Rijkaard kalmalı mı gitmeli mi?

Cevap: Rijkaard kalmalı mı gitmeli mi?

Başarısızlığın tek sorumlusu futbolcularsa, düz mantıkla başarılı olunduğunda da bu futbolcular sayesinde olacaktır. O zaman teknik direktöre ne gerek var. Hele Rijkaard gibi bir teknik direktöre senelik milyon dolarları saçmanın ne anlamı var?

Başarısızlığın tek sorumlusu futbolcularsa, düz mantıkla başarılı olunduğunda da bu futbolcular sayesinde olacaktır. O zaman teknik direktöre ne gerek var. Hele Rijkaard gibi bir teknik direktöre senelik milyon dolarları saçmanın ne anlamı var?

Çok sayın Fatih Terim'iniz veya Abdullah Avcı'nız geldiği zamanda en az 5 Milyondan girecekler bu takıma. Biz 5 milyon veriyorsak bile şuan her gramı değiyor. Ben Fatih Terim'in İtalya'larda 2 tane daha servetine köşk katmasını, kızının bu kulübün paralarıyla Çırağanda düğün yapmasını istemiyorum.

Çünkü millet olarak "bireyseliz". Takım durumunu hala kavrayamadık. Hala bir başarısızlık olduğunda "kurban" arama durumundayıoz. Bu T.D. olur,yönetim olur veya futbolcular olur. Oysa şu anki durumumuzda herkesin emeği(!) var.

Çünkü millet olarak "bireyseliz". Takım durumunu hala kavrayamadık. Hala bir başarısızlık olduğunda "kurban" arama durumundayıoz. Bu T.D. olur,yönetim olur veya futbolcular olur. Oysa şu anki durumumuzda herkesin emeği(!) var.

Yeterince yalın bir özet olmuş. Bundan fazlası tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan muhabbetine gider.

Oyum, gerekli takviyelerin yapılması halinde Rijkaard'ın kalması yönünde. Öfke ve kızgınlıkla 'takviyeye ne gerek var, olan oldu, transfer istemez' söylemleri de mantıklı değil bence. Hayat devam ediyor.

Transfer yapamazsak Rijkaard gitsin Ziya Doğan gelsin

Bu kadro tam onluk..

Şu forumda bir anket yapılsa en azından yüzde 70lik bir kesim suçun Rijkaard'da olmadığını ispatlar.Taraftarın bunu bilmesi güzel bir şey.

elanonu oynatamıyorsun , keitan satışıyor yerine alınan adamın bırakın yeteneğini sakat olması zaten can sıkmaya yeter, mehmet topal yerine cana alıyorsun ama hiç varlığını göremiyorsun , sağ ve sol bek istiyorsun çağlar alınıyor sakat , ali turan alınıyor 6 aydır oynamıyor. ortasaha istiyorsun alınmıyor. baros sakatlandığında tehlikeye giriyoruz diyorsun forvet lazım onu aratamayacak nitelik de diyorsun mehmet badtal alınıyor. yahu gitmesi gereken rijkaard mı ? adnanlar mı ?

Zaten anket varmış :D çıkan sonuç beni tatmin etti bilinçli bir taraftarımız var en azından artık geçmişten ders alan.

Çok sayın Fatih Terim'iniz veya Abdullah Avcı'nız geldiği zamanda en az 5 Milyondan girecekler bu takıma. Biz 5 milyon veriyorsak bile şuan her gramı değiyor. Ben Fatih Terim'in İtalya'larda 2 tane daha servetine köşk katmasını, kızının bu kulübün paralarıyla Çırağanda düğün yapmasını istemiyorum.

Yuhh yuhh Ohaa yani ne diyeyim.Fatih Terim hangi takımdan o kadar para kazanmış.Adam bize gelse alacağı 1-2 milyon en fazla.Hele Abdullah Avcı o kadar bile alamaz.Milli takımın başındayken 1.4 milyon euro alıyordu.

Nedir Arkadaş bu Fatih Terim düşmanlığı.Elin Gavuru 3-4 milyon euro kazansın yıllık.Takımın içine etsin o gözünüze batmasın.Fatih terimin kazandığı 1-2 milyon batsın gözünüze.

