Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.321
- 15.957
- 2.498
aynen bende alamadim daha

Bu ekranı es geçip turuncuya arlıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen bende alamadim daha
Bilemiyorum ben dünden store da üyelik açtığım için direkt siteye yönlendirdi. Belki store da registrierung yapman gerekir.
Vallah büyük izdiham olur, Fatih'e de demiştim imkanınız varsa Hotline dan deneyin şansınızı veya fanshop da daha hızlı olabilir. Çünkü o site 100% yine çökecek bizimkilerin yüklenmesi ile.
sent via GSC
Ne diyon MorphDer Club möchte seinen Vereinsmitgliedern die Möglichkeit bieten, von ihrem Vorverkaufsrecht Gebrauch zu machen. Aktuell ist festzustellen, dass sich bereits seit den Morgenstunden enorm viele Mitglieder im Onlinestore befinden, die aktuell noch darauf warten, dort Tickets kaufen zu können.
Da diese Vielzahl von Anfragen bis zum Abend nicht abgearbeitet werden kann, ermöglicht der FC Schalke 04 seinen Mitgliedern nun mehr Zeit, um die gewünschten Karten zu kaufen.
Der offene Verkauf startet somit am Freitag, den 7. September, um 9 Uhr.
Üyeler için bir gün daha ek süre verilmiş. Yarın satılıyormuş üye olmayanlara.Ne diyon Morph
Internet üzeriNasıl üye oldun renkdaş?
Hahaha vallah Hatay dan ha Almanya ha Istanbul. Ikisi de uzun yolculukManyak @Kenan Ünal İstanbul'a der gibi Almanya'ya maça gelsene demişti. Özelden sorarım. Bilet ayarlarsa sana haber veririm.![]()
Hahaha vallah Hatay dan ha Almanya ha Istanbul. Ikisi de uzun yolculuk
sent via GSC
Yaklaşık 90km olması lazım benim buradan.gelsenkirşene yakın mıydın ?
Yaklaşık 90km olması lazım benim buradan.
Benim kaldığım eyalette büyük şehirlerin arasında fazla mesafe yok ya Türkiye de bir şehirden diğerine gidene kadar insan çok yoruluyor. Sanırım birbirine en yakın iki büyük şehir Adana-Mersin di. Bu sene Niğde-Bor dan geçtiğim için orası daha yakın ama Bor vilayet olsa da küçük bir yer.
Düsseldorf Köln birbirine yakın. Essen Duisburg yanyana olan iki köy gibi birbirine yakın. Bochum Dortmund Gelsenkirchen keza aynı. Zaten Essen,Dortmund,Gelsenkirchen,Duisburg, Bochum bunların bulunduğu bölgeye "Ruhrpott" diyorlar. Birbirlerine çok yakın bunlar.
Bu yüzden de bu şehirlere çoğu kez maç izlemeye gitmişimdir öğrencilik zamanımda.
sent via GSC
7-8 sene önce Adana dan Antalya ya gitmiştik.Mersin-Antalya yapsaydin gorurdum ben seni![]()
7-8 sene önce Adana dan Antalya ya gitmiştik.
O yol hiç bitmedi yav. Almanya-Türkiye yolundan daha eziyetliydi o yol.
sent via GSC
Nereye gitmiştik hatırlamıyorum küçüktüm ama yine böyle bir yatil bölgesine gitmiştik. Bir yerde yol böyle uçurumun yanından geçiyordu, yani kaza falan olsa sağ tarafın bildiğin ölüm direkt. Orada bayağı kusup durmuştuk annem ben ve kardeşim.Toroslar yuzunden
Yeni yol yapiliyor galiba kisalacak diyorlardi ama eziyet cidden
Internet üzeri
sent via GSC
nrwYaklaşık 90km olması lazım benim buradan.
Benim kaldığım eyalette büyük şehirlerin arasında fazla mesafe yok ya Türkiye de bir şehirden diğerine gidene kadar insan çok yoruluyor. Sanırım birbirine en yakın iki büyük şehir Adana-Mersin di. Bu sene Niğde-Bor dan geçtiğim için orası daha yakın ama Bor vilayet olsa da küçük bir yer.
Düsseldorf Köln birbirine yakın. Essen Duisburg yanyana olan iki köy gibi birbirine yakın. Bochum Dortmund Gelsenkirchen keza aynı. Zaten Essen,Dortmund,Gelsenkirchen,Duisburg, Bochum bunların bulunduğu bölgeye "Ruhrpott" diyorlar. Birbirlerine çok yakın bunlar.
Bu yüzden de bu şehirlere çoğu kez maç izlemeye gitmişimdir öğrencilik zamanımda.
sent via GSC