Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

bazı tarihbilmezlar fenerbahçenin 5 te 5 başarısını dünyada eşi benzeri olmayan bir başarı olarak görüyor ali tanrıyar zamanında 13 branjta şampyion oldugumuzu hatırlatır bu ülkede yapılan sporların %80 nin bunu içinde basketbol dahil türkiyeye galatasarayın getirdiğini ve öğrettiğini hatırlatırım kimse sporun beşiği olan bir camiadan umudunu kesemez fenerbahçe sadece başarılar elde eder galatasaray ise daima ondan büyük daha başarılar elde eder ben değil tarih diyor...

bende değinmiştim bu konuya katılıyorum aynen şampiyonluk sayısını eksik yazmış olabilirim kusura bakmayın

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

Neden bilmiyorum Ukic goze cok hos basket de oynasa , omer cok yuzdeli sut da atsa eger Emir milli takima kazandirildi ise buyuk bir olay bu. Cunku o boya ragmen ekstrem sutlar sokuyor ve de tam bir joker adam. Milli takimdaki buyuk bir eksikligi giderecegini dusunuyorum. Antipatik de sayilmaz cok. Neredeyse potanin arkasindan sut atacak guveni de var.

Seneye euroleague' e katılıp katılmayacağımız çok önemli. keşke girebilsek roma'nın yerine.(son 1 haftada bir gelişme oldumu bilmiyorum)

Şu an oynayan ilk 5 imiz , yapılacak transferlerle ikinci 5 olsa final four'a bile kalırız.

1 numaraya : Yıldız oyuncu almamız lazım : Önerim : Diamantidis (kimse gelmez filan demesin,paraya bakar)

2 numaraya : Sinan Güler (en iyi seçenek)

3 numaraya : Ersan İlyasova , gelmezse amerikadan bir skorer

4 numaraya : Kerem Gönlüm

5 numaraya : Amerikalı size ı olan bir siyahi

Elimizdeki ''tutku-caner-evren-shumpert-ermal'' 5 lisini ve göksenin-sertaç genç ikilisini tutup bu 12 kişilik kadroyu kurarsak şampiyonluğu ve girebilirsik euroleague'de başarıyı getirebiliriz.

Yazdığım 5 kişiyi almak hayal değil. İstersek kurarız.

ersan'ı 3 numara oynatırsan rakip takımların 3 numarasını skorer yaparsın :D ersan sadece 4 numara oynar..

Seneye euroleague' e katılıp katılmayacağımız çok önemli. keşke girebilsek roma'nın yerine.(son 1 haftada bir gelişme oldumu bilmiyorum)

Şu an oynayan ilk 5 imiz , yapılacak transferlerle ikinci 5 olsa final four'a bile kalırız.

1 numaraya : Yıldız oyuncu almamız lazım : Önerim : Diamantidis (kimse gelmez filan demesin,paraya bakar)

Elimizdeki ''tutku-caner-evren-shumpert-ermal'' 5 lisini ve göksenin-sertaç genç ikilisini tutup bu 12 kişilik kadroyu kurarsak şampiyonluğu ve girebilirsik euroleague'de başarıyı getirebiliriz.

bu kadroyla türkiye liginde maximum 2 mağlubiyet alıp play off larda önmüzüe geleni süpürür şampiyon oluruz,ama böyle kadronun kurulacağını zannetmiyorum,yönetimin ve taraftarın bu seneki konsantrasyonu tamamen futbol olacaktır...

Diamantidis geçen sezonun sonunda Pana ile 3 yıllığına 10 yada 11 milyon'a anlaşmıştı. Bizim futbol takımımızda bile bu kadar para alan adam yok. Ha inanılmaz şeyler oldu da tuttuk verdik o kadar parayı ama bu adam F4'un gediklisi olmayan bir takıma gitmez.

Özetle hayal.

takımımla gurur duyuyorum.Kimse bu yıl şampiyonluk beklemiyordu.Bekleyenler fanatizm dorugunda yada basketbolu çok iyi bilmeyenlerdi.

Utanabilir ama bunu bu kadar eziklik seviyesinde yaşamamak lazım. "Bu sene çok başarısısız, utanıyorum bu durumdan" dese sakince tamam ama "adamlar bizi eze eze yendi, dalga geçtiler resmen, off, rezil olduk, yine dalga geçecekler" diye 123472934 kere yazmak artık başarısızlıktan değil Galatasaraylı olmaktan ve Fener'e yenilmekten dolayı ekstra utanmak anlamına gelir. Aslında kısa süreli yenilgiler, sezonluk başarısızlıklar aman aman utanılacak şeyler değildir. Çünkü zaten her sezon sen şampiyon olamazsın. Eğer ezeli bir rakibin varsa zaman zaman onlar kazanır zaten. Böyle durumlardan bu kadar utanacaksak yazık taraftarlığa. Ezeli rakibinin her konuda çok gerisinde kalırsan utanırsın, rezil olursun anlarım, ama son sezonlardaki başarısızlığımıza rağmen hala çoğu açıdan önlerindeyiz bu kadar utanmak niye? Eğer milletin dalga geçmesini bu kadar takıyorsanız o çocukluk olur. Üstelik zaten açık ara favori oldukları dalda yenildik.

Kısaca sezonluk başarısızlıktan dolayı üzülünsün, utanılsın ama "Fener'e ezilmekten" utanılmasın çünkü öyle bir durum yok, Fener'in bizi ezmiş olması için daha 40 fırın ekmek yemesi lazım. Onları yazan arkadaş rakibimiz Fener değil Efes olsa, yine böyle yenilsek bu kadar utanmayacağını belli ediyor çünkü.

Yahu bir sezonluk basarisizlik mi ? Fenerle yarisip geride biraktigimiz bir brans var mi senelerdir ? 5 senenin 4 unde fb sampiyon oluyor baskette ,bizim esamemiz okumuyor , keza bjk nin de.. Hangi noktada cok ustunuz ? Borc sarmalinda mi ? Kombine satisinda mi , voleybolda mi ? Sponsor bulmakta mi ? Medyada mi ?

Diamantidis i falan bırakın şimdi bu takıma sağlam 1-2 tane size ı olan ve pota altını domine edebilen uzun oyuncu şart..

Biliyorum ceo 'su oldugunu ama karar veren kisi konumunda suan sirketi o yönetiyor evet bende öyle bisey duydum ama iste beklenti.

aslında medical parkta iyi sponsor sadece onun koyacağı parayla yarişmacı bir takım kurarsın ama sponsorun koyduğu parakadar da sen korayarsan şampiyon olursun

Bir de Rancik ve yarım Shumpert'sız oynadık maçı. Admalar da Ermir ile birlikte 6 yabancı, bizde 3,5 yabancı vardı.

bende değinmiştim bu konuya katılıyorum aynen şampiyonluk sayısını eksik yazmış olabilirim kusura bakmayın

sadece onlada bitmiyor fenerbahçe 100 yıldır basketbolda ezildi bizim karşımızda hem erkek hem bayan haa pardon voleybol da buna dahil çok uzun seneler yenemediler bizi hem basketbolda hem voleybolda bizim ise amatör branşlarda fenere karşı en fazla 2 sene felan galibiyet yüzü görmemişizdir fener şu 6 senedir yükselişte oda sponsorları sayesinde bizim tek bir şampiyonluğumuzda bile sponsorlarımızın imzası yok.

Yahu neyi tartışıyorsunuz anlamıyorumki!...Şu durumu nasıl kabul edebiliyor BJK ve GS yönetimleri ve taraftarları,yıllardır?...Murat Ülker denen adam köküne dinamit koydu ülke basketbolunun! (A..... s..tı demiyorsam terbiyemden!)...Pekde hazzetmediğim Efes olsun istiyorum finaldeki rakibi,''Hasoğlanlar'' ın,rekabet adına...

Adnan Öztürk'ün -Doğruysa tabi- sözünün gereğini yapmasını heyecanla bekliyorum;''FB Ülker ise GS-Mercedes olur,ne demek GS CC?''...Şahsen böyle ezdirilmektense 2. ligde oynamayı tercih ederim...Yok ''İyi mücadele etmişde bilmem ne?''...En iyi ihtimalle iyi mücadele edip kaybedeceğimiz bir oyun kugulanıyor,Ülker tarafından ve biz bunu kabulleniyoruz yani!...Adnan Öztürk o sözü gerçekten sarfetmişse gereğini yapmalı,Ülker sponsorluğunu her ne pahasına olursa olsun sonlandırmalı...Yoksa Ahmet Çakar tabiriyle ''Adam değil'' gözümde,Drogba yı transfer etse nafile!...

Joshua Shipp

Jerry Johnson

Melih Mahmutoğlu

Göksenin Köksal

Caner Topaloğlu

Preston Shumpert

Tutku Açık

Luksa Andric

Radoslav Rancik

Haluk Yıldırım

Evren Büker

Sertaç Şanlı

Ermal Kurtoğlu

Boldladığım oyuncuların seneye bence kadroda işi yok. Çok iyi kadro kurmamız lazım seneye.

bu kadroyla türkiye liginde maximum 2 mağlubiyet alıp play off larda önmüzüe geleni süpürür şampiyon oluruz,ama böyle kadronun kurulacağını zannetmiyorum,yönetimin ve taraftarın bu seneki konsantrasyonu tamamen futbol olacaktır...

sen öyle san....taraftarın canına tak etti artık diger branslardada basarı bekliyoruz..bayan baskette cok iyi kadro kuruldu zaten ve erkek voleybolda en iyi yerlileri topladık 2+1 olacagı için gelecekl yıl sampiyonlugun en büyük adayı olabliriz bu 2 dalda...bayan voleybolda ise yerlilerimiz o kadar iyi degil ama calısmalar sürüyor 3 tanede dünya capında bayan voleybolcu ile anlasıldı diye duymustum biri dünyanın en iyisi olmak üzere kübalı..erkek basketboldada sen hiç merak etme cok büyük yatırım bekliyorum ben

Diamantidis geçen sezonun sonunda Pana ile 3 yıllığına 10 yada 11 milyon'a anlaşmıştı. Bizim futbol takımımızda bile bu kadar para alan adam yok. Ha inanılmaz şeyler oldu da tuttuk verdik o kadar parayı ama bu adam F4'un gediklisi olmayan bir takıma gitmez.

Özetle hayal.

o olmazsa, navarro var rubio var. olmazsa maccabinin oyun kurucusu.. yani ana fikir o bölgeye tartşılmayacak bir yıldız alınmalı.. bakalım görecez yakın zamanda nasıl bir kador kuracaklar. yazdıklarımdaki esas cümle euroleague' kalırsak idi. eğer kalırsak böyle bir kadro kuracaklar bence

Geri
Üst Alt