Umarım Rabbimden Dilerim ♥ Dursun Beyde Yanlış Yapmaz Sadece Erden Timurla Çalışacağı İçin Söylüyorum Süper Olacak

bu hareketlerle iletişim sayesinde dursun olumlu tepki alır.

eşref "colombus" fikir babalığında kaldı çıt çıkmıyor gibi.

Hamamcıoğlu’nun kuru bir Webinar yaptığı yerde DÖ’nün barbekü partileri üyelerimizi ciddi etkileyecektir.

geliyoruz

20220601_193156.webp

Erden Timur bunları anlattığına göre aktif olacak ve direk işin başındaki kişi olacak galiba bu pozitif. Bu konuşmadan anladığım paranın gideceği bir sistem belirlemişle en başında bir hesapta toplanacak ve oradan yüzdelerle projelere göre dağıtılacak. Florya'nın tamamını alacaklar sanırım ilk olarak sonra değerlendirecekler yine Mecidiyeköy'de ki binayı 1+1 stüdyo daire mi oluyor artık o şekle çevirip satacaklar.

erden timur bu projelerle maddi anlamda bizi rahatlatırsa sonraki dönemlerde başkan olarak da görürüz kendisini inşallah.
Benim anladığım amaçı bu Erden beyin. İlk önce bu yönetimle kafasındaki projeleri başlatmak- borcu kapatmak bu 2 sezonun ardından da başkan adaylığını koymak.

Benim anladığım amaçı bu Erden beyin. İlk önce bu yönetimle kafasındaki projeleri başlatmak- borcu kapatmak bu 2 sezonun ardından da başkan adaylığını koymak.
yürekten galatasaraylı biri belli ki. yeni jenerasyon fanatik galatasaraylılardan yani. bizim eski nesil yeterince fanatik değildi onun eksikliğini biraz çekiyorduk. söz konusu görev almak, taşın altına elini koymak olunca çoğu kaçıyordu. erden bey genç yaşında bile sorumluluktan kaçmıyor galatasaray sevgisi yüzünden. umarım çok başarılı olur

Dursun Özbek arka planda, yönetimi ön planda olursa gayet iş yapabilir bir kadro ama göreceğiz. Sonuç görmeden kimseyi övmem artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt