- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Bir bilet uğruna ya rab ne karizmalar! çiziliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ne dedim aslinda kücük bir saka idi.
Ama sen bunu bir önceki mesajimda dile getirmeme ragmen ikinci kez alinti yapinca bilet konusu ile ilgili yazdiklarini ekledim.
Ayrica bak bir konuyu daha ekliyorum, sen bayaga bayaga alinti yapabiliyorsun yahu.
Ha bir de ne ilginctir ki, ben sana ayni sakayi Basaksehir - Hoffenheim maci icin de yaptim, cevap dahi vermedin.
Kenan Sinan'a davet sözünde durmalı diyenler?
Arkadaşlar lütfen sakin olmayalım
Sinan, gec bunlari.Ben saka yapmiyorum , sen bana o bileti vereceksin ben de forumdan birine armagan edecegim , ihtiyaci olan veya bu kaca gitmeye istekli biri yararlanacak
hem sozunu yememis olacaksin , hem de ben bilet istiyormusum gibi olmayacak , baskasi gidecek
bileti de senin uygun gordugun bir forumdasa teslim edecegim bizzat bulusup
isterse o sana geri de verebilir
20 subatNe zaman bu armutların ilk maçı
Sinan, gec bunlari.
Bilet devri isteyenlere yazdiklarindan sonra, bir saka üzerinden bunlari bosu bosuna yazma.
Bu forumda bilet verecegim en son kisi sensin.
Insanlara tepeden bakan birine bilet degil, günahimi bile vermem.
Güzel tarih, 5-6 olur orada.20 subat
Sinan, bak tekrar ediyorum, sana o yazdigim sadece bir saka idi.Bana vermeyeceksin zaten , forum adminlerinden dilediginde bileti iletecegim dedim
maksat benim maca gitmem degil , senin lafini yememen
uslubumuzu koruyalim, gerginlikten ve ikili tartismalardan uzak duralim ltf...Bir bilet uğruna ya rab ne karizmalar! çiziliyor.
Sinan, bak tekrar ediyorum, sana o yazdigim sadece bir saka idi.
Ayni sakayi sana Hoffenheim maci icin yaptigim zaman ilginc bir sekilde hic raksiyon göstermedin.
Ben saka ile birakmak istedim ama sen üsteledigin icin o bilet isteyenler hakkinda yazdiklarini ekledim.
Iyi de oldu, bilet konusunda gercek yüzün ortaya cikmis oldu.
Merak etme, ben ikinci bilet ile kimi getirecegimi kendim cok iyi biliyorum.
uslubumuzu koruyalim, gerginlikten ve ikili tartismalardan uzak duralim ltf...