Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.020
- 10.328
- 2.413
Rezil olamdan su son 2 CL macin keyfini cikaralim kafi, icerde belki beraberlik yapariz disarda artik fark yemeden bitirelim yeter benim icin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demagoji yapma futbol gerçekleriyle konuş. Son 16'ya kaldı diye ben de çok sevindim herhalde. Benim yorumum futbol gerçekliği çerçevesinde. Fb'liler gibi Rambo okan yorumu yapacak halimiz yok. Terim'in 2013 takımı daha ümit veriyordu bizeJuve kırmızıyı keyfine görmedi değil mi? CL'de son 16'dayız değil mi? Sürekli sürekli aynı şeyi yazmanın amacı ne? 12 yıl sonra CL'de 16 yapıldığı için özür dileriz.
Bodo geçer o turuLan Bodo nasıl eler Sporting'i
Sporting öttürür geçer
Korlmakla ilgili değil. Gerçekler bu, okan hocanın futbol anlayışı eleme turlarına uygun değilSenin soyadın Korkut. Korkma bu kadar.
İyi misin? Liverpool eleriz gibi bir yorumum mu var? Sürekli aynı şeyi yazıyorsun CL'de 12 yıl sonra son 16 yapmışız işte bu sene CL'de gayet başarılı bir sezon geçirmişiz. Bundan sonra işin keyfini yaşamak varken 5 dakika da bir benzer mesajını atmanın anlamı nedir? Gerçekten anlamak çok zor.Demagoji yapma futbol gerçekleriyle konuş. Son 16'ya kaldı diye ben de çok sevindim herhalde. Benim yorumum futbol gerçekliği çerçevesinde. Fb'liler gibi Rambo okan yorumu yapacak halimiz yok
tabiki bunlar daha farklı..Ama Juveninde kadro değeri yüksekti ama eledik.Muhakkak kaliteli kadro ama piyasa değerleri oranda o kadar fark yok bence.Çok abartı o değerler.Özellikle ingiltere liginde.adamların kadro değeri bizim komple süper lig'in toplam değeriyle aşağı yukarı aynı neyse sağlık olsun belli olmaz bu işler
niye oynamasin o nerden ciktibugüne kadar l.pool ile 5 kere karşılaştık, 2 gal 2 ber 1 yenilgi aldık.. kağıt üzerinde biraz daha üstünlük kurmuşuz. osimhen oynarsa şanslar %50-50, oynamazsa %0-100 olarak görüyorum
CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi