Sarp-Ayhan-Barış Üçlüsüne Çullanıp Rijkaard'a Toz Kondurmayanlara Tarihten Örnekler

Cevap: Sarp-Ayhan-Barış Üçlüsüne Çullanıp Rijkaard'a Toz Kondurmayanlara Tarihten Örn

En azından İlyas,Ufuk,Bekir,İlyas ve Suat o zamanlar pas yapabiliyorlardı.Mustafa ve Barışı onu yapmaktan aciz.

Cevap: Sarp-Ayhan-Barış Üçlüsüne Çullanıp Rijkaard'a Toz Kondurmayanlara Tarihten Örn

Bu şekilde devam ederse sanırım haketmeyecek ve gidecek.

tabii buda mümkün çünkü camia ondan başarı bekliyor bu sene kupa alamazsa kalma şansı zor görünüyor. Gerçi takımını şampiyon yapan td yide kovmuşluğumuz var . Bi ihtimalde adnan polat'ın bir yılı daha var bu senede başarısız olursak son senede Rijkaardla geçirmek isteyebilir. yeni stadın gelirleriyle iyi transferlerle şansını denemek isteyebilir . ihtimaller.

tabii buda mümkün çünkü camia ondan başarı bekliyor bu sene kupa alamazsa kalma şansı zor görünüyor. Gerçi takımını şampiyon yapan td yide kovmuşluğumuz var . Bi ihtimalde adnan polat'ın bir yılı daha var bu senede başarısız olursak son senede Rijkaardla geçirmek isteyebilir. yeni stadın gelirleriyle iyi transferlerle şansını denemek isteyebilir . ihtimaller.

Bu yılda başarısız olursa Adnan Polatın Rijkaardla devam edip riske gireceğini sanmıyorum. Yine kaliteli en az Rijkaard kadar karizmatik bir teknik direktör getirir. Ancak bu gelecek olan sistem adamı değil Morinho, Lucescu tarzı kadro yapısına ve rakibe göre, kısacası şartlara göre taktik varyasyonlar deneyen biri olur. Süper bir kaç yıldız alır ve seçime öyle girer.

adamın niyeti bizi sömürmek olsa başkanın 1 yıllık kontrat uzatma teklifinin hemen üzerine atlardı alacağı paraya bakardı. Önce haketmem lazım demezdi.

O adamın kendi tasarrufu. Vardır bir bildiği gidicektir belki Milan'a başka bir takıma. Başarılı olsa belki yine uzatmayacaktı. Ama şuan ki sessizliği hoş değil çünkü saçma bir taktik ile oynuyoruz. Potasiyeli olmayan oyuncudan birşeyler umuyor.

N'oluyo la?Kavga mı var? :D

Futbolu çok iyi bildiğini zanneden bir kısım zihniyet, iyi sonuçların iyi oyuncularla geleceğini kavramaktan aciz kalmış fikirsiz figürleri anımsatıyor bana.

"Şeylerin birbirine denk olduğu ortamda, en basit açıklama doğruya en yatkın olandır". <-- duydunuz mu hiç ?

En basit açıklama nedir ? En basit açıklama şudur : Galatasaray'ın kadro kalitesi, Premier Lig'in orta sınıf takımları kadar dahi yoktur. Premier Lig'in orta sınıf takımları bile Avrupa'da hezimet yaşarken (Fulham müstesna), Galatasaray'ın Avrupa'da bir gıdım ilerleyememesinde şaşılacak durum yok.

Sizce tesadüf müdür her sezon en zengin takımların Avrupa'nın en tepesinde bitirmeleri ? <-- Şu soruya Allah'ını seven cevap versin.

Bu takımların kadroları, muazzamdır. Sistemleri oturmuştur, ve her yedek asların yerini doldurur.

Ben size ne diyorum ? Galatasaray'da Baros'un yerini dolduracak adam yok. Galatasaray'da Kewell'ın yerini dolduracak adam yok. Galatasaray'da Arda'nın yerini dolduracak adam yok. Galatasaray'da gerçek bir kaleci yok. Galatasaray'da üçgenler yaratabilecek orta saha oyuncuları yok.

Siz hala Rijkaard takımı oynatamıyor diye geçinin kardeşim. Ben buradan illallah diyorum sadece. Siz Rijkaard gidip başka hoca gelince eşşeği saldım çayıra gibi top oynayacağımızı falan mı zannediyorsunuz ?

Galatasaray'ın iskeleti yaramaz diyorum, anlamıyorsunuz, millet aya gitti biz yerimizde sayıyoruz diyorum, anlamıyorsunuz. Hala milyon sene önceki şampiyonluktan bahsediyorsunuz.

YAU !

Lütfen birazcık fikir sahibi olun. Galatasaray'ın sorunu, Rijkaard'ın istediklerini yapmayan/yapamayan, kapasitesiz yönetimdir. Rijkaard gibi bir hocan var ise, kaliteli futbolcularıda kadrona katmak zorundasın.

TSL'de ne güzel kaleciler var, bir tanesini almaya yanaştın mı ? Hayır...

TSL'de ne güzel orta sahalar, bizimkilere 1000 basacak sistem adamları var ? Siz kimleri aldınız ? Serdar Özkan... PEH. Ben inanmıyorum Rijkaard aldırmış olsun bunları...

