- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
geçmiş olsun reis boşver olur öyle seylerDeplasmanlarin abv yine kaybettik
bi iki iyi oyuncu versene bana yok pahasına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsun reis boşver olur öyle seylerDeplasmanlarin abv yine kaybettik
De bruyne 500 m sana ;(geçmiş olsun reis boşver olur öyle seyler
bi iki iyi oyuncu versene bana yok pahasına
ilk 10 hedefimizi tutturacağız gibi@İbrahim Gençtürk reis dün beni yensen lidermişsin bugün he. sen bu kurtlar sofrasından cıkarsın reis
ani kadro büyümesi ile sende öyle gözüküyorsun @Mehmet Eroğlu
yok yahu ortasaha değil defans istiyorum laporte veya ambrosiniyi ver bana ucuza. bak ligin basında beni kırdın bidaha gün yüzü görmedin ah aldın çünkü. bunu telafi edip helallik almak sana kalmıs bısey. bidaha bunu benden duyamazsınDe bruyne 500 m sana ;(
Benimle muhatap olmazsan sevinirim. (Ciddiyim)watford yıne husran gıbı
sonunda galibiyet
En iyi topçularımızı aldığımız fiyatın aşağısından elde etmeye çalışmandan dolayı olabilir reis.musaptan ne zaman bi futbolcusunu istesem uzun bi süre muhatap olmuyor ölü taklidi yapıyor. ortalık hareketlendiğinde kargaşanın arasına mini bi cvp bırakıp çekiliyor
reis 9pm diye menajerlik oyunu varEn iyi topçularımızı aldığımız fiyatın aşağısından elde etmeye çalışmandan dolayı olabilir reis.![]()
musaptan ne zaman bi futbolcusunu istesem uzun bi süre muhatap olmuyor ölü taklidi yapıyor. ortalık hareketlendiğinde kargaşanın arasına mini bi cvp bırakıp çekiliyor
son aldığın +90lık stoper bebede gözüm kaldı be reis. benim bebeyle merih çağlar gibi olurlardı