Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncunun önüne gerçek bir hedef koyup bu sezonki olası başarılarınla da gelecek hedeflere inandırabilirsen geri kalan her detay hallolur. Burası Türkiye.
Osimheni almaktansa benzer tarzda genç topçulara yönelmemiz önümüzdeki senelerde bizim için daha hayırlı olur
Ya nerede var o para kardeşimKendimiz Osimhen benzeri scout işine girip ararken Adayı'da kaptırırız, Florya'yı da kaptırırız, Kemerburgaz'ı bile kaptırırız
Geçmişte hep böyle oldu bonservis olarak pahalı mı pahalı ama işin kırılma noktasını yapabileceksek faydalı bir transfer olur.
2 sene önce 100'ün üstü konuşulan adama %10 indirim varsa 67.5 bitirebiliyorsak bitirelim.
Kaynak yaratacak olan yönetim proje, sponsor bulsunlar bir yol taraftara sunsunlar.Ya nerede var o para kardeşim
Galatasaray’ı batırın da rahatlayınKaynak yaratacak olan yönetim proje, sponsor bulsunlar bir yol taraftara sunsunlar.
Sadece Osihmen bazında düşünmemek lazım Sara, Barış Alper, Yunus ve diğer tüm topçularıda parlatabilecek skor katkısını yükseltecek bir oyuncu bu oyuncuların bonservisleride artacak.
Belki kısa vadede zorlar ama günün sonunda win-win olur.
Zaten seneler boyu saçma sapan transferlere verdiğimiz paralar yüzünden batıyorduk daha Sara gelirken bile 2. lig topçusuna 18 m euro gömülür mü deniyordu.Galatasaray’ı batırın da rahatlayın
Sara 18 etmez diyenlerden biri de sendinZaten seneler boyu saçma sapan transferlere verdiğimiz paralar yüzünden batıyorduk daha Sara gelirken bile 2. lig topçusuna 18 m euro gömülür mü deniyordu.
Onunla ilgili tek bir şey demedim hatta Sara tam bir takım oyuncusu zaman gerekiyor arkadaşlarının nerede neler yapabileceğini öğrendikten sonra etkili olur demiştim.Sara 18 etmez diyenlerden biri de sendin
Onunla ilgili tek bir şey demedim hatta Sara tam bir takım oyuncusu zaman gerekiyor arkadaşlarının nerede neler yapabileceğini öğrendikten sonra etkili olur demiştim.
İyiymiş. Sezon sonuna kadar 1 milyon hedefine ulaşılır umarımHaluk Yürekli haberine göre 500 bin forma satmışız, 250 bin Osimhen paketi satamaz mıyız?
750-800 bin olur, Avrupa ligi ilerlersek yarı finale-final 1 milyon olabilirİyiymiş. Sezon sonuna kadar 1 milyon hedefine ulaşılır umarım