Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.350
- 5.335
- 2.308
Cevap: # Ryan Babel
simdi anladim
o zaman gelmesin
simdi anladim
o zaman gelmesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olsun maça çıkıp çıkmadığına bakmıyorlar. Örnek veriyorum ; Biz Babeli aldık ilerleyen turlarda Liverpoolla eşleştik ve Babel son dk golü kaçırdı elendik. Bu düşünce oluşmasın diye kural uygalanıyor.
ama ayni durum neillde de var??
Tabi bu mantık tahmini bir mantık ve genel olarak katıldığım bir mantık. Ancak bu mantıkla Şampiyonlar Ligi'nde oynayıp oynamamış olması ne değiştirir? Aynı şüpheler adam daha önce Şampiyonlar Ligi'nde oynamadıysa da geçerli değil mi? Yani kural böyle ama sebebinin detayları pek açık değil...
ama ayni durum neillde de var??
Arda'nın orta saha olduğu bir diziliş görürsek ondan çok
--------Arda--------
-Topal/sarp--Elano--
şeklinde olacaktır. Burada isimler aynı olsa da farklı bir diziliş etkisi bariz belli oluyor. Zaten son maçta 4-4-1-1 gibi oynadık Caner ve Barış tercihleri ile birleşince ama bu orta saha varken Kewell(Babel)-Keita kanatlarda olursa o zaman o diziliş 4-2-3-1'e yakın şekil alacaktır. Tabi yine bir 4-3-3 varyasyonu sayılır bu da ama Arda hem savunma yönü zayıf, hem de serbest oynayacağı için Elano daha bir ön libero gibi olacaktır, Ayhan gibi oynayacaktır. Zaten 4-4-1-1 oynadığımız Denizli Belediye maçında da öyle oldu.
ŞL oynamadıysa oynayabiliyor.
ortada adam yok avrupa ligini tartışıyorsunuz
Anlamadın. Oynayabildiğini biliyorum arkadaşım, demek istediğim o değil. Sadece diyorum ki Şampiyonlar Ligi'nde oynadıysa oynayamamasının sebebi senin söylediğin olası durumsa, oynamamış olsa da son dakikada gol kaçırdğında aynı durum ve şüpheler ortaya çıkar. Sebebi o olsa, oynamamış oyuncuyu da yasaklamaları gerekmez mi?
Tobi'yi yazmana gerek yok o artik düzelmez
Arda(Ofansiv) - Elano(Cift Yönlü)
Mustafa/Mehmet(Defansiv)
orta sahamiz artik böyle olucak gibi ama mactan maca degisir bence
Kanatlarda Kewell/Caner/Babel(sol taraf) ve Keita/Babel(sag taraf) olur
Baros dönene kadarda böyle oynariz
Kewell/Caner - Babel - Keita
Arda - Elano
insallah Babel Transferi gerceklesir ilac gibi gelir bize
niye uzatıyorsunuz kuralı ve durumu bilmiyoruz deyin
Tobi demedim zaten. Ayrıca, ben senin gibi düşünmediğimi nedenleri ile birlikte anlattım. Sen ise sadece yazdığın şeyi tekrar etmişsin...
Kuralı biliyoruz sadece arkadaşın söylediği tahmini sebebi tartışıyoruz ve neyi ne kadar tartışacağımızı da moderatörler hariç kimseye sormayacağız...
Anlamadın. Oynayabildiğini biliyorum arkadaşım, demek istediğim o değil. Sadece diyorum ki Şampiyonlar Ligi'nde oynadıysa oynayamamasının sebebi senin söylediğin olası durumsa, oynamamış olsa da son dakikada gol kaçırdğında aynı durum ve şüpheler ortaya çıkar. Sebebi o olsa, oynamamış oyuncuyu da yasaklamaları gerekmez mi?
durumu bilen insan kesin konuşur oynar ya da oynamaz bu kadar basit
Diyorsunki oynamayan oyuncuda bize gelip gol kaçırsa aynı durum söz konusu olmaz mı ? Bunu tam olarak bilmiyorum ama benim mantığım sonuçta ŞL liginde mücadele etmediği için takımınla bence herhangi bir şike iddasıda oluşmaz.