Rezan Epözdemir: "Gerekli tepki verilmemesi ve gereğinin yapılamaması en önemli istifa gerekçelerimden biri"

Cocukca aciklamalar. Sen gorevinde kalip, mucadeleni, baskani ikna etmek icin calismayi surdur. Egona 6 ay da yenilme.
haklısın renktaş valla pro-kurumsal bir kurumda olmaması gereken bir şımarıklık. görevine devam etme gelecek seçime başkan adayı ol madem değerli görüşlerinin haklılığına bu kadar inanıyorsan

Kendisiyle çelişiyor. İstifasının nedeni, başkanın daha sert olmasını istemesi diye açıklanabilir. Ancak, sonradan eklemiş. Başkanın divanda çok sert konuştuğunu söylüyor. :oops:Ayrıca bence bunlar istifa gerektiren şeyler değil.

Çok kıymetli bir adam, sadece kulüp için değil ülke için de. Ama istifa en en en son çare olmalıdır nazarımda. Ben hep söyledim Başkan bana uymadı demek sağlıklı gelmedi bana.

Anlatamadığı daha ağır şeyler olabilir ama yine de basına açıklama yapması da çok hoş olmadı bence. "Görüş ayrılığından ötürü..." diyip bitirebilirdi.

Kendisiyle çelişiyor. İstifasının nedeni, başkanın daha sert olmasını istemesi diye açıklanabilir. Ancak, sonradan eklemiş. Başkanın divanda çok sert konuştuğunu söylüyor. :oops:Ayrıca bence bunlar istifa gerektiren şeyler değil.
Aynen öyle. Tff ile sert açıklama yapılmasını istiyor ama bunun yapıldığı gün istifa ediyor. Erol Bilecik olayı ise tam tersi o adamı ve yaptığı açıklamayı kaale alsaydı hata yapardı yönetim bu tarz yok cincon falan şeylerini kaale alıp çocukla çocuk olmak demek. Yine kendisi youtube yayınına katılıp tüm görevlerimden(Dernek+ Aş) istifa ettiğini belirtti o gün, bu gün ise dernekte ki görevden istifa etmediğini söylüyor.

Aynen öyle. Tff ile sert açıklama yapılmasını istiyor ama bunun yapıldığı gün istifa ediyor. Erol Bilecik olayı ise tam tersi o adamı ve yaptığı açıklamayı kaale alsaydı hata yapardı yönetim bu tarz yok cincon falan şeylerini kaale alıp çocukla çocuk olmak demek. Yine kendisi youtube yayınına katılıp tüm görevlerimden(Dernek+ Aş) istifa ettiğini belirtti o gün, bu gün ise dernekte ki görevden istifa etmediğini söylüyor.
Tuhaf biriymiş.

neler oluyor güntekin!!

Iyice sirke döndü GS. Rezalet, bunlar GS'yi birak, mahalle bakkalını yönetemezler.

Sayın Erol Bilecik'in çok yakışıksız, kabul edilemeyecek, tahrik edici açıklamaları vardı. Kadına şiddete karşı tüm Türkiye'ye önemli bir mesaj veriyorduk. Orada bir cevap verilmesi gerekiyordu. Sayın Başkan'a bunu söyledim. Ancak görüşlerim kabul görmedi.

nuff said

defol boşkan

Ben bisey anlamadım bu işten
Istifa etti mi etmedi mi?

Bence bu yüzden istifa edilmez, FT karşıtı olduğu için istifa etti yada hükümetten korktu

Bu adamda bir sıkıntı görüyorum, kendi PR’ını yapmak istiyor gibi. Helvacı da buna yakındı, avukatlarda bu ego vs genelde oluyor.
İstifa gerekçesi de mantıklı değil daha divan gelmeden tepki yok diye istifa ediyorum diyor.

Galatasaray'ı böyle seven biri istifasının hemen ardından başkanlık ve diğer yönetim makamlarina zarar verebilecek aciklamalar yapmaz diye düşünüyorum. Danışıklı bir durum söz konusu gibi sanki, ilerde anlarız neler olduğunu.

Geri
Üst Alt