OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

Ulan ne zaman durumu toparladım desem illa tepeden biriyle mac denk geliyor. 5 maclik yenilmezlik serimiz buraya kadarmis demek ki. Rakip lig lideri.

M A R İ Z L E N E C E Ğ İ M

Kasifi Richarlison icin yolladik Rashford, Martial ve Gabriel Jesus ile dondu enteresan

Evet PL atarız ama bu hızlandırıcıları ve antrenmanı serbest bırakayım mı ne dersiniz şimdiden kararlaştıralım
Bana göre böylesi daha mantıklı. Öbür türlü para yatıran olursa ciddi 1 avantaj elde eder.

Renktaş bir de şey soracağım. Şimdi lig bitti ya, atıyorum benim 100 Boss Coin'im var. Sen PL açınca bu BC'ler sıfırlanacak mı?

Bana göre böylesi daha mantıklı. Öbür türlü para yatıran olursa ciddi 1 avantaj elde eder.

Renktaş bir de şey soracağım. Şimdi lig bitti ya, atıyorum benim 100 Boss Coin'im var. Sen PL açınca bu BC'ler sıfırlanacak mı?
Yok coinsler kalıyor lig bitince az biraz ödül de veriyor hatta

6-1 mi yuh ulan
images

12.hafta sonuçlar.webp

puan.1.webp
puan.2.webp

Haftanın takımı:

ter Stegen (Defensores de Belgrano)
Alexander-Arnold (Defensores de Belgrano), Gayà (Defensores de Belgrano), Lovren (Almagro), Hernández (Defensores de Belgrano)Coutinho (All Boys), Ramsey (Almagro), Alli (Tigre)
Cristiano Ronaldo (Almagro), Mbappé (Tigre), Salah (Defensores de Belgrano)

Zar zor yenmişim renktaş,bu arada 16.dakikada Lewa dirsek kirişi çekilmesi nedeniyle sakatlanıp çıkmış,ciddi değildir umarım.Sertliği de normal ayarlamıştım halbuki @Onur Adıbelli

Geri
Üst Alt