GSC Haber Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rakibimiz Liverpool Oldu

Rezil olamdan su son 2 CL macin keyfini cikaralim kafi, icerde belki beraberlik yapariz disarda artik fark yemeden bitirelim yeter benim icin.

Juve kırmızıyı keyfine görmedi değil mi? CL'de son 16'dayız değil mi? Sürekli sürekli aynı şeyi yazmanın amacı ne? 12 yıl sonra CL'de 16 yapıldığı için özür dileriz.
Demagoji yapma futbol gerçekleriyle konuş. Son 16'ya kaldı diye ben de çok sevindim herhalde. Benim yorumum futbol gerçekliği çerçevesinde. Fb'liler gibi Rambo okan yorumu yapacak halimiz yok. Terim'in 2013 takımı daha ümit veriyordu bize

Liverpool bu sene ciddi sıkıntıları olan bir takım. Elenirsekte Total skorda 1 fark falan bekliyorum ben veya juventus maçı gibi 120 dakikaya gidebilir orada iş

Galatasaray'ı son 16 takım arasına yaşadığı rezaletler taşımadı. Hala gerçek olmayan fakat trajedi yaşanmış gibi yoğun duygular var. Herkesin psikolojik dayanıklılığı farklı oluyor.

Keyfini sürelim. Buralarda olmak, bu duyguları yaşamak iyi hissettiriyor. Camia adına maddi boyutu da var elbet.

Şampiyonlar ligi müziğini yine çaldıracağız evimizde.

Demagoji yapma futbol gerçekleriyle konuş. Son 16'ya kaldı diye ben de çok sevindim herhalde. Benim yorumum futbol gerçekliği çerçevesinde. Fb'liler gibi Rambo okan yorumu yapacak halimiz yok
İyi misin? Liverpool eleriz gibi bir yorumum mu var? Sürekli aynı şeyi yazıyorsun CL'de 12 yıl sonra son 16 yapmışız işte bu sene CL'de gayet başarılı bir sezon geçirmişiz. Bundan sonra işin keyfini yaşamak varken 5 dakika da bir benzer mesajını atmanın anlamı nedir? Gerçekten anlamak çok zor.

Okan Allah aşkına doğruları, sadece futbolun doğrularını uygulasa ya da uygulatsa en kötü yine İstanbul'da yenebiliriz, İngiltere'de de çok fark yemeden eleniriz, ama Allah aşkına saçmalamadan,futbolun doğrularını yapalım. 6 7 eksikleri var ama çoğu tırt eleman, bir tek Isak ciddi eksik, Nisan'a kadar yok, şöyle 2 3 eleman daha sakatlansa bari, bizim de sarı kart sınırı çok fazla, İngiltere'ye çok eksikle gitmesek bari.

adamların kadro değeri bizim komple süper lig'in toplam değeriyle aşağı yukarı aynı neyse sağlık olsun belli olmaz bu işler
tabiki bunlar daha farklı..Ama Juveninde kadro değeri yüksekti ama eledik.Muhakkak kaliteli kadro ama piyasa değerleri oranda o kadar fark yok bence.Çok abartı o değerler.Özellikle ingiltere liginde.

bugüne kadar l.pool ile 5 kere karşılaştık, 2 gal 2 ber 1 yenilgi aldık.. kağıt üzerinde biraz daha üstünlük kurmuşuz. osimhen oynarsa şanslar %50-50, oynamazsa %0-100 olarak görüyorum

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
niye oynamasin o nerden cikti

kimse kusura bakmasın

loserpoola Sami Yen'de isabetli şut bile attırmadan yeneriz diyorum

deplasman için tabi o güne göre bakarız

Geri
Üst Alt