Rakibimiz Schalke

aynen bende alamadim daha

afc254ca398eb689e93964fc941ebfd8.png

Bu ekranı es geçip turuncuya arlıyor

Sporsevenlerin Dikkatine!!! Bugün Sampiyonlar Ligi bilet satisi sadece FC Schalke 04 Kulübü üyeleri icin gecerledir. Üye olmayan sahislarin 05.09. - 06.09.2018 tarihinde bilet satin alma yetkisi yoktur.

Bilemiyorum ben dünden store da üyelik açtığım için direkt siteye yönlendirdi. Belki store da registrierung yapman gerekir.

Vallah büyük izdiham olur, Fatih'e de demiştim imkanınız varsa Hotline dan deneyin şansınızı veya fanshop da daha hızlı olabilir. Çünkü o site 100% yine çökecek bizimkilerin yüklenmesi ile.

sent via GSC

Nasıl üye oldun renkdaş?

Der Club möchte seinen Vereinsmitgliedern die Möglichkeit bieten, von ihrem Vorverkaufsrecht Gebrauch zu machen. Aktuell ist festzustellen, dass sich bereits seit den Morgenstunden enorm viele Mitglieder im Onlinestore befinden, die aktuell noch darauf warten, dort Tickets kaufen zu können.

Da diese Vielzahl von Anfragen bis zum Abend nicht abgearbeitet werden kann, ermöglicht der FC Schalke 04 seinen Mitgliedern nun mehr Zeit, um die gewünschten Karten zu kaufen.

Der offene Verkauf startet somit am Freitag, den 7. September, um 9 Uhr.

Der Club möchte seinen Vereinsmitgliedern die Möglichkeit bieten, von ihrem Vorverkaufsrecht Gebrauch zu machen. Aktuell ist festzustellen, dass sich bereits seit den Morgenstunden enorm viele Mitglieder im Onlinestore befinden, die aktuell noch darauf warten, dort Tickets kaufen zu können.

Da diese Vielzahl von Anfragen bis zum Abend nicht abgearbeitet werden kann, ermöglicht der FC Schalke 04 seinen Mitgliedern nun mehr Zeit, um die gewünschten Karten zu kaufen.

Der offene Verkauf startet somit am Freitag, den 7. September, um 9 Uhr.
Ne diyon Morph

Stubhub'da TL bazında çılgın rakamlara dönüyor Schalke tribününden biletler...

gelsenkirşene yakın mıydın ?
Yaklaşık 90km olması lazım benim buradan.

Benim kaldığım eyalette büyük şehirlerin arasında fazla mesafe yok ya Türkiye de bir şehirden diğerine gidene kadar insan çok yoruluyor. Sanırım birbirine en yakın iki büyük şehir Adana-Mersin di. Bu sene Niğde-Bor dan geçtiğim için orası daha yakın ama Bor vilayet olsa da küçük bir yer.

Düsseldorf Köln birbirine yakın. Essen Duisburg yanyana olan iki köy gibi birbirine yakın. Bochum Dortmund Gelsenkirchen keza aynı. Zaten Essen,Dortmund,Gelsenkirchen,Duisburg, Bochum bunların bulunduğu bölgeye "Ruhrpott" diyorlar. Birbirlerine çok yakın bunlar.

Bu yüzden de bu şehirlere çoğu kez maç izlemeye gitmişimdir öğrencilik zamanımda.

sent via GSC

Benim kaldığım eyalette büyük şehirlerin arasında fazla mesafe yok ya Türkiye de bir şehirden diğerine gidene kadar insan çok yoruluyor. Sanırım birbirine en yakın iki büyük şehir Adana-Mersin di. Bu sene Niğde-Bor dan geçtiğim için orası daha yakın ama Bor vilayet olsa da küçük bir yer.

Düsseldorf Köln birbirine yakın. Essen Duisburg yanyana olan iki köy gibi birbirine yakın. Bochum Dortmund Gelsenkirchen keza aynı. Zaten Essen,Dortmund,Gelsenkirchen,Duisburg, Bochum bunların bulunduğu bölgeye "Ruhrpott" diyorlar. Birbirlerine çok yakın bunlar.

Bu yüzden de bu şehirlere çoğu kez maç izlemeye gitmişimdir öğrencilik zamanımda.

sent via GSC

Mersin-Antalya yapsaydin gorurdum ben seni :D

Toroslar yuzunden :)
Yeni yol yapiliyor galiba kisalacak diyorlardi ama eziyet cidden
Nereye gitmiştik hatırlamıyorum küçüktüm ama yine böyle bir yatil bölgesine gitmiştik. Bir yerde yol böyle uçurumun yanından geçiyordu, yani kaza falan olsa sağ tarafın bildiğin ölüm direkt. Orada bayağı kusup durmuştuk annem ben ve kardeşim.

sent via GSC

sent via GSC
nrw:kırmızıkalp:

Geri
Üst Alt