tottenham taraftarları:

18130 (2).webp

balonlowskiyi 2 maçtır oynatmıyorum dersini almıstır heralde artık

Ulan kadro yapmayı unuttum kane falan oynamamış. Neyse kazandık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

la yeni eve geldim yine kadro yapmayi unutup antrenmanda birakmisiz elemanlari

De bruyne 500 m sana ;(
yok yahu ortasaha değil defans istiyorum laporte veya ambrosiniyi ver bana ucuza. bak ligin basında beni kırdın bidaha gün yüzü görmedin ah aldın çünkü. bunu telafi edip helallik almak sana kalmıs bısey. bidaha bunu benden duyamazsın

@Yusuf Ciftci 4-5-1'de yeni bir şey deniyecektim, taktiği 4-5-1 için ayarladım da dizilişi değiştirmeyi unuttum. Diziliş 4-4-2 kaldı. Sadece 2 şut atabilmemin sebebi o. :D
Gerçi 1 gol atabilmen de enteresan o istatistiklerle. :D

musaptan ne zaman bi futbolcusunu istesem uzun bi süre muhatap olmuyor ölü taklidi yapıyor. ortalık hareketlendiğinde kargaşanın arasına mini bi cvp bırakıp çekiliyor

En iyi topçularımızı aldığımız fiyatın aşağısından elde etmeye çalışmandan dolayı olabilir reis. :D
reis 9pm diye menajerlik oyunu var
6 lig var online oyuncularla oynuyorsun
en alt ligden dandik bi kadroyla başlayıp en üst lige ulaşmaya calısıyorsun. her sezon tam 1 ay
güzelliği kadron sıfırlanmıyor sonraki sene devam edebiliyorsun. bi ara göz at derim keyifli oyun. yapımcılar arada çakallık yapıyor fakat güzel. seni sarma ihtimali yüksek
ben şuan en üstün bi alt ligindeyim.bi iki ay daha çıkamam gibi gözüküyor en üst lige

Geri
Üst Alt