Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Feghouli'nin sag kanat, Babel'in sol kanat olarak ilk 11 basladigi maclari inceledim. Sadece 3 kez galip gelebilmisiz bu kombinasyonda.

Galatasaray 1-0 Kasimpasa
Kayserispor 2-3 Galatasaray
Galatasaray 2-0 Hajduk Split

@Enes Dalmış @Hidayet Sarıdağ

Puan kaybedersek, maç sonu Terim'in açıklamaları standart. Muhtemelen yine şu şekilde şeyler olacaktır;

-Bilmem kaçıncı dakikayla bilmem kaçıncı dakikalar arasında, etkili ataklar geliştirdik, oyunu elimize aldık, ama hatalı bir gol yedik.
-Ortada bir hata varsa, benim hatamdır. Sahada tecrübe olması açısından bazı oyuncularımızı tercih ettim, demek ki hata yapmışım.
-Marsilya'dan yorgun döndük. Haftada 2-3 maç oynamak haliyle bizi yıpratıyor.
-Milli arada daha çok çalışacağız. Bazı hatalarımızdan ders alacağız.
-Gağassaraylılar bu takıma güvensin. Ocak ayında inşallah, güzel şeyler olacak.

Bu rotasyon düşüncesiyle yapılan birşey değil bence arkadaşlar

Hani set oyunu dedi ya hoca

Set oyunundan anladığı kendince tecrübeli diye gördüğü oyuncuları oynatmak olabilir

Bundan şüphelenmiştim, şimdi maç sonu çıkar set oyununu güzel oynamaya başladık falan gibi birşey derse emin olacağım

İnşallah “hocanın bir bildiği vardır “ demek istiyorum hoca öyle dediği için.

ya Alpaslan yada Nelson kirimizi yer
Yedlin de diler favorim

Puan kaybedersek, maç sonu Terim'in açıklamaları standart. Muhtemelen yine şu şekilde şeyler olacaktır;

-Bilmem kaçıncı dakikayla bilmem kaçıncı dakikalar arasında, etkili ataklar geliştirdik, oyunu elimize aldık, ama hatalı bir gol yedik.
-Ortada bir hata varsa, benim hatamdır. Sahada tecrübe olması açısından bazı oyuncularımızı tercih ettim, demek ki hata yapmışım.
-Marsilya'dan yorgun döndük. Haftada 2-3 maç oynamak haliyle bizi yıpratıyor.
-Milli arada daha çok çalışacağız. Bazı hatalarımızdan ders alacağız.
-Gağassaraylılar bu takıma güvensin. Ocak ayında inşallah, güzel şeyler olacak.

“Set oyunu için daha tecrübeli oyuncuları tercih ettim” de diyebilir renktaş

Şampiyonluk falan umrumda değil. Benim asıl derdim bu futbol fukarasının böyle potansiyelli bir takımın içine edecek olması. Yeni takım kurulduğunda üstelik bu takım bir de genç bir takımsa başlarda kötü oyun olağandır. Ancak her şeye rağmen takım sahada ne yapmak istediğini belli eder. Bizde böyle bir oyun planı bile yok. Bir de üstüne sözde futbol dehasının kaprislerini çekiyoruz. Bu arada hoca madem isteneni oynatmıyor, ıslıklananı oynatıyordu neden Babel falan geçen hafta oynamadı? Yoksa bu hafta hazır taraftar yokken egomu tatmin edeyim mi dedi?

Bu adam neyin peşinde ya..

Hem Feghouli hem Babel hem de haftalardır doğru dürüst oyntmadığı Mostafa'yı ilk 11'e atıyor.

Çıldıracağım ya.

Geri
Üst Alt