Roberto Mancini’den Açıklamalar

Evet bilgim var.

O dönemi değerlendirirsek, Rijkaard'dan habersiz vasat transfer yaparsan, adamdan verim alamazsın. Bu kadar basit.

Ayrıca haklı olduklarını sadece o sözler için yazmıştım. İkisinin de hatalı olduğu durumlar var elbet..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Elano, Keita, Neill, Joao Silva, Dos Santos, Caner, Gökhan Zan ve elde Kewell, Baros, Nonda, Arda, Mehmet Topal gibi isimler varken verim alamamak da Rijkaard'ın suçu değilse kimin suçu bilemiyorum artık.

Her neyse, söylediği sözler yanlış demedim zaten, sadece o dönemde Rijkaard da bu sözleri söylemişti ve devamında sırtımız yerden kalkmamıştı, ona ithafen söyledim. Şu anda da aynı durum söz konusu.

Sitem değil bu. Ben hocalık yapmıyorum bunlar demektir bu. Sitem etse farklı sözler kunlanırdı. Sorun varsa gidin siz sorun ben bilmiyorum...100 yılın fiyaskosu herhalde bu acıklama.

Yılda 4.5 milyon kazan sen ama oyuncuların sorunu var mı yok mu bilme.

Taktik system ile bitecdkse hocalık görevi her fm ci yapar bu işi herhalde

Ama ben ilgilenmediğini sanmıyorum. İlla ki biliyordur. Gerçi bilse ne işe yarar, kapasite yok o ayrı..

Evet hep onlar haklıydı ama acı çeken onlar değil biz olduk her seferinde. Rijkaard ise şu an antrenörlüğü bıraktı ve bir sahil kasabasına yerleşmekle meşgul, bilmem haberin var mı.

Futbol yorumculuğu yapmak istediğini ve uzun bir süre TD'lik yapmayacağını söylemişti. Rijkaard, Mancini, listeyi uzatabiliriz. Bu tip adamlar sistem adamlarıdır. Dünyanın en iyi 3 taktisyenini takımın başına getirsek sonuç yine aynı olur. Türkiye de çalışmak için Türkiyeyi bilmek gerekir. Sistemsizliğin, alt yapısızlığın, adaletsizliğin dibine vurmuş bir ülke konumundayız.

Gelelim Manciniye, Adam söylediği her sözde sonuna kadar haklı. 300 Milyon Euro Transfer bütçesi olan bir takımdan yıllık transfer bütçesi 50 Milyon Euro'nun üzerine çıkmayan bir takıma geldi. Üstelik Alt yapı sıfır. Eğitim sıfır. Doğru pas vermeyi bile A takıma gelince öğrenen bir ülkeden bahsediyoruz. Mancini Eğer başarılı olmak ve geleceğin takımını kurmak istiyorsa Alt yapıya kendi güvendiği kişileri getirmeli. Ve Alt yapıya sınırsız harcama yetkisi verilmeli. Futbolcular arasındaki sorunlar için Ünal Aysalın kesin olarak Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst ikilisini tekrar listesine almalı. Özellikle Florya için Abdurrahim Albayrak.

Bazı kesim Fatih Terimi gönderirsen böyle olur falan diyor. Olayın Fatih Terimle uzaktan yakından ilgisi alakası yok. Tek sorun Mancininin Türkiyeyi bilmiyor olması. Sabredilir ve arkasında durulursa sağlam bir takım kurulabilir.

Elano, Keita, Neill, Joao Silva, Dos Santos, Caner, Gökhan Zan ve elde Kewell, Baros, Nonda, Arda, Mehmet Topal gibi isimler varken verim alamamak da Rijkaard'ın suçu değilse kimin suçu bilemiyorum artık.

Her neyse, söylediği sözler yanlış demedim zaten, sadece o dönemde Rijkaard da bu sözleri söylemişti ve devamında sırtımız yerden kalkmamıştı, ona ithafen söyledim. Şu anda da aynı durum söz konusu.

yalnız şaka maka muazzam adamlar vardı o dönem ama doku uymadı .

komik olan ne kardeş , drogbanın etinden sütünden azmı faydalandık . orda bir kelime hatası yapmışım şimdi farkettim , asıl kastım bu sene olacaktı , yani sezon başındaki form grafiği ve takım içi hoca taktik ve kişisel durumları aynen devam etseydi , bu şikeciler hakem desteği , bal olmadan o puanları almasaydı bu sene yine biz olacaktık şampiyon . resmi birleştirdiğinde ortaya çıkan şey bu kusura bakmayın .

bu sene şirketteki arkadaşlarla meyhane muhabbetine şikecilerin 8-10 tane maçını izledim . bir tane adam gibi , hak ederek kazandıkları maç yok . aç izle maçlarını . bu sene digitürk , hükümet , fenerasyon nasıl istediyse öyle bir lig oluyor . biz burda boşu boşuna kendimize acı çektiriyoruz ..

