Şampiyonlar Ligi'nde Eşleşmeler Belli Oldu!

Bir bilet uğruna ya rab ne karizmalar! çiziliyor.

Ben ne dedim aslinda kücük bir saka idi.
Ama sen bunu bir önceki mesajimda dile getirmeme ragmen ikinci kez alinti yapinca bilet konusu ile ilgili yazdiklarini ekledim.
Ayrica bak bir konuyu daha ekliyorum, sen bayaga bayaga alinti yapabiliyorsun yahu.
Ha bir de ne ilginctir ki, ben sana ayni sakayi Basaksehir - Hoffenheim maci icin de yaptim, cevap dahi vermedin.

Ben saka yapmiyorum , sen bana o bileti vereceksin ben de forumdan birine armagan edecegim , ihtiyaci olan veya bu kaca gitmeye istekli biri yararlanacak

hem sozunu yememis olacaksin , hem de ben bilet istiyormusum gibi olmayacak , baskasi gidecek

bileti de senin uygun gordugun bir forumdasa teslim edecegim bizzat bulusup

isterse o sana geri de verebilir

Ben saka yapmiyorum , sen bana o bileti vereceksin ben de forumdan birine armagan edecegim , ihtiyaci olan veya bu kaca gitmeye istekli biri yararlanacak

hem sozunu yememis olacaksin , hem de ben bilet istiyormusum gibi olmayacak , baskasi gidecek

bileti de senin uygun gordugun bir forumdasa teslim edecegim bizzat bulusup

isterse o sana geri de verebilir
Sinan, gec bunlari.
Bilet devri isteyenlere yazdiklarindan sonra, bir saka üzerinden bunlari bosu bosuna yazma.
Bu forumda bilet verecegim en son kisi sensin.
Insanlara tepeden bakan birine bilet degil, günahimi bile vermem.

Ne zaman bu armutların ilk maçı

Sinan, gec bunlari.
Bilet devri isteyenlere yazdiklarindan sonra, bir saka üzerinden bunlari bosu bosuna yazma.
Bu forumda bilet verecegim en son kisi sensin.
Insanlara tepeden bakan birine bilet degil, günahimi bile vermem.

Bana vermeyeceksin zaten , forum adminlerinden dilediginde bileti iletecegim dedim

maksat benim maca gitmem degil , senin lafini yememen

DQwznajUMAE0J5X.jpg

Bana vermeyeceksin zaten , forum adminlerinden dilediginde bileti iletecegim dedim

maksat benim maca gitmem degil , senin lafini yememen
Sinan, bak tekrar ediyorum, sana o yazdigim sadece bir saka idi.
Ayni sakayi sana Hoffenheim maci icin yaptigim zaman ilginc bir sekilde hic raksiyon göstermedin.
Ben saka ile birakmak istedim ama sen üsteledigin icin o bilet isteyenler hakkinda yazdiklarini ekledim.
Iyi de oldu, bilet konusunda gercek yüzün ortaya cikmis oldu.
Merak etme, ben ikinci bilet ile kimi getirecegimi kendim cok iyi biliyorum.

Ligin seyri açısından bakarsak sırasıyla Konya (D), Bayern (D), Fener maçları var o periyotta. Ligden tamamen kopacakları bir süreç olabilir.

Vay be eski dostlar düşman olmuş.
Kenan'a karşı Sinan'ın safında yer alıyor Sarper. Gsc'de başka nasıl koalisyonlar göreceğiz bakalım?

Sinan, bak tekrar ediyorum, sana o yazdigim sadece bir saka idi.
Ayni sakayi sana Hoffenheim maci icin yaptigim zaman ilginc bir sekilde hic raksiyon göstermedin.
Ben saka ile birakmak istedim ama sen üsteledigin icin o bilet isteyenler hakkinda yazdiklarini ekledim.
Iyi de oldu, bilet konusunda gercek yüzün ortaya cikmis oldu.
Merak etme, ben ikinci bilet ile kimi getirecegimi kendim cok iyi biliyorum.

Buna pisleyip sivamak diyoruz . Bilet konusunda gercek yuzum neymis ? Bileti kendime almayip forumdan birine hediye edecek olmam mi

buyuk lokma ye buyuk konusma demisler

samimiyetsizle sucladigin dakikalarda kazdigin kuyuya dustun .

Bu arada bu allianz da locasi olan sirketin ismi ne bakayim ?

ulan ben de bir haftadır b.münich hissediyordum ve istiyordum :D inşallah elerler beşiktaşı yoksa vicdan azabı çekerim

Geri
Üst Alt