Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada seçimi erteletti diye laf ettiğimiz Develioğlu sayesinde yarış bambaşka bir boyut kazandı bir ertelenmeden önceki ekiplere bir de şimdiki ekiplere ve projelere bakın. Çarşamba günkü Adnan Öztürk'ün projelerini çok merak ediyorum GS'nin hiç bir mal varlığına dokunmadan düzlüğe çıkaracak bir projeymiş yazılanlara göre ama nasıl bir proje dendiğinde cevap olmuyor çarşambayı bekleyin deniyor net bir şey olmadan da bana saadet zincirlerini hatırlatıyor.

Dursun çakal adam, almış Erden Timur'u götürüyor. Bence Dursun kazanacak.

Sen ne diyorsun üstat
Ben çok kararsızım
Ben Mustafa Cengiz’i çok severdim
İstanbul’daki evimde hala gönderdiği stat maketlerini hala baş köşede saklarım..

Açıkçası beni heyecanlandıran adaylar değil ikisi de
Hayırlısı olsun 3 arkadaşım Eşref Beye verecekler 1 tanıdığım ise Dursun Özbek’e..

Ben çok kararsızım
Ben Mustafa Cengiz’i çok severdim
İstanbul’daki evimde hala gönderdiği stat maketlerini hala baş köşede saklarım..

Açıkçası beni heyecanlandıran adaylar değil ikisi de
Hayırlısı olsun 3 arkadaşım Eşref Beye verecekler 1 tanıdığım ise Dursun Özbek’e..
Dursun'a oy verecek kişiyle ilişkini kesmen senin hayrına olacaktır üstad

Oyumu kime atmalıyım kararsızım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eşref başkanın seçilmesinin Galatasaray’ın geleceği açısından daha hayırlı olacağı kanaatindeyim

Esref baskan olursa duygun yarsuvat dönemi yasariz, para harcamama politikasi uygulanir oyuncu satilir ve bunun sayesinda suanki takimin belki bir tik iyisi ortaya cikar ama sampiyonluk gelmez.

Proje anlaminda pek birsey de ortaya cikacagini sanmiyorum. adnan öztürk ve diger arka planda duranlar süpriz projeler hayata gecirirse orasini bilmem esref baskan olursa erken secime gitmeyiz.

Dursuna gelince kendi dönemi gibi birsey yasariz, olmayan paralari bol keseden harcar, timur sayesinde güzel.projeler ortaya cikar hayata gecirirlir ama ekip patliyacak bir bomba oldu icin bu projeler bitmeden ortalik karisir.

Oyuncu satilir ve suanki takimdan daha iyisi kurulur ama neyin pahasina onu görecegiz? Kesin sampiyonluk icin oynariz ama ali koc son kursununu atti icin tff arkasina alip sampiyon olur. Dursun döneminde büyük ihtimal erken secime gidersiz, cünkü dursun timuru küstürür, metin öztürk de yürüyen bomba oldu icin ilk sene sampiyonluk gelmeyince birbirilerine girerler.

Bir oy hakkim olsaydi, iki baskan adayina oy vermezdim.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

images (91).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt