Prandelli 2 Yıldızı Kadroya Almadı!

Maç filan izlemeyin, erken yatın hiç değilse uykusuz kalmamış uykunuzu almış olursunuz!!!

Lan ne diyim ben sana. İçimdekileri buraya yazsam banlanırım

Olcan ve Bruma niye yok? Birisi açıklasın arkadaş, niye?? Bu takımın en önemli 2 kanat gücü. Bruma'yı kaybedeceğiz böyle giderse.

Selçuk ve Burak'ı niye kesemiyorsun? 2 çöp takımı mahvediyor her maç. Bruma ve Olcan oynadıkları her maçta, en azından 1-2 tane olumlu iş yapıp takıma katkı sağladı. Burak ve Selçuk efendi takıma zarar veriyor , her maç 11. yeter ya

Haber doğru çıktı beyler. NTVSpor altyazı geçti.

Biri bu herife ilk 11 ile 18 kişilik kadronun farklı olduğunu söylesin... Ne saçma sapan iştir ya bir maç ilk 11 başla diğer maç 18'de olma sonra tekrar 11 başla.. Gayet basit la neyini anlamıyorsun zaten hepi topu 18 tane oyuncu var...

Muslera
Sinan
Veysel
Tarık
Chedjou
Semih
Hakan
Telles
Selçuk
Melo
Dzemaili
Hamit
Yekta
Sneijder
Olcan
Bruma
Emre Ç
Yasin
Pandev
Umut
Burak

21 oyuncu var zaten 1 çırpıda sayılan Yasin ve Veyseli almazsin eder 2 Dzemaili veya Yekta eder 3.. Mantık der ki Senin için fazla forma şansı olmayan yada bölgesinde yığılma olan adamı kadroya almazsın değil mi? Tamam kanatsız oynayabilirsin ama bu adamların 18 kişilik kadroda olması lazım senin kadronun oyunu hızlandırabilecek 2 oyuncusu var 2sinide kadro dışında tutuyorsun ya

Bunu düsünecek kabiliyeti yok maalesef. Derbi kadrosunda yedekte Hamit ve Emre varken Bruma tribündeydi. Son hakkini da yine merkez orta saha oyuncusu olan Yekta'dan yana kullanmisti. Hayir yani Hamit ve Emre varken Yekta'ya ne gerek var? Bugün yine öyle dandik bir yedek kulübesi olacak ki.. Kadromuz gercekten öyle söylenildigi gibi kötü degil ama bu hoca bozuntusu hicbir sekilde kullanamiyor.

Kanat oyuncusu olarak Yasin'i alıyorsun Bruma veya Olcan'ı almıyorsan bunu adı Teknik Direktörlük falan değil artniyettir..

Bunu düsünecek kabiliyeti yok maalesef. Derbi kadrosunda yedekte Hamit ve Emre varken Bruma tribündeydi. Son hakkini da yine merkez orta saha oyuncusu olan Yekta'dan yana kullanmisti. Hayir yani Hamit ve Emre varken Yekta'ya ne gerek var? Bugün yine öyle dandik bir yedek kulübesi olacak ki.. Kadromuz gercekten öyle söylenildigi gibi kötü degil ama bu hoca bozuntusu hicbir sekilde kullanamiyor.

Şimdi de öyle Melo,Dzemaili,Hamit,Selçuk,Yekta,Emre Ç var.. Bunlardan 3'ünü kullanacak kalan 3'ü yedekte oturacak belki de 2'sini kullanacak 3. olarak ön libero Sneijder yapacak ki umarım öyle bir hata yapmaz...

bu adamı takımın başına getirenin aklına tüküreyim!!!! aziz'i takımın başına koysan anca böyle yapardı!! hadi tamam ilk 11 için düşünme ama kenarda hamle oyuncusu olarak kimi alacak acaba yasin ve balta'yı mı?

Benim çıkmasını beklediğim kadro şu seçimi gördükten sonra

------------Muslera----------------
Tarık-Chedjou-Melo-Semih-Telles
----------Sneijder----------------
---Selçuk---------Dzemaili----
Pandev------------------Burak----

Not: Unutmuşum yazmayı ilk yarı 2-0 falan olur kafadan sonra Hamit'i alır önce Selçuk veya Tarık'ın yerine, Emre Ç alır Dzemaili'in yerine Son olarak Pandev çıkar Umut girer..

Son düzenleme:
Herifin cikaracagi kadro belli. Lanet olsun öyle kadroya.

Tarik-semih-ched-telles
Hamit- Dzemaili - melo - selçuk- sino
Burak

Simdi anladim bu Prandelli İtalya Milli Takimindan ayrilirken neden tarafarlarin bayram ettiğini :(

Maçları izlemiyor musunuz beyler ?

Olcan'ın bekine hiç yardım etmediğini , geriye dönmediğini görmüyor musunuz ?
Bruma da sakatlıktan çıktı zaten , demek ki iyi çalışmıyor hoca kadroya almıyor...

Ha Buraq-Xelçuk derseniz sözüm yok ona...

Benim çıkmasını beklediğim kadro şu seçimi gördükten sonra

------------Muslera----------------
Tarık-Chedjou-Melo-Semih-Telles
----------Sneijder----------------
---Selçuk---------Dzemaili----
Pandev---Burak----Yasin Öz.---

Not: Unutmuşum yazmayı ilk yarı 2-0 falan olur kafadan sonra Hamit'i alır önce Selçuk veya Tarık'ın yerine, Emre Ç alır Yasin'in yerine Son olarak Pandev çıkar Umut girer..

Bu kadroyla ilk yarıdan işi bitiririz zaten hakem farketmezse:red:

Maçları izlemiyor musunuz beyler ?

Olcan'ın bekine hiç yardım etmediğini , geriye dönmediğini görmüyor musunuz ?
Bruma da sakatlıktan çıktı zaten , demek ki iyi çalışmıyor hoca kadroya almıyor...

Ha Buraq-Xelçuk derseniz sözüm yok ona...

Bruma calismiyor diyorsun Anderlect macinda o pasi Chedjouya yapmasaydi ne pok edecektin.

Geri
Üst Alt