Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.448
- 21.317
- 2.098
Ben ne bilem Baakannezaman duzelir?
50 yil alirmi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ne bilem Baakannezaman duzelir?
50 yil alirmi?
Oy verip tekrar kaybeden tarafta olmamak için mi abiBilmem ben eğer böyle bir şey olursa Tayyip kazansın diye propaganda yaparım. Ailemde eşime dostuma tembih eder Rteye oy attırırım.
asgari ucretten cok az ustunu teklif ederlerse kabul etme direk asgari ucret ise nasil olsa zam gelecekİşe başlamak için daha talihsiz bir zamana denk gelebilir miydim biraz zaman gösterecek.
Çok umutsuz ve moral bozucu zamanlar geçiriyoruz.
Muhalefet eğer Haşim Kılıç yada Abdullah Gül'ün işaret ettiği bir adayı çıkartırsa RTE'ye oy vermezsem adam değilim. Yetti ulan ya.
Bilmem ben eğer böyle bir şey olursa Tayyip kazansın diye propaganda yaparım. Ailemde eşime dostuma tembih eder Rteye oy attırırım.
iyi bir aday olmazsa bu ülkeye yapılmış en büyük kötülük olur ama sokaktaki mehmet dayı bile aday olsa oyun gideceği yer belllidir benim açımdan.Muhalefet eğer Haşim Kılıç yada Abdullah Gül'ün işaret ettiği bir adayı çıkartırsa RTE'ye oy vermezsem adam değilim. Yetti ulan ya.
Yine durumum fena değil de, beni umutsuzluğa sokan çalışma şartları ve karşılaştığımız tavır daha çok.asgari ucretten cok az ustunu teklif ederlerse kabul etme direk asgari ucret ise nasil olsa zam gelecek![]()
RTE'yi siyasette tutan adama oy vereceğime gider Gerçeğine oy veririm.iyi bir aday olmazsa bu ülkeye yapılmış en büyük kötülük olur ama sokaktaki mehmet dayı bile aday olsa oyun gideceği yer belllidir benim açımdan.
en zor meslek su an diyebilirim uzman gibi calis hemsireden daha kotu muamele gor komik ucretler al ama yine de severek ogrenme istegiyle hergun uykusuz calismaya devam et.Yine durumum fena değil de, beni umutsuzluğa sokan çalışma şartları ve karşılaştığımız tavır daha çok.
Asistan hekimlik yapıyorum.
Hala mutfak mı arıyor bu herif ya
Teşekkür ederim üstat, aklımda bulunsuz.en zor meslek su an diyebilirim uzman gibi calis hemsireden daha kotu muamele gor komik ucretler al ama yine de severek ogrenme istegiyle hergun uykusuz calismaya devam et.
Allah direnme gucu ve calisma sevki versin canini sikma . bitirmeye yakin yurtdisi dusunursen bana danisabilirsin.
Konuyu çarpıtmayalım.
Türkiye'de mevzunun fırsatçılıkla da birleştiğini ekleyelim.
Bugün direkt karşımdakinden duyduğum bir diyalog :
- aralıkta aldığın evi kaça veriyorsun
-1.1 milyon
- lan 550kya almadın mı
- #&@&@^€@^@
ev de bok gibi ev yani.
o fiyat yapma sebebi de tamamen etraftaki evlerin fiyatlandırmaları.
Zaten rezalet ötesi bir durum bu daire fiyatlari. Resmen ikiye katlandi fiyat olarak son bir kac ayda. Milletin cepin de para yok neye güvenerek bu fiyatlar artar anlam veremedim, hele kiralik dairelerin fiyati ucmus, kimse de insaf kalmamis.Konuyu çarpıtmayalım.
Türkiye'de mevzunun fırsatçılıkla da birleştiğini ekleyelim.
Bugün direkt karşımdakinden duyduğum bir diyalog :
- aralıkta aldığın evi kaça veriyorsun
-1.1 milyon
- lan 550kya almadın mı
- #&@&@^€@^@
ev de bok gibi ev yani.
o fiyat yapma sebebi de tamamen etraftaki evlerin fiyatlandırmaları.
Yazılı ve görsel basın tamamıyla hükümet yanlısı. Ülkede halen daha tüm gündemi 2 televizyon kanalı ile sınırlı milyonlarca insan var. Muhalefet (parti ayırmaksızın) 2002 öncesinde olduğu gibi televizyonda olabilse 2009'da iktidar değişirdi. Yeni nesil oyları olmasa 100 yıl daha seçim kazanamaz muhalefet.Bu ulkede 20 yıldır muhalefet yok abi. Ne muhalefeti ya. Adam akıllı bi muhalefet olsa bu ulke bu hale gelmezdi.