GSCimbom
GSC Haber Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rakibimiz Liverpool Oldu
Alper Altun

GSC HaberŞampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rakibimiz Liverpool Oldu Sayfa 10

Alper Altun ·

Cevap
427
Okunma
10,4K
Sayfa
10/22
Juve kırmızıyı keyfine görmedi değil mi? CL'de son 16'dayız değil mi? Sürekli sürekli aynı şeyi yazmanın amacı ne? 12 yıl sonra CL'de 16 yapıldığı için özür dileriz.
Demagoji yapma futbol gerçekleriyle konuş. Son 16'ya kaldı diye ben de çok sevindim herhalde. Benim yorumum futbol gerçekliği çerçevesinde. Fb'liler gibi Rambo okan yorumu yapacak halimiz yok. Terim'in 2013 takımı daha ümit veriyordu bize

Galatasaray'ı son 16 takım arasına yaşadığı rezaletler taşımadı. Hala gerçek olmayan fakat trajedi yaşanmış gibi yoğun duygular var. Herkesin psikolojik dayanıklılığı farklı oluyor.

Keyfini sürelim. Buralarda olmak, bu duyguları yaşamak iyi hissettiriyor. Camia adına maddi boyutu da var elbet.

Şampiyonlar ligi müziğini yine çaldıracağız evimizde.

Demagoji yapma futbol gerçekleriyle konuş. Son 16'ya kaldı diye ben de çok sevindim herhalde. Benim yorumum futbol gerçekliği çerçevesinde. Fb'liler gibi Rambo okan yorumu yapacak halimiz yok
İyi misin? Liverpool eleriz gibi bir yorumum mu var? Sürekli aynı şeyi yazıyorsun CL'de 12 yıl sonra son 16 yapmışız işte bu sene CL'de gayet başarılı bir sezon geçirmişiz. Bundan sonra işin keyfini yaşamak varken 5 dakika da bir benzer mesajını atmanın anlamı nedir? Gerçekten anlamak çok zor.

Okan Allah aşkına doğruları, sadece futbolun doğrularını uygulasa ya da uygulatsa en kötü yine İstanbul'da yenebiliriz, İngiltere'de de çok fark yemeden eleniriz, ama Allah aşkına saçmalamadan,futbolun doğrularını yapalım. 6 7 eksikleri var ama çoğu tırt eleman, bir tek Isak ciddi eksik, Nisan'a kadar yok, şöyle 2 3 eleman daha sakatlansa bari, bizim de sarı kart sınırı çok fazla, İngiltere'ye çok eksikle gitmesek bari.

Geri