Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Hepsi Erdoganin suçu!!!! 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil yoktu olm cesitli otlari sarip icmek, dumanini cekmek her zaman vardi. Yapim tarzi, malzeme farkli mantik ayni.
SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman sigaranın sadece zevk veren bir şey olarak bilindiği, sağlığa zararlarından haberi olmadıkları için yasaklamadıklarını söyleyebiliriz.
Dini olarak bakarsak böyle bi' mantık yok laO zaman sirke de haram olurdu.
Haram olan şeyleri tanrı belirler, Allah'ın haberi yok muydu tütünün zararlarından?
Ben mekruh dedim ama çok uzun bir konu ve birçok ayrı düşünce mevcut, en yaygını normal kullanımda mekruhtur.
Gerçi şöyle de bir durum var, "İmam-ı Muhammed, tahrimen mekruh haram demektir buyurdu. İmam-ı a’zam ile imam-ı Ebu Yusuf ise, harama yakındır dedi."
Harbimi
Var mı yok mu çözemedik bir kaç site haber yapmış indirim oldu diye ama az evvel Büfe'yi aradım yok öyle bir şey dedi, sadece camel'da indirim var gibi duruyor
Camel kötü abi ya
Camel kötü abi ya
likördash sende mi içicisin
Bende fiyatı iyi diye 2 karton almış bulundum, pişman oldum açıkçası katılıyorum kötü hakkaten.
2014 sigara zamlarına göre yeni sigara fiyatları
Winston 7,5 liraya satılırken zamla birlikte 8 lira; Parliament 9,5 liradan 10 liraya, Camel 8 liradan 8,5 liraya, Muratti 7,5 liradan 8 liraya, Viceroy 6,5 liradan 7 liraya ve Lark 6,5 liradan 7 liraya yükseldi.
Dini olarak bakarsak böyle bi' mantık yok laO zaman sirke de haram olurdu.
Haram olan şeyleri tanrı belirler, Allah'ın haberi yok muydu tütünün zararlarından?
Allahtan yekta kumanova cezalı, yoksa ateşe verirdi buraları![]()
sigara konusunda din muhabbeti![]()