ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

Değerli Galatasaraylılar ,

R.Costa transferi % 90 oranında bitti Haldun Üstünel şuanda bu transfer ile ilgili çalışmakta, herhangi başka bir stoper ile ilgili çalışma yoktur bu bir yanıltma stratejisi değildir. Ali Turan sezon sonunda kadromuza dahil edilecektir. Bir diğer transfer çalışmamız Sercan Yıldırım dır; teklifimiz (Aykut + Aydın + 5 M Euro) dur buna karşılık ; BJK nin teklifi ki bu transfer Y. Demirörenin seçim kozu olacaktır (Serdar Özkan + Batuhan + 5 M Euro) dur , her nekadar BJK nin teklifi Bursaspor için daha uygun olsada burada 2 tane avatajımız bizi ön plana çıkarmaktadır, 1) BJK _ Bursaspor husumeti, olası bir BJK Sercan transferini Bursaspor taraftarına anlatabilmek mümkün olmayacaktır 2) Sercan GALATASARAY da oynamak istiyor ve bunu başkanına da bildirdi. Bu transferdeki pürüz ise 5M Euronun ödeme planı ile ilgili teklifimiz 1M peşin 4M Euro 4 eşit taksit 1,5 sene vade , İstenilen 2,5 M Euro peşin geri kalan 1 sene vade dir. Umarım bu transfer de gerçekleşir. Son olarak ta Hakan Balta dan menun olmayan FR nin istediği üzerine Denizlispor lu Çağlar için nabız yoklanmaktadir. Transfer çalışmalarımızdaki son durum budur .

Ohaaa

Bursaspor yöneticisi olsam hemen kabul ederim,böyle bir trasnfer olursa İnönü'ye gidip Yıldırım Demirören Yeterrr diye bagırırım yemin ediyorum :) Yazık valla Beşiktaş'lı arkadaşlarım adına üzülmeye başladım yemin ediyorum :D

Adam Resmen Beşiktaş'ı bitirmeye çalışıyor.

Bırakın ya Servet iyi stoperde takım kötü o yüzden gol yiyoruz demi ulan messi yada c.ronaldo defansa gelirmi ki elano devamlı geliyor arda onlardan cok geliyor servet gibi stoperle r.costa yada ferdinand fark etmez takım devamlı gol yiyebilir 2 adet iyi stoper gerekli g.zan oynadgı maclarda servetten iyi top oynadı

Orta saha oyuncular 2 yönlü oynuyorsa tabiki gol yemez. Koy sende orta sahana Xavi-Yaya Toure-İniesta üçlüsünü bakalım kolay kolay gol yiyormusun?

Ben besiktasin böyle bir teklif yaptigina inanmiyorum.

Bu kadar salak kimse olamaz.

Bu adam Uefa'da oynayabilir mi ki? Wolfsburg şu an Avrupa Liginde değil mi?

Tabataya 8 Köybaşına 6 veren bunada verirde o arkadaşın duyumları sahte

Arda yada Elano defans yapmayan adamlar degilki

M.Sarp zaten devamlı pres yapan bir adam

Sanırım sen orta sahayı top gecmesin istiyorsun

Ama o zaman senin orta sahada 10 tane adamla oynaman gerekir ki hepside Xavi kalitesinde olsun

Adamlar orta sahayı ne zaman gecse tehlike oluyor

Azıcık hızlı adam Servetin yanından gecebiliyor

Yani Servet muhtesem süper oyuncuda suc orta sahanınmı

Elanonun gelip defanstan toplar cıkardıgına bakmak gerek Ardanın kosup adamlara pres yaptıgına da Sabrinin göbekteki 2. sınıf topcuların hatalarını gidermek icin aldıgı sorumluluk yedigi küfürlere bakmak lazım

Herkes biliyor Servet ve Zan gibi adamın önüne degil arda elano koy messi ronaldo yine pek bişey olmaz

ama bizim bikac taraftar savunuyor saygı duyarım görüsünüze

Bu ara moda oldu ha:DYeni üyelerimizin alayı duyumcu,dost:D

Bence görüşülmüştür sadece.Seçenekler arasındadır.Ama garip bir şekilde basına sızmış.Her an farklı bir isim kapıp gelebilir Haldun.

Ne malum Sercan'ın cosacagı ne yapmısta o kadar süper sanki Messi gelicek gibi konusuyorsunuz kendi bilir burası Galatasaray Spor Klübü ;) Hagi oynamıs Jardel oynamıs Elano Baros Kewell oynuyor

R.Costa sabahtan beri resmi sitede açıklanmadığına göre bu işte bir iş var!

eVET KESIN BIR IS VAR.NASIL BILDIN.

Geri
Üst Alt