Eskiden kucuk Anamur muzlari harikaydi. Simdi cikitaya benzetmeye calismislar.

Genetiğiyle oynanmış besinler gerçekten zararlı mı ?
Dünya nüfusu artıyor bu nedenle hasadı olabildiğince yüksek alabilmek için sürekli olarak bitkilerin genleriyle oynuyoruz.

Bu elden geçirme işleminden nasibini almış bazı besinler:

Ekli dosyayı görüntüle 93364
Muz değişen genleri sayesinde daha tatlı ve çekirdeksiz.
Endonezya dahil çoğu asya ülkesinde çekirdekli muz bulabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 93365

Minik şeftaliden, Elma boyutunda erişikin bir meyve yarattık.

Ekli dosyayı görüntüle 93366

doğal karpuz yemek isteyen var mı ? çekirdeksizi dururken hiç sanmıyorumm

Ekli dosyayı görüntüle 93371

ottan mısır yaratmışsız bravo bilim insanlarına.
suphanallah.

Ekli dosyayı görüntüle 93372
böğürtlen gibi küçük meyveden domates yarattık. FSM köprüsünden tanıdığımız Fatih Sultan Mehmet hayatı boyunca hiç domates yememiştir.

Herseyi anladimda da ''FSM köprüsünden tanıdığımız Fatih Sultan Mehmet '' bu nedir ya

72 saatlik sadece su (ek olarak biraz çay 1-2 fincan kahve) tükettiğim orucun 50. saatine gelmiş bulunmaktayım

gram açlık hissi yok ve gayet iyi hissediyorum yarına kadar da dayanırım kesin dedikleri kadar varmış

Yalnız ben bunu yapmadan önce sürekli 12/14 saatte bir yeme işlerine alıştırmıştım kendimi sonra bu işe kalkıştım bilginiz olsun

72 saatlik sadece su (ek olarak biraz çay 1-2 fincan kahve) tükettiğim orucun 50. saatine gelmiş bulunmaktayım

gram açlık hissi yok ve gayet iyi hissediyorum yarına kadar da dayanırım kesin dedikleri kadar varmış

Yalnız ben bunu yapmadan önce sürekli 12/14 saatte bir yeme işlerine alıştırmıştım kendimi sonra bu işe kalkıştım bilginiz olsun
Şeker yemeden nasıl dayanıyorsun?

Şeker yemeden nasıl dayanıyorsun?

ilk gün biraz halsizlik oldu ama 30. saatte falan hiçbir iştah durumu kalmadı zaten çoğu şeyi şekersiz tüketirdim valla beklediğimden rahat geçti. He biraz fazla uyudum dün akşam ama genelde uyurum zaten 8-9 saat falan. 1-2 tane de şekersiz sakız çığnedim tatlandırıcılı belki onlar beyni aldatmıştır bilemedim

Candida mantarına savaş mı açtın kral

Candida mantarına savaş mı açtın kral

valla kral o bende var mı bilmiyorum ama ne kadar spor da yapsam iyi beslensem iyi uyusam da hep bir yorgunluk hissi oluyordu

Bir de en son omuzu sakatladım sporda gidemiyorum bayadır baktım çok yavaş iyileşiyor. Vücuda hard reset atacak ne yöntem var diye araştırırken bunu gördüm deniyoruz bakalım

valla kral o bende var mı bilmiyorum ama ne kadar spor da yapsam iyi beslensem iyi uyusam da hep bir yorgunluk hissi oluyordu

Bir de en son omuzu sakatladım sporda gidemiyorum bayadır baktım çok yavaş iyileşiyor. Vücuda hard reset atacak ne yöntem var diye araştırırken bunu gördüm deniyoruz bakalım
Mantıklı tercih ben de zamanında beyin sisi denen zımbırtıdan kurtulmak için böyle diyetler uygulardım çok işe yarardı. Vucudu toksinlerden arındırmak gerekiyor dönem dönem, başarılar dilerim.

Açlık sekeri 252 çıktıktan sonra aralıklı oruca başlayıp şekeri biraktim. Henüz 3 ay olmadan açlık şekerim 90a kadar düştü. Şeker adamı bitiriyor resmen hayata geri döndüm. Şimdi hedef 3 aylık şeker ortalamasini 9.1'den 5.5 seviyelerine indirmek

Su diyeti acayip işe yarıyor ikinci gün el ayak üşümesi halsizliğin artması olmuştu olumsuzluk olarak söyleyebileceğim onun dışında hakikaten bu yenilenme olayı yalan değil baya iyi hissediyor insan kendini.

Bu su diyetini kafanıza göre mi yapıyorsunuz yoksa önce doktora falan mı gidiyorsunuz

Geri
Üst Alt