Vallahi yazık günah.Ayıptır bi kere.Nedir bu Türk düşmanlığı...

Yuhh yuhh Ohaa yani ne diyeyim.Fatih Terim hangi takımdan o kadar para kazanmış.Adam bize gelse alacağı 1-2 milyon en fazla.Hele Abdullah Avcı o kadar bile alamaz.Milli takımın başındayken 1.4 milyon euro alıyordu.

Nedir Arkadaş bu Fatih Terim düşmanlığı.Elin Gavuru 3-4 milyon euro kazansın yıllık.Takımın içine etsin o gözünüze batmasın.Fatih terimin kazandığı 1-2 milyon batsın gözünüze.

Yuhh abi nerelere getirmişsin konuları.

Son 10 yılda 9 teknik direktör diyorum ve susuyorum.Hala bazı şeyleri göremeyenlerinde gerçekten sorunları olduğunu düşünürüm.

Fatih Terim'in aylığı 200 bin TL flndı Milli Takımda. Neden bahsediyorsun sen? Bilmiyorsan bir araştır.

Ben gitmesi taraftarıyım,10 yılda 9 teknik direkör değiştirilmesi faruk sürenden bu yana teknik direktör konusunu kavrayamayan basiretsiz yöneticilerin kabahatidir.Luce geldi bizler savunma oynatıyor diye eleştirdik yerden yere vurduk,terim 2. kez geldi klübü batırdı dedik ancak canaydının terime karşı olan tavırlarından ve yanlış transferlerini hiç görmedik.Gerets döneminde klüp batmış vaziyette transfer yapamıyordu adam eldeki kadroyla takımı şampiyon yapıp yollandı.Kısaca başarılı olan teknik adamları biz "kendi elimizle" yolladık..

1 sezondur oynatılan futbol,futbol değil.Bana kadrodan yada yönetimin durumundan bahsetmeyin.Geçen sezonki kadro son yılların en iyi kadrosu idi peki ne oldu? o büyük kadro varken reijkaard ne yaptı? bazı şeyleri düşünmeden gözü kör bir şekilde destek veriyoruz.10 yılda 9 değil 19 teknik direktör değişsin ne fark edecek Galatasaray başarılı olmadıkdan sonra? Reijkaardın hareketleri,tavırları ve oynattığı oyun tamamiyle vurdumduymaz bir mantık içinde gidiyor.Takımda onu 1 kişinin daha sevdiğini düşünmüyorum artık dünki basın toplantısından sonra.Ne kaptanı nede diğer oyuncuları istiyor reijkaard.Eldeki kadro buysa ve problem varsa oyuncuların saygısını kazanmaya çalışacaksın,bakın geçmişdeki şampiyonluklara görün,her bir şampiyonlukda takımın teknik kadro ile bir bütünleşmesi vardır.Şİmdi bu nerede? bunu yapacakda yönetim değildir..

Teknik ekib orda tatilde değil,yönetim sezon başı güzel bir adım atmak istedi ve reijkaardın yanına yerli bir yardımcı teklif etti bu takım içindeki diyalogların daha güçlü olmasına yardımcı olacakdı,aradaki iletişimsizliği giderecekdi ama reijkaard kabul etmedi.Ne vardı sanki kabul etseydi dünyanın sonumu gelirdi? bu teknik ekibin işine karışma değildir,tam tersine işlerini kolaylaştırmak adına yapılan mantıklı bir adımdır ama gelin görünki 1 sezondur beklenilen ve arzulanan futbolu biz görermiyoruz.Geçen yılki harika kadro ile bu yapılamıyorsa şimdiki mevcut kadro ile zaten yapılamaz.Biz ne diyoruz reijkaardın 2. bir planı yok,rakibe göre özel bir taktik varyasyon üretemiyor.4-3-3 mantığı her rakibe işlemyebilir bazen farklı stratejiler belirlemek gerekir ama reijkaard bunu yapamadı.

