Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

normal şartlarda kimsenin sakatlanmasını istemem ama babel sakatlansa üzülmeyi bırak sevinecek duruma getirdin bizi hoca.

Bari Assunçao olaydı yav

Sırf o feg ve babel dedeleri oynatmak için orta sahadaki yerlileri bozamadı adım kadar eminim

Malesef bence yok. İkili mücadelelerde çok kötü. Bu ligde tutunabilmesi için fiziğimi geliştirmesi lazım. Bu maçta fizik üstünlüğü ön plana çıkacak. O riski alamaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 sene önce Başakşehir ön liberoda Mahmut'la şampiyon oldu. Bu ligde sanılanın aksine öyle aşırı yüksek fizikli bir oyun falan oynanmıyor. Biraz takım halinde oynamayı becerebilen şampiyon oluyor işte.

Yedeklerimizin cogu tüm takimlarda ilk 11 oynar.

Kerem Aktürkoğlu
Olimpiu Moruţan
Barış Alper Yılmaz
Emre Kılınç
Halil Dervişoğlu
Mbaye Diagne

Önce eleştirdim ama Rize sert oynayacak ve pislik yapicak orası belli. Bunu kaldırabilecek daha kuvvetli oyuncular seçmiş sanki. Bişey demiyorum. Gorcez şu Rize ye caksinlarda gerisi umrumda değil

En çok Mohamed’e acıyorum , solda Babel sağda Feghouli’yi görmekten futbolu unuttu adam

Haklısın bu da onun şanssızlığı diyelim. Ancak bizim kanat oyuncularımız kim oynarsa oynasın forveti besleyecek oyunu oynamıyorlar. En son Rodrigez-Gomisi gördük. Başka da göremedik.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eve geldim maç izleyecem diye iş güç bırakıp.Kadroya baktım bütün tadım kaçtı sağolasın Hocam.

kaybedersek şampiyonluktan kopacaz malum takıma eğlenceolacaz..kazanırsak hoca yanlışlarına daha da fazla sarılacak.. bizim için iyi birgece olmayacak gibi..

Önce eleştirdim ama Rize sert oynayacak ve pislik yapicak orası belli. Bunu kaldırabilecek daha kuvvetli oyuncular seçmiş sanki. Bişey demiyorum. Gorcez şu Rize ye caksinlarda gerisi umrumda değil
feghouli ve babel kicini kaldiramiyor, ne gücü ne kuvveti acaba 2 senedir "yakinda yedek bile olamayacaklar" dedigi herifleri oynatiyor.

hiç ümidim yok kazayla falan kazansak bari yoksa iyice açılcak ara

Iyi bari mohamed oynuyor.

isveclimi bile sinirlendirdiler ya
Bariştaş her defasinde insani cildirtmayi basariyor bu adam. Yav kac macin ilk yarisini daha cöpe atacak bu kagni sevdasi yuzunden ya. Yani ne bekliyir bunlardan anlamiyorum. Bence kucumsedi rizeyi 1puani oldugu icin. Insallah aci bi supriz yasamayiz

Geri
Üst Alt