Rezan Epözdemir: "Gerekli tepki verilmemesi ve gereğinin yapılamaması en önemli istifa gerekçelerimden biri"

Floryaya girisi yasaklanmis bu adamin lan

Burak Elmas başkan olmadan önce Ali Koçu yolda görse önünü ilikler saygılar derdi bu gerçek
ülkerde maaşla çalışmış biri Ali Koçla iyi geçinme nedeni başkanlıktan sonraki iş hayatı içindir.
bu adamlar bu kafadalar koçtan iş kaparmıyım kafasında buraya başkan koyacaksak mutlaka
güçlü kuvvetli biri olmalı hem mali açıdan hemde saygınlık açısından

İyi ki şeffaf oldular ha. Bu kadar kısa sürede bu kadar karmaşıklık ciddi şekilde sorgulanmalı. Dün açıklamada bu dediği görevlerde sonlandırılmış. Bugün kendisi sadece A.Ş diyor?

*Ya Elmas tümden gitmesini onayladı. Bizzat kendisinin istifa etmesini istediği haberleri de doğru..
* Ya Terim Rezzan'ı geri adım attırttırdı.
*Ya daha vahimi kulüpteki iletişim dili ( anlama, anlaşılma, algılama) vahim durumda. İstifa yazısının yanlış değerlendirilip yanlışlıkla hepsinden ihraç olması gibi...

Konuşmalarının fb ile olan kısmı dahil her şeye katılsam da, şov yapmadığını düşünsem de bu yönetimin yaptığı kurumsal hatanın kabul edilebilir olduğunu sanmıyorum. Bir kere bu güvenilirliği zedeler. Bu uyuşmazlıklar da devam edeceği için ( kişisel sebepler yani) en çok kulübe zarar verir. Nitelik ve niceliğini kaybetmiş bir ekibin bize çok yararlı olacağı kanaatinde değilim artık. Umarım Mayıs ayında gereken seçim kararı alınır. Burası kişisel cvlerini dolduracak, dolu gösterecekleri bir yer değil. Çok yanlış anlamış ve değerlendirmişler o kısmı.

Rezan Bey kulüpten istifa etmiş. Geri dönüş yok.
Galatasaray Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı ve Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Sayın Av. Dr. Rezan Epözdemir 15 Aralık 2021 tarihinde ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği Genel Sekreteri Sayın Köksal Ünlü 16 Aralık 2021 tarihinde bu görevlerinden ve tüm yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettiklerini beyan etmiş ve tarafımıza bildirmişlerdir.

Yönetim Kurulumuzun bilaistisna ortak görüşü ile ve Tüzüğümüz uyarınca Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu yedek üyelerinden Sayın İbrahim Reha Keskin ve Sayın Ahmet Ozan Şener Yönetim Kurulu üyesi olarak görev alacaklardır.

Sayın İbrahim Reha Keskin’e ve Sayın Ahmet Ozan Şener’e yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz,

Biz napar eder

İstifa karmaşası sebebiyle burdanda ceza yeriz

Kulüp tam sirke döndü

Abi dün yazılanı açıp okumadın mı, bugün çıkıp harıl harıl açıklama yapmışsın. İstifa talebini tümden almışlar. Şu saatte çıkıp aykırı diyorsun. Üçüncü yazdığım madde gerçekmiş meğerse. Püüü. Rezillik ve rezalet. 🤣

Abi dün yazılanı açıp okumadın mı, bugün çıkıp harıl harıl açıklama yapmışsın. İstifa talebini tümden almışlar. Şu saatte çıkıp aykırı diyorsun. Üçüncü yazdığım madde gerçekmiş meğerse. Püüü. Rezillik ve rezalet. 🤣
Yok renktaş. Adam komple istifa etmiş ama sözlü etmiş sanırım. Bu paylaştığı dilekçe bugüne ait. 17.12.2021 yazıyor. Kulübe zarar vermemek için YK'dan istifa etmiyorum demiş. Yoksa 15'inde istifa ettim diye neden şov yapsın. Rezan Bey geri vites yapmış gibi duruyor.

Rezan Bey kulüpten istifa etmiş. Geri dönüş yok.
Galatasaray Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı ve Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Sayın Av. Dr. Rezan Epözdemir 15 Aralık 2021 tarihinde ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği Genel Sekreteri Sayın Köksal Ünlü 16 Aralık 2021 tarihinde bu görevlerinden ve tüm yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettiklerini beyan etmiş ve tarafımıza bildirmişlerdir.

Yönetim Kurulumuzun bilaistisna ortak görüşü ile ve Tüzüğümüz uyarınca Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu yedek üyelerinden Sayın İbrahim Reha Keskin ve Sayın Ahmet Ozan Şener Yönetim Kurulu üyesi olarak görev alacaklardır.

Sayın İbrahim Reha Keskin’e ve Sayın Ahmet Ozan Şener’e yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz,
Sadri Şener’in yeğeniymiş.Sıralamada bizi Trabzon’a yaklaştırabilecek bir hamle gibi.

Sadri Şener’in yeğeniymiş.Sıralamada bizi Trabzon’a yaklaştırabilecek bir hamle gibi.

62124991414.jpg

efsane başkan

Yok renktaş. Adam komple istifa etmiş ama sözlü etmiş sanırım. Bu paylaştığı dilekçe bugüne ait. 17.12.2021 yazıyor. Kulübe zarar vermemek için YK'dan istifa etmiyorum demiş. Yoksa 15'inde istifa ettim diye neden şov yapsın. Rezan Bey geri vites yapmış gibi duruyor.

Sözlü beyanı ve yazılı beyanında aslında hepsini kastetmiş gibi. Sonra Divan için kısmını ayırıp demiş. Büyük karmaşa söz konusu. Bir hukuk insanı olarak yapmaması gereken hatalar. Terim işe el koymuştur diye düşünüyorum, geri dönme durumu varsa da bu saatten sonra dikiş tutmaz. Taraftar bir de bu saçmalıklarla mı uğraşsın.

Geri
Üst Alt