Ona güldüm işte. Ama ekleyeyim. Etinden sütünden diyorsun adam garanti 7m Euro kazanıyor.

Futbol yorumculuğu yapmak istediğini ve uzun bir süre TD'lik yapmayacağını söylemişti. Rijkaard, Mancini, listeyi uzatabiliriz. Bu tip adamlar sistem adamlarıdır. Dünyanın en iyi 3 taktisyenini takımın başına getirsek sonuç yine aynı olur. Türkiye de çalışmak için Türkiyeyi bilmek gerekir. Sistemsizliğin, alt yapısızlığın, adaletsizliğin dibine vurmuş bir ülke konumundayız.

Gelelim Manciniye, Adam söylediği her sözde sonuna kadar haklı. 300 Milyon Euro Transfer bütçesi olan bir takımdan yıllık transfer bütçesi 50 Milyon Euro'nun üzerine çıkmayan bir takıma geldi. Üstelik Alt yapı sıfır. Eğitim sıfır. Doğru pas vermeyi bile A takıma gelince öğrenen bir ülkeden bahsediyoruz. Mancini Eğer başarılı olmak ve geleceğin takımını kurmak istiyorsa Alt yapıya kendi güvendiği kişileri getirmeli. Ve Alt yapıya sınırsız harcama yetkisi verilmeli. Futbolcular arasındaki sorunlar için Ünal Aysalın kesin olarak Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst ikilisini tekrar listesine almalı. Özellikle Florya için Abdurrahim Albayrak.

Bazı kesim Fatih Terimi gönderirsen böyle olur falan diyor. Olayın Fatih Terimle uzaktan yakından ilgisi alakası yok. Tek sorun Mancininin Türkiyeyi bilmiyor olması. Sabredilir ve arkasında durulursa sağlam bir takım kurulabilir.

Katılıyorum. Terim'i savunduğum nokta bu idi.

Mancini'yi kötülerken de düşünmemiz gereken ülkenin sorunu. Ama ne olursa olsun Mancini'ye de güvenim yok. Sebebi "bu benim takımım değil" cümlesini kurması.

Biraz empati yaparsak, kendimizi adamin yerine koyarsak biraz adama hak verirsin

takimi sen kurmadin, ve geldiginde takim 6gol yemis realden ve ligin 8siraasinda.. ve daha yeni gelmissin tribunler terim diye bagiriyor ve icerde oyuncular takimi sabote ediyor ve soyle boyle takimi sen cikardin ilk 16ya sampiyonlar liginde.

en kotu zamaninda taraftar seni yuhladi , ve asla seni sevmedi ve bagrina basmadi..

biraz toleransli olsak ve adama sahip ciksaydik belki farkli yerlerdede olabilirdik.. adam imza atarken uzun vaadeli bir kontrat onerdiler ve bu yil degilde gelecek yil icin bir takim kurmasini isteyen yonetimdir.

sucu sadece mancinde aramak kolay kacmak oluyor.. oyuncularda son maclarda bunun farkinda ve yonetimde.. herkez sucu mancinin ustune atip pacayi kurtardi walla..

Ona güldüm işte. Ama ekleyeyim. Etinden sütünden diyorsun adam garanti 7m Euro kazanıyor.

valla öyle adamlar kara kaşımıza kara gözümüze gelmiyorlar maalesef . forma satışı , CL direk giriş bileti , reklam sponsor vs... parasını fazlasıyla çıkarttık onun , ama asıl sıkıntımız bizim arkamızda destekleyen kimse yok . paralel yapısı hükümeti muhalefeti bilmem nesi , herkes mi bize karşı olur arkadaş , pes , nasıl bir memleketteyiz biz . stad için bile bir sürü pislik çıkarttılar , bugün ceza almışız vs... ülke için kendi adıma çok ümitsizim . yakında Galatasaray'lı olmak suç olacak nerdeyse .

sorunu belirtmissin zaten sene ortası ülkeyi bilen adamı kovup ülke futbolu ile alakası olmayan bir adamı takımın başına getirmek, sorun bu sadece, eleştirilen nokta da mancininin niye sene başı gelmediği ve kendi takımını kurarak lige başlamadığı,terim gittiginde koca sezonu kurtardık diyenler de hesap edemedi bu detayı

Ama ben ilgilenmediğini sanmıyorum. İlla ki biliyordur. Gerçi bilse ne işe yarar, kapasite yok o ayrı..

