Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
ronaldoyu verim sana bırakcam oyunu, oyunda oldugumu bilmek bile psikolojimi etkiliyoreis bi iki oyuncu satar mısın bana şu mübarek iftar vakti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ronaldoyu verim sana bırakcam oyunu, oyunda oldugumu bilmek bile psikolojimi etkiliyoreis bi iki oyuncu satar mısın bana şu mübarek iftar vakti
noldu reis uyku tutmadımı bugun :asd.ronaldoyu verim sana bırakcam oyunu, oyunda oldugumu bilmek bile psikolojimi etkiliyo
Reis ben de 16:30'da filan uyandım bugün. CK ile ölümüne bir kapışma söz konusu.noldu reis uyku tutmadımı bugun :asd.
saat 10da bildiririm sesleriyle uyandim deli oldum sildim oyununoldu reis uyku tutmadımı bugun :asd.

19.14te yataktan kalktim reisReis ben de 16:30'da filan uyandım bugün. CK ile ölümüne bir kapışma söz konusu.![]()
O da iftarı kaçırmamak için herhalde.19.14te yataktan kalktim reis
iftar icin degil aslinda gec de yerim de evdekilerin kalkmadi mi daha seslerini duyunca kalkiyorum tokatlanmamak icinO da iftarı kaçırmamak için herhalde.![]()

He ya, benim de sırf o yüzden kalktığım çok oldu. Bi uyutmuyorlar rahat rahat.iftar icin degil aslinda gec de yerim de evdekilerin kalkmadi mi daha seslerini duyunca kalkiyorum tokatlanmamak icin![]()
Bugün 442 ile yendim 433ü4-3-3>4-4-2/4-2-3-1
4-4-2>4-5-1/5-3-1-1/5-4-1
4-5-1>4-3-3
5-3-1-1>4-3-3
Sistem bu benim çözdüğüm.
4-3-3 hariç balance ayarlarını bilmiyorum ama.
(Hayır postu)
Banane olm senin oyuncun ister sat ister al
Kes lan. 451 yapacaktımda sana yoğunluktan unuttum.@Emrah Yıldırım artık istifa et küçük totthenham
Bir Galatasaray klasiği! Maç öncesi rakip oyuncuya transfer teklifi@ünsal yarın bizim maçtan sonra maximin adlı oyuncuna teklif atarım. şimdi bizim maçtan önce dedikodulara mahal vermenin anlamı yok.
kadro kalitesindendirBugün 442 ile yendim 433ü
bu tır sürülen oyunu ben gene indirdim. cesaretin varsa çık karşıma delikanlı gibi kapışakiftar icin degil aslinda gec de yerim de evdekilerin kalkmadi mi daha seslerini duyunca kalkiyorum tokatlanmamak icin![]()
ets2 mi abi? oynariz beraber de nası oynicazbu tır sürülen oyunu ben gene indirdim. cesaretin varsa çık karşıma delikanlı gibi kapışak

ets2 mi abi? oynariz beraber de nası oynicaz![]()
bende tüm haritalar var abi 150 milyon fln verdim oyunabilmiyom valla üstat kapışma modda oynamadım hiç. bu türkiye haritası olan zımbırtıyı aldın mı sen nasıl zevklimi
bide benim kütüphaneden amerikan truck cıktı. o da fena değil gbi