Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde bende aynı düşünüyordum ama Kıraç- Dursun nefreti- Cengizciler falanla bir ihtimali oldu gibi.
Şu an çok ortada bence ama Cuma lansmanında bir hata yapmazlarsa ibre iyice DÖ'ye kayacak bence. Orada ciddi destek alacaklardır. Bir de Cengizciler için beyaz liste diyorlar, Başkanı Eşref yerine DÖ yazacakları için onların oyları da DÖ'ye gelir.

Şu an çok ortada bence ama Cuma lansmanında bir hata yapmazlarsa ibre iyice DÖ'ye kayacak bence. Orada ciddi destek alacaklardır. Bir de Cengizciler için beyaz liste diyorlar, Başkanı Eşref yerine DÖ yazacakları için onların oyları da DÖ'ye gelir.
Oradaki katılım belli edecektir ciddi şekilde.

Emlak konut gelirin %25ini alıp bize de aldığının %80nini mi verecek tam anlamadım ben

Diyelim 5 milyar tl gelir var 1.25ini aldı bize de 1ini mi verecek? Riva diye aratıyorum 50 tane haber çıkıyor ama hiçbir yerde net bişey yok

Emlak konut gelirin %25ini alıp bize de aldığının %80nini mi verecek tam anlamadım ben

Diyelim 5 milyar tl gelir var 1.25ini aldı bize de 1ini mi verecek? Riva diye aratıyorum 50 tane haber çıkıyor ama hiçbir yerde net bişey yok
Uzun olabilir ama,

Bizim anlaşma gelir paylaşım modelli bir proje. Biz arsadan aslında para almıyoruz. Projeyi ihaleyi kazanan firma yapıyor, biz herhangi bir para koymuyoruz. Bu projeden gelen gelirinde %75'ini yapan şirket, %25'in de %20'sini Emlak Konut ve %80'ini biz alıyoruz. %25'in, %80'i de toplam gelirin %20'si yapıyor. Hani 780'e sattı diyoruz ya, o para aslında taahhüt ettikleri minimum rakam. Bu paranın da 500'ünü çek alıp, 380'e kırdırdık. Projede 1400 villa yapılıyor, bunlardan elde edilecek toplam gelirin %20'si aslında bizim olacak. Yani biz Riva'yı 2016'da sattık ama projede villa satıldıkça para alıyoruz aslında. -Aldığımız 500 bu rakamdan düştü, ilk satılan villalardan para almadık- Proje de uzun bir proje. 2026'da tamamlanacak. Bu süreçte para kendi borçlarımızın faizine gittiği için parasızız aslında. Bu faizi daha kısa sürede yapılacak Florya'dan gelen para ile kapatacaklardı, Florya bu yüzden satıldı ancak MC dönemine Kemerburgaz'a geçemediğimiz için zarar ettik. Geri alarak aslında iyi bir şey yapmamışlardı ancak şimdi durum şu: Atatürk Havalimanı yıkılacağı için burada verilen kat sayısı artacakmış. Dolayısıyla buradan gelecek gelirin ciddi şekilde artacağı söyleniyor. Herkes şimdi bunun peşinde. Yani MC yönetiminin hatası diyebileceğimiz bir şeyde şimdi konuşulan borçlarımızı tek başına kapatabileceği hatta kara geçirebileceği.

30 nisandaki seçim sınıf başkanlığı seçimi gibiydi, 11 hazirandaki gerçek bi galatasaray seçimi olacak gibi. projeler ve çalışmalar konusunda büyük bir rekabet var.

3 milyon € yapıyor. Şu an zaten 45 sanırım. Kim kazanırsa versin madem Kıraç, elinin kiri zaten.

de zerbi pas hocası mı
İlahı. Farioli onun sistemini uyguluyor. Temel amacı geride riskli paslar yapıp rakibi üstüne çekmek, daha sonra gelen baskıyı iyi ayaklarla, pas yaparak geride kırıp hücumda eksik yakalamak. Shaktar'da pek işlemedi. Orada baskı olmadığı için hücumda dar bir şekilde yerleşip, kısa mesafede üçgenler ile tiki taka gibi bir şey yaptırıyor. Baktığında kanatlarda kimse olmuyor, 10 kişi merkezde pas idmanı yapıyor gibi bir görüntü çıkıyor. Farioli'nin Karagümrük'ünde de görüyorduk zaman zaman. Kaptırınca problem doğuyor. Buna yüksek risk, yüksek kazanç diyorlardı sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt