Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 nisandaki seçimde gayet sakince elle tutulur hiç bi proje olmadan seçime girecek adayın bu seçimde rakibine göre söylem geliştirmesi ve sürekli karşı tarafa saldırması çok samimiyetsiz duruyor. tek amaç seçimi bir şekilde kazanmak gibi duruyor.

bidaha izleyeceğim part 1 2 3 ü ... içim açılsın umutlanayım biraz...

maçlarda bu kadar gerilmedim. Eşref'in lansmanını izledikten sonra bakış açısı , efendilik açısından farkı gösteren bir kıyaslama

Bu yayınlanmış. Yine aynı kıyafet ama farklı stüdyo.

Bugunku sunumla anladik ki hangisi secilirse secilsin burnumuz boktan cikmayacak

O sebeple derhal secimler ertelenip 4.aday cikmali

Puhahaha. Bahçeşehir'deki arazi ne oldu yahu. Nereden çıktı Büyükçekmece. 3 hafta önce Kemerburgaz'a yapıyordun tesisi.
Çok berbat bir sunumdu. Florya'nın kalan 40 dönümünü biz almayalım 20 dönümünü Emlak Konuta satalım gibi bir salaklığı mı dersin? BB anlaşmasındaki %16 faiz sabit faizden imzalamışız gibi sanki bu faiz oranının artma ihtimali yokmuş gibi konuşmasını mı dersin? Riva'da ki orman sıfatını kaybetmiş sözde orman arazisine(200 dönümlük) bir şey yapılmasın diyerek olası ciddi bir gelir kaybımızın olmasını mı dersin?. Kemerburgaza yap işlet devret modeli ile artık kime peşkeş çekilecekse spor hastanesi- otel- Galata City projesini mi dersin? Özbek'e hükümetin adayı diyorlardı ama projelere bakınca Özbek'ten daha çok hükümetin adayı gibi.

Bu yayınlanmış. Yine aynı kıyafet ama farklı stüdyo.

onu izlicektim yanlış linki koymuşum - açmıştım izlerim diye , şu lanet lansmanımsı garip şeyi izledik , hala inanamıyorum neler gördüğüme. Burak Elmas'a bile razıyım eşref yerine o derece irite oldum bu mudur vizyon ileri görüşlülük diye.

bir yandan erden timur'un bu söyleşi röportajlarının bugün servis edilmesi ince taktik (lansman)

çok net fark anlaşılır olmuş iyice. hatta tüm çalışmalara tam gaz verilmiştir - seçim cepte

hatta eşref bile 5 dk baksa şu an sosyal medya vs ... anlamıştır kaybedeceğini.

Dursun başkan olacak, yüksek ihtimal Okan TD olacak ... hadi inşallah sakata gelmeyiz diyelim.

Bugunku sunumla anladik ki hangisi secilirse secilsin burnumuz boktan cikmayacak

O sebeple derhal secimler ertelenip 4.aday cikmali
mümkün değil - o lüksümüzde yok

aday çıkacak adam 3 aydır neredeydin derler . iyice afedersiniz folloş olur GS siyaseti medyada.

Bu esref hic birseye hazirlanmamis, bu adamin ya baskan olmaya niyeti yoktu yada dursun cikmadan önce metini rahat gömerim.diye düsündü ve hic bir calisma olmadi. Yazik ya ne durumlara düstük.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aynen ona geldi

öncelerde yorumum vardır geri sayfalarda - Seçim ertelenmeseydi başkandı, kazandığını kaybedince söylemlerinden tut her haline yansımış bu.

Yahu geçen senede adaydın - oradan bile gelen elle tutulur nasıl bir şey olmaz elinde.

colombus colombus diye kıçını yırttı afedersin kelimesini bile etmedi.

Kararsızların azımsanmayacak sayıda olduğunu düşünüyorum. Kararsız/ortada duran üyelerin büyük çoğunluğu Dursun Özbek'e kaymıştır bugün.
ben dahil orası Eşref'e tam inancım yok ama lansamnı görelim - esasen Erden Timur'a güvenenler

yani şahsen ben öyleyim.

Çok berbat bir sunumdu. Florya'nın kalan 40 dönümünü biz almayalım 20 dönümünü Emlak Konuta satalım gibi bir salaklığı mı dersin? BB anlaşmasındaki %16 faiz sabit faizden imzalamışız gibi sanki bu faiz oranının artma ihtimali yokmuş gibi konuşmasını mı dersin? Riva'da ki orman sıfatını kaybetmiş sözde orman arazisine(200 dönümlük) bir şey yapılmasın diyerek olası ciddi bir gelir kaybımızın olmasını mı dersin?. Kemerburgaza yap işlet devret modeli ile artık kime peşkeş çekilecekse spor hastanesi- otel- Galata City projesini mi dersin? Özbek'e hükümetin adayı diyorlardı ama projelere bakınca Özbek'ten daha çok hükümetin adayı gibi.
Boşuna lansmana para vermeseymiş keşke o zaman. Rezil etmiş kendini. Savaş Çorlu geçen Adnan Öztürk Büyük Galatasaray yapacak, duyduklarım doğruysa kurtulacak falan diyordu. :asd:

dursun özbek bir tane de gerçekten heyecanlandırıcı bir teknik direktör patlatırsa seçimi alır gider

umarım kendisini de kulübü de yeniden karanlığa gömmez

Florya gibi şu anda herkesin ağzının suyunu akıtan bizde üst kullanım hakkı olduğu ve için alabileceğimiz bir araziyi almayıp bizdeki 20dönümlüğüsatalım olayı bende büyük hayal kırıklığı idi.
O konudaki yorumu komedi yahu zaten.

Biz 800 verip alacağımıza 9.5 milyara biz satalım dedi ya :D

onu izlicektim yanlış linki koymuşum - açmıştım izlerim diye , şu lanet lansmanımsı garip şeyi izledik , hala inanamıyorum neler gördüğüme. Burak Elmas'a bile razıyım eşref yerine o derece irite oldum bu mudur vizyon ileri görüşlülük diye.

bir yandan erden timur'un bu söyleşi röportajlarının bugün servis edilmesi ince taktik (lansman)

çok net fark anlaşılır olmuş iyice. hatta tüm çalışmalara tam gaz verilmiştir - seçim cepte

hatta eşref bile 5 dk baksa şu an sosyal medya vs ... anlamıştır kaybedeceğini.

Dursun başkan olacak, yüksek ihtimal Okan TD olacak ... hadi inşallah sakata gelmeyiz diyelim.
Sen böyle diyorsan.....

Neyse yarın Cemal Bey Colombus'u tanıtacakmış,ona bakarız biraz. Sahi Hamamcıoğlu Colombus neymiş bugün anlattı mı? Eğer anlatmadıysa o da izlesin.

dursun özbek bir tane de gerçekten heyecanlandırıcı bir teknik direktör patlatırsa seçimi alır gider

umarım kendisini de kulübü de yeniden karanlığa gömmez

orası aynen öyle

yani umut veren bir havası var oranın kesin ama herkeste hem Dursun isminin rizikolu olduğunu - hem MEtin öztürkün sinsi ve çıkarcı olduğunu biliyor.

ben %99 okan TD olur bundan sonra diyorum (FT kısmı belli olurdu bence o kadar saklı kalamazdı illa servis edilirdi düşüncesindeyim - ki zaten ben o topa tekrar girilmemeli diyenlerdenim)

Sen böyle diyorsan.....

Neyse yarın Cemal Bey Colombus'u tanıtacakmış,ona bakarız biraz. Sahi Hamamcıoğlu Colombus neymiş bugün anlattı mı? Eğer anlatmadıysa o da izlesin.

kıçını yırttıydı dimi senin benim kafasında...kelimesi bile geçmedi..

GS TURİZM gördük..

yorumlardan sonra gülmek istersen izle dicem ama 1.5 saatini feda edersin :D

Boşuna lansmana para vermeseymiş keşke o zaman. Rezil etmiş kendini. Savaş Çorlu geçen Adnan Öztürk Büyük Galatasaray yapacak, duyduklarım doğruysa kurtulacak falan diyordu. :asd:
O büyük Galatasaray GS Eğitim Vakfı'nın bu gün yaptığı yalanlama ile yattı. Adamlar zaten Bahçesehir deki arsayı Galatasaray Üniversitesine 49 yıllığına kiralamışlar 2009'da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt