pahalılığın artık sabredilemez noktaya gelmesi

Ekli dosyayı görüntüle 155640

Ülkede ki seçmenlerin hemen hemen yarısının istemediği bir sistemin bu ülkeye fayda getirmeyeceği apaçık belliydi. Hiç unutmam seçimden sonra ki gün fabrikada malum kesim destekçilerine bittiğimiz gündür demiştim. Yaa bırak geç hadi bunları diye cevap verenler şimdi en çok ağlayanlar oldu. Başkanlık referandumu seçimlerinin ertesi günü sizlere söylediğim sözü hatırlıyor musunuz diye soruyorum. Hiçbirinin gıkı çıkmıyor. Sistemi araştırmadan, sistemden bir haber olup sırf malum kişiyi sevdiğim için oy verdim diyenlerin olduğu bu ülke bir adım dahi ileri gidemez.
neye evet dedigini hala bilmeyen milyonlarca secmeni var bu heriflerin. %30 oy oranina sahip olmalari bile fiyasko. normalde almalari gereken en fazla 3-5 puan.

Yurtdisinda yasayan turkler neden oy hakkina sahip?
ezici bir cogunluk iktidara oy verdigi icin mesela chpye oy verselerdi aninda hukumet oy haklarini dalratan bir duzenleme cikartirdi.

bence buna bir duzenleme gelmesi lazim , yilin ne kadarini ulkede geciriyor bu vatandas ulkeye vergi olarak ne kazandiriyor , burda iscisi olan ureten bir yatirimi var mi bunun gibi kistaslar getirilebilir.

baska ulkenin vatandasi olup ordan maas alan bir kisinin bizim ulkemizde ureten uretmeyi tesvik eden bir yatirimi yada burda parasini kullanip harcadigi ciddi bir meblag var midir buna gore bir kistas gelmeli.

Muhalefet eğer Haşim Kılıç yada Abdullah Gül'ün işaret ettiği bir adayı çıkartırsa RTE'ye oy vermezsem adam değilim. Yetti ulan ya.
Bu ulkede 20 yıldır muhalefet yok abi. Ne muhalefeti ya. Adam akıllı bi muhalefet olsa bu ulke bu hale gelmezdi.

Konuyu çarpıtmayalım.

Türkiye'de mevzunun fırsatçılıkla da birleştiğini ekleyelim.

Bugün direkt karşımdakinden duyduğum bir diyalog :
- aralıkta aldığın evi kaça veriyorsun
-1.1 milyon
- lan 550kya almadın mı
- #&@&@^€@^@

ev de bok gibi ev yani.

o fiyat yapma sebebi de tamamen etraftaki evlerin fiyatlandırmaları.

Muhalefet eğer Haşim Kılıç yada Abdullah Gül'ün işaret ettiği bir adayı çıkartırsa RTE'ye oy vermezsem adam değilim. Yetti ulan ya.
KK işaret ettiklerini değil direk kendilerini yapmak ister. Gül aday olduğu zaman CB olmasın diye tepinen Tuncay Özkan şu an milletvekili olduğu parti de susar oturur....

Bu ulkede 20 yıldır muhalefet yok abi. Ne muhalefeti ya. Adam akıllı bi muhalefet olsa bu ulke bu hale gelmezdi.
ben farkli dusunuyorum muhalefetten ziyade burda bir egitimsiz ve ahlaksiz guce tapan halk sorunu var.

yarin bir gun sol cenahtan bir tiran ciksa ona da taparlar.

KK işaret ettiklerini değil direk kendilerini yapmak ister. Gül aday olduğu zaman CB olmasın diye tepinen Tuncay Özkan şu an milletvekili olduğu parti de susar oturur....
Bilmem ben eğer böyle bir şey olursa Tayyip kazansın diye propaganda yaparım. Ailemde eşime dostuma tembih eder Rteye oy attırırım.

Konuyu çarpıtmayalım.

Türkiye'de mevzunun fırsatçılıkla da birleştiğini ekleyelim.

Bugün direkt karşımdakinden duyduğum bir diyalog :
- aralıkta aldığın evi kaça veriyorsun
-1.1 milyon
- lan 550kya almadın mı
- #&@&@^€@^@

ev de bok gibi ev yani.

o fiyat yapma sebebi de tamamen etraftaki evlerin fiyatlandırmaları.
Istanbulda deprem burnumuzun dibinde bu evlerin bircogu yikilacak malesef.

bunu dusunmeden resmen gecekondu evlere milyonlari istiyorlar , aslinda istanbuldan gocmek lazim bence bir an once.

Bilmem ben eğer böyle bir şey olursa Tayyip kazansın diye propaganda yaparım. Ailemde eşime dostuma tembih eder Rteye oy attırırım.
Geçen dönem oluyordu. Meral Akşener'e sen CB adayı olma Gülü yapacağız diyerek Parti kuruluşu için verdiği 20 Milletvekilini geri çekti. Ama Meral Akşener geri adım atmayınca mecbur apar topar Muharrem İnce'yi aday gösterdi.

6li masanin "adayimiz rte" demesi gibi bir sey olur eger hasim kilic isimli sahis aday gösterilirse. disaridan 100 bin imza ile muharrem ince veya tanju özcan aday olup sandiklari patlatir böyle bir sey olursa. %25in üstüne sittin senedir cikamayan adam hala ders almamis denilebilir hasim kilic hamlesi dogruysa.

yukarıda kalması gereken başlık. nefes alamıyorum artık, günde tek öğüne düştüm. herhangi bir elektronik eşyama bir zarar gelir diye ödüm kopuyor zira yaptıracak param kesinlikle yok. en son ne zaman giyim alışverişi yaptığımı dahi hatırlamıyorum. spor ayakkabım yok, 25 derecede kışlık ayakkabıyla geziyorum.

fen liseli gangster
09.04.2022 17:38

Ulkenin 85%'i egitimsiz ya da kagit ustunde diploma sahibi. Bu 85% in yarisi kara cahil. Burda ki problem, kara cahiller iclerinde besledikleri kiskanclik ve intikam duygusuyla, kisaca kompleksleriyle, kendilerinden birini ulke yonetir durumda gorunce , ' iste bizden biri sonunda' diyerek olesiye desteklediler. Celladina asik mahkumlar misali. Din, biraz da milliyetcilik kamuflajiyla akilsiz cogunlugun olmayan aklini celdiler ve tecavuz etmedikleri ne hukuk kaldi ne ekonomi.

Biz ise hala sonuc tartisiyoruz.

İşe başlamak için daha talihsiz bir zamana denk gelebilir miydim biraz zaman gösterecek.

Çok umutsuz ve moral bozucu zamanlar geçiriyoruz.

Geri
Üst Alt