parfüm önerileri

adp-colonia-intensa.jpg

1#

Jean Paul Gauilter Le Male kullanıyorum çok hoş bi kokusu var ama değiştirme vakti geldi. O yüzden tavsiyesi olan varsa sevinirim

Şunlar gözüme çarptı kullanan yada tavsiye edecek varsa

Tom Ford Black Orchid edt
Tom Ford Men edt

Armani Mania bi kac sene evvel kullanmistim ama pek begenmemistim hatirladigim kadariyla.

Klasik oldu o da artık ya
Olum şu mantık çok yanlış yahu koku güzel olduktan sonra neden bu kadar önemli olsun. Kullanmaktan sıkıldım diyorsan One Million var Hugo Boss Bottled var, sonra yine Boss'un şu siyah şişeli yandan kapaklısı var, Fuel for Life var.

Bir de Avon'un Cristian Lacroix Noir çok şahane bir koku ama kalıcılığı düşük doğal olarak.

Versace Eros

Bvlgari İn Black

212 VİP

D&G The One

YSL - La Nuit De L'Homme EDP -> Şino kullanıyor bizzat satmış olmaktayım :hat:
[h=1]Nikos Sculpture[/h]

madem fresh koku seviyorsun bunu tavsiye ederim, aqua di gio animsatiyor ama ona göre daha ucuz güzel bir koku Perry Ellis 360 Red
perry-ellis-360-red-men.jpg

Baska tavsiye edebilecegim bir parfum ise deniz kokusu gibi tuzlu bir havasi var genede fresh sayilacak türünden Nautica Voyage fiyat olarak da cok ucuz sayilir
6229_oo4kae2ytp_240.jpg

Desire Dunhill'i tavsiye ederim.çok ağır bi koku değil ve uzun süre üzerinizde kalabiliyor.çok ağır parfüm sevmeyenler deneyebilirler.

Michael Kors for men kış için ideal
Dior homme edt eski versiyon kış için ideal
Guerlain pour instant extreme homme çok hoş bir parfüm tr de yok ama duty freelerde var
Tom ford noir de noir bunu özel günlerde sıkın bence bu mevsimin parfümü

Kokusunu incelemiştim fena değildi ama pek hatırlamıyorum

Dene o parfümü kanka. Bana güven. Pahalı demiştim ama Armani ile aynıymış Fiyatı. Bizde Parfüm düşkünü bir akraba var. Armani kullanıyor o da. Parfüm alırken bir arabaya bir kendisine alıyor. Ordan biliyorum senin söylediğin parfümü. :D

Black Code
Diesel only the brave
Diesel fuel for life

Destination-Grand-Canyon-EDT.png

Bu aralar bunu kullanıyorum. Gayet hoş.

Terre D'hermes

jean paul gaultier le male

Hangisi sizce kullanan varmı hic ikisinden birini almayı düşünüyorum?

Geri
Üst Alt