Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyse hayrini görsen oynatmayacaksan teklif attığım herifi ver reis uygunsa tabi. ileride kulüplerimizin selamati açısından olağanüstü bi dostluk antlaşması olacaktır bu
isteklerını reddetcanavar sarper kim
hayrlı olsun reis iyi para kaldırdın heneyse hayrini gör
bugün cuma![]()
hayrını gör sende üstadyoo 4.5 milyonparayı nerden buldunuz 5 mılyonla baslamadık mı
bunda bile denge varsa sıctık o zaman dıgerlerı 10m ıle basladıyoo 4.5 milyon
yeni lige girip sefiyıld aldım 4.5 den başlamışız, o kadar fark yokturbunda bile denge varsa sıctık o zaman dıgerlerı 10m ıle basladı
3 m mi ne teklif attım 8 olarak geri göndermişsin bu nasıl kominizm yoldaşarkadaşlar ihtiyacınız olan bölgelere iyi adamlarımı verebilirim
komünist anlayış bunu gerektirir
pazarlık sünnettir üstat3 m mi ne teklif attım 8 olarak geri göndermişsin bu nasıl kominizm yoldaş
tamam para gelsin gene paslaşırızpazarlık sünnettir üstat
orta yolu bulacağız
ne yoldaşı yaw sermayenin adamı bunlar dikkat etmek lazım3 m mi ne teklif attım 8 olarak geri göndermişsin bu nasıl kominizm yoldaş
reis senın kulüpte herhangi bi hareketlilik yok şuan sebebi nedir fırtına öncesi sessizlik filan mıne yoldaşı yaw sermayenin adamı bunlar dikkat etmek lazım
ah almış bu takım yawreis senın kulüpte herhangi bi hareketlilik yok şuan sebebi nedir fırtına öncesi sessizlik filan mı
kadron gençmiş güzel. savunmadaki yunan transferin gözdesi olsa gerek
kadroda şöyle yaşlı ve gücü yüksek adamda yok ki yaşlı adamlar için etkinlik varmış şuan 
ne yoldaşı yaw sermayenin adamı bunlar dikkat etmek lazım
senden fedonu 3m ye istiyorumneyse 1-5 icine girirsem iyidir. alisma sezonum
Fodeni 3 e he xd. O kadar da acemi degiliz xd sana Mahrezi 20ye verebilirimsenden fedonu 3m ye istiyorum