- 18 Temmuz 2009
- 81.723
- 238.649
- 5.093
Onu bilemiyorum üstat fikrim yok.Peki Riva- Düşler vadisinde ekstra orman alanı- okul alanı falan varmış bizim oradan da 170 milyon dolar diyorlar bu nasıl mümkün olabilir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu bilemiyorum üstat fikrim yok.Peki Riva- Düşler vadisinde ekstra orman alanı- okul alanı falan varmış bizim oradan da 170 milyon dolar diyorlar bu nasıl mümkün olabilir?
Normalde bende aynı düşünüyordum ama Kıraç- Dursun nefreti- Cengizciler falanla bir ihtimali oldu gibi.Eşref'in seçilme ihtimali %1 falan
Şu an çok ortada bence ama Cuma lansmanında bir hata yapmazlarsa ibre iyice DÖ'ye kayacak bence. Orada ciddi destek alacaklardır. Bir de Cengizciler için beyaz liste diyorlar, Başkanı Eşref yerine DÖ yazacakları için onların oyları da DÖ'ye gelir.Normalde bende aynı düşünüyordum ama Kıraç- Dursun nefreti- Cengizciler falanla bir ihtimali oldu gibi.
neler oluyor
Oradaki katılım belli edecektir ciddi şekilde.Şu an çok ortada bence ama Cuma lansmanında bir hata yapmazlarsa ibre iyice DÖ'ye kayacak bence. Orada ciddi destek alacaklardır. Bir de Cengizciler için beyaz liste diyorlar, Başkanı Eşref yerine DÖ yazacakları için onların oyları da DÖ'ye gelir.
Hamamcı Eşrefin başkanlığı hususunda 1 koalisyon söz konusu
Uzun olabilir ama,Emlak konut gelirin %25ini alıp bize de aldığının %80nini mi verecek tam anlamadım ben
Diyelim 5 milyar tl gelir var 1.25ini aldı bize de 1ini mi verecek? Riva diye aratıyorum 50 tane haber çıkıyor ama hiçbir yerde net bişey yok
Evet. Farioli'nin akıl hocası.de zerbi pas hocası mı
aman aman uzak dursun o zaman. şu pas hocaları paspas etti bizi.Evet. Farioli'nin akıl hocası.
3 milyon € yapıyor. Şu an zaten 45 sanırım. Kim kazanırsa versin madem Kıraç, elinin kiri zaten.
İlahı. Farioli onun sistemini uyguluyor. Temel amacı geride riskli paslar yapıp rakibi üstüne çekmek, daha sonra gelen baskıyı iyi ayaklarla, pas yaparak geride kırıp hücumda eksik yakalamak. Shaktar'da pek işlemedi. Orada baskı olmadığı için hücumda dar bir şekilde yerleşip, kısa mesafede üçgenler ile tiki taka gibi bir şey yaptırıyor. Baktığında kanatlarda kimse olmuyor, 10 kişi merkezde pas idmanı yapıyor gibi bir görüntü çıkıyor. Farioli'nin Karagümrük'ünde de görüyorduk zaman zaman. Kaptırınca problem doğuyor. Buna yüksek risk, yüksek kazanç diyorlardı sanırım.de zerbi pas hocası mı