Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco teknik direktörü Jardim: "Herkes Falcao'yu ne kadar çok sevdiğimi biliyor. Kendisinin takımda kalmasını istiyorum ama bu kulüple onun arasındaki bir mesele. Ben de bu konuyu yönetime bıraktım. (A Bola)

CK7QUO_VAAEByAO.jpg

falcıoğlu'nun gelmesini istemiyorum çünkü korkunç maaşını ödeyemeyiz ve takım içi denge diye de bir şey var. peşin para da ayrı bir rezalet. euro kuru almış yürümüş full kombine full forma vs ne yaparsan yap çıkaramazsın . drogba hagi gibi adamlarda yapamadık gerçekçi olmak lazım .
ne kadar verim alırız o da meçhul.
adam 1+1 gibi sözleşmeyle de gelmez en az 3 yıl çakar kazığı.
bu dolmayı çıkaramayız batarız.
herifin yaşı zaten 33 .

Son Dakika !

Monaco yeni forvet arayışlarına son verdi.Falcao takımda kalacak.

(Le Monde )

* * *

Twitter'da böyle bir haber paylaşılmış , aslı var mıdır?

Leonardo Jardim: "Falcao, %200 profesyonel bir futbolcu. Son yıllardaki en önemli golcümüz. Herkes onu sevdiğimi biliyor. Takımda kalmasını istiyorum ama kulüple arasında bazı görüşmeler var. Kararı kulüp yöneticilerine bıraktım."

hep aynı haberler

Son düzenleme:
Ulan sokacağım Falcao'suna!Vazgeçin şundan yav...Transferi olsa bile sevinemeyeceğiz.O duruma geldik.

ulan 2 sene önceki asamoah transferine döndü. o da böyle güzel başlamıştı şu gün geliyor bu gün geliyor diye en sonunda olmamıştı. bu falcao meselesi de aynısı olacak bence gelmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt