- 22 Kasım 2008
- 13.281
- 2
- 343
Cevap: # Ricardo Miguel Costa
Ohaaa
Bursaspor yöneticisi olsam hemen kabul ederim,böyle bir trasnfer olursa İnönü'ye gidip Yıldırım Demirören Yeterrr diye bagırırım yemin ediyorum
Yazık valla Beşiktaş'lı arkadaşlarım adına üzülmeye başladım yemin ediyorum 
Adam Resmen Beşiktaş'ı bitirmeye çalışıyor.
Değerli Galatasaraylılar ,
R.Costa transferi % 90 oranında bitti Haldun Üstünel şuanda bu transfer ile ilgili çalışmakta, herhangi başka bir stoper ile ilgili çalışma yoktur bu bir yanıltma stratejisi değildir. Ali Turan sezon sonunda kadromuza dahil edilecektir. Bir diğer transfer çalışmamız Sercan Yıldırım dır; teklifimiz (Aykut + Aydın + 5 M Euro) dur buna karşılık ; BJK nin teklifi ki bu transfer Y. Demirörenin seçim kozu olacaktır (Serdar Özkan + Batuhan + 5 M Euro) dur , her nekadar BJK nin teklifi Bursaspor için daha uygun olsada burada 2 tane avatajımız bizi ön plana çıkarmaktadır, 1) BJK _ Bursaspor husumeti, olası bir BJK Sercan transferini Bursaspor taraftarına anlatabilmek mümkün olmayacaktır 2) Sercan GALATASARAY da oynamak istiyor ve bunu başkanına da bildirdi. Bu transferdeki pürüz ise 5M Euronun ödeme planı ile ilgili teklifimiz 1M peşin 4M Euro 4 eşit taksit 1,5 sene vade , İstenilen 2,5 M Euro peşin geri kalan 1 sene vade dir. Umarım bu transfer de gerçekleşir. Son olarak ta Hakan Balta dan menun olmayan FR nin istediği üzerine Denizlispor lu Çağlar için nabız yoklanmaktadir. Transfer çalışmalarımızdaki son durum budur .
Ohaaa
Bursaspor yöneticisi olsam hemen kabul ederim,böyle bir trasnfer olursa İnönü'ye gidip Yıldırım Demirören Yeterrr diye bagırırım yemin ediyorum

Adam Resmen Beşiktaş'ı bitirmeye çalışıyor.