Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Yakında gerçek insanlarla oynanacak herhalde bu :) Birebir insan kopyası yapacaklar.

Stad yapma olayı feci olmuş yahu :happynew:

Oyun gerçekten süper olmuş yahu, izlerken bile heyecanlandım ben :)

Tek sorun oynayanlar ya beginner da oynuyor ya da gol atmak çok kolay. Messi ceza sahası içinde geziyor çevresinde kimse yok.

Copa Libertadores ve Süper Kupa süper olmuş. Ayrıca yeni hareketler süper. Sanırım öğrenmek için sabahlayacağız PC başında :) O değil de Ronaldo'nun hareketlerinden sonra kan çıkar vallahi, İlhan Mansız hareketi yapıyor lan :D :p

Ben KONAMİ'nin yerinde olsam oyunu iki sene daha yenilemem Pes10'da olduğu gibi. Oyunu geliştireceğin parayla git lisansları al be KONAMİ. İkili mücadele olayı falan gerçek hayattaki gibi olmuş.

Takımların forma vs. görselleri tamamiyle gerçek sanırım. Mükemmel bir oyun bizi bekliyor...

Oyun gerçekten süper olmuş yahu, izlerken bile heyecanlandım ben :)

Tek sorun oynayanlar ya beginner da oynuyor ya da gol atmak çok kolay. Messi ceza sahası içinde geziyor çevresinde kimse yok.

Copa Libertadores ve Süper Kupa süper olmuş. Ayrıca yeni hareketler süper. Sanırım öğrenmek için sabahlayacağız PC başında :) O değil de Ronaldo'nun hareketlerinden sonra kan çıkar vallahi, İlhan Mansız hareketi yapıyor lan :D :p

Ben KONAMİ'nin yerinde olsam oyunu iki sene daha yenilemem Pes10'da olduğu gibi. Oyunu geliştireceğin parayla git lisansları al be KONAMİ. İkili mücadele olayı falan gerçek hayattaki gibi olmuş.

Takımların forma vs. görselleri tamamiyle gerçek sanırım. Mükemmel bir oyun bizi bekliyor...

PC fifa 11 bak derim müthiş.Bence Fifa pesi bu sene ezecek.Bende ilk defa Fifa oynuyacam :D

Bu sene Milan silip süpürecek PES'i :)

Bu sene Milan silip süpürecek PES'i :)

Defansı dandik hocam :)

Barça'nın forvetinde sıkıntı olabilir.

Real'in de orta sahası iyi olmaz

İnter bomba gibi olabilir. - oyunu rakip yarı sahaya tıkmayı seven ve sürekli yan pas yapıp kanatlara inmeyi sevenler için çok iyi takım olacaktır -

Chelsea ve ManU'da bir değişiklik olmaz.

Robinho-Ronoldinho-Pato-Ibrakadabra- arkalarına Pitbull Gattuso :D bu sene takımım Milan olacak

Benim takımım Chelsea'dir her zaman Galatasaray'dan sonra. :D

30 Eylül'de çıkacaktı galiba. Demosu yok, sadece ön inceleme tadında bir video yayını var.

fifa bu işi bıraksın pes gibisi yok

Çok reis bir oyun olacak.

Yok beyler 30 Eylül'de çıkıyor kesinlikle ve Türkçe dil desteği olacak,keske spiker falan olsa.

Geri
Üst Alt