Ya bu adamın insan psychologisinden (doğru yazmadım kelimeyi galiba) anlamıyorsa yanlış meslek secmiş kendisine veya nasıl şans varmış adamda, kariyene bakarsak, dememiz gerekir.

Ama bence error yaptı beyni sinirden.

Milan istiyodu diye haberler vardı, lütfen milan bırakma peşini.

Mancini'yi kötülerken de düşünmemiz gereken ülkenin sorunu. Ama ne olursa olsun Mancini'ye de güvenim yok. Sebebi "bu benim takımım değil" cümlesini kurması.

Rijkaard'da kurmuştu sanırım buna benzer bir cümle. Beşiktaşın başına gelen bir TD'de benzer cümleler kurmuştu adını unuttum şimdi. Bu seviyede ki hocalar eğer böyle şeyler söylüyorsa yönetimlerin biraz da kendilerini sorgulamaları lazım diye düşünüyorum. Benim asıl merak ettiğim konu Mancininin transfer listesinde ilk sıralarda kimler vardı medyaya yansıyanların dışında.

Adam geldigi gunden beri taraftarlardan hic bir zaman kabul ve destek gormedi. Her mac oncesi "imparator fatih terim" tezahuratlarini dinledi. Simdi de "istifa" diye tempo tutuyorlar.

Terimi sevebilirsin o ayri konu ama yeni ve dunya capinda hocan gelmisse ve sen hala eski hocanin yasini tutuyorsan (ustelik o seni "aldatmisken" sen hain ve kostek taraftarsin.

Sevabiyla gunahiyla sezon sonuna kadar kalmali + yonetim artik yumrugunumasaya vurup 2-3 oyuncuyu kadro disi birakmali (selcuk, burak vs).

Bu arada birazdan birileri yazar. Ben baştan yazayım. Bambam bam dediğiniz taktik yapısını Mou'da kullanıyor. Ronaldo dahil söylüyordu. Motive ediyor bizi diye.

Mancini , Del Bosque, Rijkaard, Tigana +++ bunlar futbolu bilmiyorda biz biliyoruz degilmi?

bu ulkede manager olmak zor!! turk oyuncularla calismak harbiden zor!

ancak gerets ve lucescu gibi babalik ve takimi motivasyonunu yukseten hocalar is yapabilir!

Rijkaard'da kurmuştu sanırım buna benzer bir cümle. Beşiktaşın başına gelen bir TD'de benzer cümleler kurmuştu adını unuttum şimdi. Bu seviyede ki hocalar eğer böyle şeyler söylüyorsa yönetimlerin biraz da kendilerini sorgulamaları lazım diye düşünüyorum. Benim asıl merak ettiğim konu Mancininin transfer listesinde ilk sıralarda kimler vardı medyaya yansıyanların dışında.

Hepsi afaki. FT'nin de bilinmiyor. Hasan falan dediğine bakmıyorum ben. 100000000 tane isim çıktı yazıldı soruldu vs..

Mancini bu cümleyi kurduğu için umurumda değil. Ben futbolcuyum. Yenilmişim üzgünüm vs.. Hoca çıkıyor "ben kadroyu yaptım ama yenemediler. Benim takımım değil zaten" diye beni öptürüyorsa millete, yemişim o hocayı derim.

Şuan yaptığım işte, yazılım, proje müdürüm fail olan projede sorumluluk almıyor ya da en ufak hatada beni diğer arkadaşları satıyorsa, yerim o adamı.

Sırf bu yüzden Fatih Terim Galatasaray'ın başına geçmeyi bile reddetti. Bilmem hatırlar mısın.

M

Mancini , Del Bosque, Rijkaard, Tigana +++ bunlar futbolu bilmiyorda biz biliyoruz degilmi?

bu ulkede manager olmak zor!! turk oyuncularla calismak harbiden zor!

ancak gerets ve lucescu gibi babalik ve takimi motivasyonunu yukseten hocalar is yapabilir!

Mourinho'da öyle.2.grupta.

Geri
Üst Alt