Barış Toraman
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 3.378
- 3.022
- 698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deniz Örgün - 12.05.2021 11:07 |
|
O sene Okan Emre oynamadılar bizde son maçlarda bi de üstüne şike yapılınca 5 sene üstüste sampiyon olamadık.
Öyle mantık mı olur yahu
Eleştirilecek bir şey varsa futbolu bu kadar ölüm kalım meselesi gibiymiş gibi aşılamaktır. İsteyen istediği takımı tutar, taraftarlık başarı odaklı bir yapı olduğu için ülkede bunlar yaşanıyor.
Bizimle aynı durumdalar sadece bizden 1 tık daha kötüler.
Dedem defterini dürümüş
italya almanya ingiltere belçikadan kulüp alacağım diyerek ikna edebilirdi evet.Bizimle aynı durumdalar sadece bizden 1 tık daha kötüler.
Ama çareyi yanlış alman da atıyorlar.
Low'den bir cacık olmaz
Daha başarıya aç bir ekip bulmamalir.
Benim yeni favorim Gasperini, onu da bize ancak Aysal başkan gibi vizyona sahip biri ikna edip getirebilirdi![]()
Bu dayimiz emekli ikramiyemi FB kagitlarina yatırdım onlarda battı diye ağlıyordu.
Gasperini isteğini bir kaç kez okudum reis bence mevcut şartlarda Aysal da getiremezdi. Adam zaten Atalanta'da mutlu ve yine ŞL yapacak.Bizimle aynı durumdalar sadece bizden 1 tık daha kötüler.
Ama çareyi yanlış alman da atıyorlar.
Low'den bir cacık olmaz
Daha başarıya aç bir ekip bulmamalir.
Benim yeni favorim Gasperini, onu da bize ancak Aysal başkan gibi vizyona sahip biri ikna edip getirebilirdi![]()
Bana birisi tipik bir Fenerbahçelinin resmini çiz dese bunu veya Gürcan denen aptalı gösteririm.