Sağlık Raporu | Mauro Icardi

Acayip bir insansin dostum ne diyeyim ki boyle futbol bakisi olan insan nasil Galatasarayli olmus enteresan.
ben uefa kupasını aldgımız dönemleri ali samiyende izlemiş biriyim yani kimseyle avrupa olayını tartışmam
herkesin kendi görüşü
ama o dönemlerle şimdi arasında daglar kadar fark var,kupa filan alamayız avrupada birsüre daha gerçek bu
o yüzden gercekci hedefi önemsiyorum yani 5.yıldız ve direkt ucl

5.yıldız ve direkt ucl bu uefa sacmalıgından daha önemli

sezon sonu konusuruz tekrar

kupayı alamıyacaz bu net

para desen para vermiyor

o yuzden tamamen sacmalık show macları bizim icin 5.yıldız daha önemli

şu kupada yarı final bile yapsan ne icardiden ne 5.yıldızdan önemli degil

maalesef gercek bu
Nasıl değil ya? Ligin sampiyonu 3m Euro ödül alıyor avrupada ayak basti parası bile sadece 6-7m en az. Anamizin liginde 500 sene mücadele et o zaman

en büyük problem oyun içinde yaptıkları falan da değil,
sahada ki, soyunma odasında ki liderlik, kaptanlık vs.
simdi o iliskilerde de ister istemez uzaklasacak, çok ciddi kayıp o açılardan da
ocak ayını verimli gecirmemiz lazım

tek forvete dönüp tekrar eski sisteme devam edeceğiz sanırım. bats bu günler için alınmıstı. umarım katkı alırız. çok üzücü gerçekten. sezonu kapatmıs olabilir.

cıkarması lazımdı hasan ilk cıkması gereken adamdı icardi al onun yerıne batsı

işte cıkaramadıgı adamı komple kapattı ki bunu her macta yapıyordu 1.sorumlu okan hoca

bitik gücsüz haldeki adamı her mac zorluyordu
Yoruldu çıkması lazımdı başka bir şey ama adam pozisyonda ters bastığı için sakatlandı bunu hocaya bağlamak kadar saçma bir şey yok yahu.

cıkarması lazımdı hasan ilk cıkması gereken adamdı icardi al onun yerıne batsı

işte cıkaramadıgı adamı komple kapattı ki bunu her macta yapıyordu 1.sorumlu okan hoca

bitik gücsüz haldeki adamı her mac zorluyordu
yahu ters hareket ile kopan bağdan hocanın ne alakası var? bunu yeni oyuna giren Bats da yaşayabilirdi. O zaman da hocaya sallamak için ısınmadan mı aldı diyecektin?

Evet son dönemeçte çılgın atan icardi de yok artık. Bayram edebilirsiniz. Geçmiş olsun kral

Bu mesajlar ne böyle sanki icardi çok avrupa maçlarına etki eden biriymiş gibi öldük bittik çekiyoruz, batsuayi en azından forma şansı bulucak ben ilerde 80 90 dakika sadece yürüyen bir oyuncu görmekten sıkılmıştım çünkü içten içe bats osimhen ikilisinin bu sene için konuşuyorum daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz zaten telaşa gerek yok. Bats ile osimheni 2 cift forvette oynatırsın tekte, istedigin zaman oyunan alırsın akarı yok kokarı yok tertemiz. Yav icardi yıldız bir isim, adamı çıkarmaya korkuyordu hoca bildigin adamın morali bozulmasın diye oyundan çıkaramıyordu okan bile rahatlamıştır

Nasıl değil ya? Ligin sampiyonu 3m Euro ödül alıyor avrupada ayak basti parası bile sadece 6-7m en az. Anamizin liginde 500 sene mücadele et o zaman
uefa kupası yavas yavas geldi öyle birkerede olmuyor bizim her sene uefa filan degil her sene ucl ye gitmemiz gerek hem mali hem kadro olarak eksıksız olmamız gerek işte ozaman avrupada hedef için konusabiliriz
şu an sadece show macları yapıyoruz
dedigm gibi sezon sonu herkes daha net anlayacak
icardi şu maçtaki galibiyetten cok daha önemli

yahu ters hareket ile kopan bağdan hocanın ne alakası var? bunu yeni oyuna giren Bats da yaşayabilirdi. O zaman da hocaya sallamak için ısınmadan mı aldı diyecektin?
sakatlanmasada aynı şeyleri burada her mac söylüyorduk icardi kötü oldugu halde fizigi gitmedigi halde 2.yarılar cıkarmıyordu
yani göz göre göre oyuncuyu riske atmak demek bu

Osimhen sazı eline alacak ve bu camiayı şampiyonluğa taşıyacak.

İcardi’nin yaşattıkları unutulmaz. Bu ligin çok üzerinde bir golcü, yenge dönerse çabuk toparlar dönmez ise Adriano gibi futbol hayatı biter

Sezonu kapattı deniyor ama bence daha yararli ilmaz. Mesela seneye kasım 2025'de cok da iyi olacaguni düsunmuyorum

Geri
Üst Alt