pahalılığın artık sabredilemez noktaya gelmesi

Muhalefet eğer Haşim Kılıç yada Abdullah Gül'ün işaret ettiği bir adayı çıkartırsa RTE'ye oy vermezsem adam değilim. Yetti ulan ya.
iyi bir aday olmazsa bu ülkeye yapılmış en büyük kötülük olur ama sokaktaki mehmet dayı bile aday olsa oyun gideceği yer belllidir benim açımdan.

Ekşide Almanya market fiyatları paylaşılmış. Hala Avrupa'nın bizi kıskandığını falan sanan sığırlar varsa sayfa sayfa inceleyebilir bu katalogu.

iyi bir aday olmazsa bu ülkeye yapılmış en büyük kötülük olur ama sokaktaki mehmet dayı bile aday olsa oyun gideceği yer belllidir benim açımdan.
RTE'yi siyasette tutan adama oy vereceğime gider Gerçeğine oy veririm.
Gençler Tayyipe oy vereceğim manası çıkmasın illa gider buluruz birini ama muhalefet tarihin en önemli seçimine Tayyipci birini aday gösterirse diye bir seçenek sunuyorum kendi adıma.

Yine durumum fena değil de, beni umutsuzluğa sokan çalışma şartları ve karşılaştığımız tavır daha çok.
Asistan hekimlik yapıyorum.
en zor meslek su an diyebilirim uzman gibi calis hemsireden daha kotu muamele gor komik ucretler al ama yine de severek ogrenme istegiyle hergun uykusuz calismaya devam et.

Allah direnme gucu ve calisma sevki versin canini sikma . bitirmeye yakin yurtdisi dusunursen bana danisabilirsin.

artık pahalılık o kadar sıktı ki buraya yazasım bile gelmiyor. futbol filan artık çok lüzumsuz geliyor. insanların geleceği çalındı anadan babadan bir şey kaldıysa ne ala yoksa geçmiş olsun. çalışarak didinerek bir halt olmaz bir kıçı kırık ev bir milyon. bunun için mi çalışacak yaşayacak insanlar. antalya'da kardeşim var kirası bin 300 lirayken ev sahibi şu anda 3 bin istiyor. konyaaltı, lara gibi yerlerde bin dolar istiyorlar.

en zor meslek su an diyebilirim uzman gibi calis hemsireden daha kotu muamele gor komik ucretler al ama yine de severek ogrenme istegiyle hergun uykusuz calismaya devam et.

Allah direnme gucu ve calisma sevki versin canini sikma . bitirmeye yakin yurtdisi dusunursen bana danisabilirsin.
Teşekkür ederim üstat, aklımda bulunsuz.

Ben böyle konularda genelde yorum yapmayı sevmem çünkü ülkenin içinde yaşamıyorum hem samimi olmaz hem de doğru olmaz. Sadece tek bir şey belirtmek istiyorum.

Avrupa'da da tabi ki pahalılık ve saire var bu çok normal bir şey ama malum kesimin bahsettiği gibi öyle yok hayat çok pahalı yok geçinemiyoruz yok Avrupa bitti battı yandı kül oldu gibi bir durum yok. Böyle bir şey diyen varsa net art niyetlidir ve de yalancıdır.

Corona'dan ve mevcut Ukrayna-Rusya Savaşı'ndan dolayı etkilenme tabi ki doğal olarak var ama alım gücü Türkiye'deki kadar etkilenmiş durumda değil. Kıyaslanmaya kapalı bir konu kesinlikle. Kıyaslama yapabilmek için eşit şartlar yok ortada çünkü.

Son olarak Allah hepinizin yardımcısı olsun. Tüm samimiyetimle söylüyorum Türkiye'nin bu durumuna gerçekten çok üzülüyorum. Bu ülke bu hallere düşmemeliydi.

Konuyu çarpıtmayalım.

Türkiye'de mevzunun fırsatçılıkla da birleştiğini ekleyelim.

Bugün direkt karşımdakinden duyduğum bir diyalog :
- aralıkta aldığın evi kaça veriyorsun
-1.1 milyon
- lan 550kya almadın mı
- #&@&@^€@^@

ev de bok gibi ev yani.

o fiyat yapma sebebi de tamamen etraftaki evlerin fiyatlandırmaları.

Bütün ev ve dükkan sahiplerinin eski kiracılarını çıkarmak için kıvranmaları cabası.

Son 3- 4 ayda yuzde 100 zam geldi herseye ne son 1 yili. Ulan işe gidip gelmek bile ekonomik degil artik. Yol parasi ve ögle yemegi gunluk kazancin yarisini götürüyor zaten.

Konuyu çarpıtmayalım.

Türkiye'de mevzunun fırsatçılıkla da birleştiğini ekleyelim.

Bugün direkt karşımdakinden duyduğum bir diyalog :
- aralıkta aldığın evi kaça veriyorsun
-1.1 milyon
- lan 550kya almadın mı
- #&@&@^€@^@

ev de bok gibi ev yani.

o fiyat yapma sebebi de tamamen etraftaki evlerin fiyatlandırmaları.
Zaten rezalet ötesi bir durum bu daire fiyatlari. Resmen ikiye katlandi fiyat olarak son bir kac ayda. Milletin cepin de para yok neye güvenerek bu fiyatlar artar anlam veremedim, hele kiralik dairelerin fiyati ucmus, kimse de insaf kalmamis.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yani hala dış güçler masalı yapanlar var ya ne diyeyim. Sen kollarını açıp beklersen mutlaka kucaklayan olacaktır. Bunun da yerlisi yabancısı yok.

Ha bir de sütte leke var ülkeyi her açıdan şantaja açık hale getirenlerde yok.

her geçen gün, mevcut durum daha da kötüye gidecek.

bu işin artık öyle vergi oyunlarıyla, imar barışlarıyla falan kurtarılacak hiç bir yanı kalmadı.

Bu ulkede 20 yıldır muhalefet yok abi. Ne muhalefeti ya. Adam akıllı bi muhalefet olsa bu ulke bu hale gelmezdi.
Yazılı ve görsel basın tamamıyla hükümet yanlısı. Ülkede halen daha tüm gündemi 2 televizyon kanalı ile sınırlı milyonlarca insan var. Muhalefet (parti ayırmaksızın) 2002 öncesinde olduğu gibi televizyonda olabilse 2009'da iktidar değişirdi. Yeni nesil oyları olmasa 100 yıl daha seçim kazanamaz muhalefet.

Geri
Üst Alt