Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
keşke atmasaydıkRövanş atmayan haindir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keşke atmasaydıkRövanş atmayan haindir

Kardeş oyunmu oynuyoz burda!!belhandayi kadroma katarak emelime ulastim ve sotondan istifa edip oyunu sildim
![]()
iyi halt ettin.belhandayi kadroma katarak emelime ulastim ve sotondan istifa edip oyunu sildim
![]()
kör döğüşü olduzirveyi alakadar eden müsabaka tam bir taktik savaşa sahne olmuş

ikinizin dizlişleri görünce kahkaha attın reiskör döğüşü oldu
oyun bana olan öfkesini 1 adet galibiyet ve antrenman etkinliği hediye ederek dindirmiş gözüküyo![]()
muazzam tartmıssınız karşılık birbiriniziikinizin dizlişleri görünce kahkaha attın reismuazzam tartmıssınız karşılık birbirinizi
recepin 451i neysede senin aklına nasıl geldi o diziliş

dün benm herif kırmızı yiyince, ortasahada zafiyet oluştu 451 çıksam iki tane 79 80 lik herife karşı recepin 90-95 lik adamlarıyla karşılaşacaktıkşutlar senin 4 recepin 3 kaleyi bulan top 1 o da gol![]()

üstadın saçma sapan taktiklere yenilmişiz isyanına yorumun ne peki reisdün benm herif kırmızı yiyince, ortasahada zafiyet oluştu 451 çıksam iki tane 79 80 lik herife karşı recepin 90-95 lik adamlarıyla karşılaşacaktık
onun da 451 çıkacağını tahmin ettim fantastik bir şey deneyeyim dedim 451 e karşı![]()

saçma değil tamamen bilim kurulu onaylıüstadın saçma sapan taktiklere yenilmişiz isyanına yorumun ne peki reis![]()

belhandayi kadroma katarak emelime ulastim ve sotondan istifa edip oyunu sildim
![]()
akşam ki maça hazır mısınDalga mı geçiyoruz burda? Madem oynamayacaktın niye girdin?
Bu adamı bütün yarışmalar ve oyunlardan men edin @Mehmet Eroğlu @Aslan Karadağ @Cihan Ağzıkara
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
akşam ki maça hazır mısın