Şuan emin olunki reijkaardda gitmek istiyor,hafta sonu eskişehir maçınıda biz kaybedeceğiz iddia ediyorum zira takımdaki oyuncularda kıllarını kıpırdatmayacaklar çünki reijkaardı istemiyorlar.Bir takım teknik direktörünü istemiyorsa oynamaz işte görüyoruzki mücadele etmeyen bir takım var ortada.Bu mücadeleyi yaptıracak olanda direkt olarak teknik direktördür.

Benim görüşüm ,reijkaard karakter olarak beyfendi ve iyi bir insandır,oynatmak istediği futbol mantalitesi çok güzeldir,istenilen arzulanan bir futbol oyunduur ancak bu mantaliteyi uygulama ve uygulatma konusunda reijkaardın ciddi problemleri vardır.Benim özellikle disiplin anlamında takımı çok falza gevşek bıraktığını düşünüyorum zira 1 sezonu aşkındır doğru dürüst kamp dönemi yaşatmadı şu oyunculara.Oyuncular o kadar rahatki sanki lig maçlarını halı saha maçı gibiymiş gibi oynuyor.

Otorite anlamında çok büyük eksiklik var ve biz bunu göremiyoruz,hala eldeki kadro bu sarplarla barışlarla bu kadar olur diyoruz.Sanki diğer oyuncular çok süper oynamış gibi konuşuyoruz..Bütün oyuncuların şuanki nefreti "acaba bizim yerimize kimi istiyor" duygusundan ötürü reijkaardı istemedikleridir,bu apaçık ortadadır zira dünki basın konuşmasında liderlik vasıflı oyuncusu olmadığından savunma yetersiz trasnfer istiyorum demesine kadar zaten takıma karşı cephe aldığını reijkaard gösterdi bu saaten sonra yönetim değişse bile takım oyuncuları değişmez zira dünki açıklamalardan sonra hiçbir futbolcu reijkaarda saygı göstermeyecek,onun gitmesi içinde her maçda gevşek davranacakdır.

Dünki karpativ maçı öncesi yenileceğimizi düşündüğümü söylemişdim,şimdi eskişehirede yenileyeceğimizi düşünüyorum zira bu mücadele ve içinde bulunan ortamla bu takım maç kazanamaz..

Fatih Terim'in aylığı 200 bin TL flndı Milli Takımda. Neden bahsediyorsun sen? Bilmiyorsan bir araştır.

Biraz matematik bilmek lazım diyorum ve susuyorum :)

200.000 TL Aylık x 12 ay = 2.400.000 TL

1 Euro = 1.9 TL

2.400.000/1.9 = 1.263.157 Euro = Fatih Terim' in milli takımdaki 1 senelik kazancı.

İnsanları bilmemekle suçlayıp, araştırmaya yönlendireceğine biraz matematik öğren. Kendi kendini yalanlama.

Biraz matematik bilmek lazım diyorum ve susuyorum :)

200.000 TL Aylık x 12 ay = 2.400.000 TL

1 Euro = 1.9 TL

2.400.000/1.9 = 1.263.157 Euro = Fatih Terim' in milli takımdaki 1 senelik kazancı.

İnsanları bilmemekle suçlayıp, araştırmaya yönlendireceğine biraz matematik öğren. Kendi kendini yalanlama.

Sen sadece aylık para aldığını mı sanıyorsun? Bunun daha maç başı var, yıllık tek seferde alacağı bonservis var. Sende bakkal hesabı matematik yapacağına biraz kulüpler içindeki maddi-finansal olayları araştır. ;)

Sen sadece aylık para aldığını mı sanıyorsun? Bunun daha maç başı var, yıllık tek seferde alacağı bonservis var. Sende bakkal hesabı matematik yapacağına biraz kulüpler içindeki maddi-finansal olayları araştır. ;)

Büyüksün Sercan reyis:)

Nolursa olsun Fatih Terim 'in aldığı parayı hesaplamak basının ********liklerinden biridir. 3 büyüklerin hepsinin TD 'sinden az para alıyorken Fatih Terim 'in aldığı parayı milletin önüne atmak belaltı vurmaktır. Fatih Terim 'i artık Galatasaray 'ın başında istemiyor olmama rağmen bunları söylemem gerekir.

Geri
Üst Alt