Galatasaray 50, 60 milyon Euroluk takımla oynayacak kulüp değildir. Böyle olursa, hacim/nitelik sıkıntısı çekeriz. Nitekim çekiyoruz.

Rijkaard'ı suçlamaktan vazgeçin. İleri görüşlü olun. İyi futbolun, iyi futbolcularla geleceğini bilin.

Zaten birçok kişi bende dahil bunu savunuyor. Malzeme yoksa kimse bu adamı ve sistemini savunmasın çünkü olmayacak bir dua bu.

Ozan Kozan,

Forumdaki her mesajında ve açtığın her konuda Rijkaard'a gerekçesiz, tutarsız yakıştırmalar yapıp sanırım popülariteni artırmaya çalışıyorsun.Sadece konuşuyorsun başka hiçbir şey değil.Yazdıklarının hiçbirinin bir mantığı yok ki insan üzerinde düşünüpğ yorum yazsın.

Ozan Kozan,

Forumdaki her mesajında ve açtığın her konuda Rijkaard'a gerekçesiz, tutarsız yakıştırmalar yapıp sanırım popülariteni artırmaya çalışıyorsun.Sadece konuşuyorsun başka hiçbir şey değil.Yazdıklarının hiçbirinin bir mantığı yok ki insan üzerinde düşünüpğ yorum yazsın.

Dinlenmeye alındı biraz. Düşünsün bakalım belki bir şeyler düzelir.

Yahu ne düzelecek? Bu adam girdiğinden beri sadece provakasyon yaptı. 29 değil 19 yaşında olsa çoktan banlanmıştı?

Saçma bir yazı olmuş. 96 yılındaki futbolla şuanda oynanan futbol arasında dağlar kadar fark var. O zamanlar zaten büyük takımlar anadolu takımlarıyla maçlarında her maça 1-0 önde başlıyorlardı. Şimdi Anadolu takımları kora kor mücadele ediyor ve her takım her takımı yenebilir.

Ayrıca o bahsedilen Türk kadrosu gelmiş geçmiş en başarılı jenerasyon, Hakan Şükür, Arif, Ümit Davala, Okan, Ergün, Bülent Korkmaz vs.

Bu Türk kadrosu Türkiye'nin görmediği başarılara izma attılar hem Klüp düzeyinde hem milli takım düzeyinde. Uefa, Süper Kupa Euro 2000'de çeyrek final, 2002 Dünya Kupası 3.'lüğü.

O adamları Mustafa Sarp, Barış, Ayhanla kıyaslamak futboldan zerre anlamadığının bir göstergesi. Bu adamlarla başarı falan gelmez. Rijkaard yerine Fatih Terim'de olsaydı, Hiddink'te olsaydı hatta Arsene Wenger bile olsaydı bu orta sahadaki 3'lüyle hiçbir başarı yakalayamazlardı.

Mustafa Sarp ile Barış zaten bu takımın futbolcusu değiller. Ayhan'da 34 yaşında takımın ortasahadaki problemini çözemez, istikrarlı bir şekilde Lig, Avrupa, Kupa maratonunda devamlılık sağlayamaz.

Sonuç olarak bu adamları bu takımda gördükçe Rijkaard'a tek kelime edemiyorum. Adamın eline verdiğimiz kadro vasat özellikle defansif bakımdan çok kötü bir takım. Ofansif gücümüzde birkaç oyuncunun eline bağlı. Hal böyleyken gidipte Rijkaard'a laf etmek hiçbirşeyi çözmez. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Bu kadroyla anca 3.'lük gelir.

Ağustos olmuş ortasahaya transfer yapılmamış hala. Transferleri Adnan Sezgin yapıyor. Göreceğiz kimler gelecek.

Konu başlığı madem tarihten örnekler. Bende sana tarihten bir örnek veriyim;

2006 yazında şampiyon takımın hocası Gerets ortasahaya mücadeleci bir adam istemişti. Bütün yaz Gravesen, Vogel isimleri döndü durdu basında. Sonuçta gelen adam 200.000$'a İnamoto oldu. Bu takım Şampiyonlar ligine aşırı derecede yetersiz kadroyla çıkmak zorunda kaldı, doğal olarakta 4. bitirdik grubu. O sezon 3. bitirdik ligide. Şimdi burda en büyük suç Gerets'te mi yoksa istediği adamları almayıp saçma sapan transfer yapan yönetimde miydi?

Galatasaray tarihinde bu tarz örnekler çok. Özellikle 2002-2007 arası dönemde yapılan transferlerin çoğu şaka gibi. Gelen adamların çoğu Galatasaray'ın kalitesinden daha düşük adamlar ve kariyerleri boyunca Galatasaray'dan daha büyük takımda oynamadılar.

2007'den sonra Haldun Üstünel vardı oda her güzel şey gibi bitti. Yine eski günlere döndük. Transfer sezonunun kapanmasına yakın boşta kalan talibi olmayan adamlar gelecek.

Rijkaard gelmeden önce TOTAL futbol oynuyorduk (Avrupa'da çeyrek finale dayanan Skibbe) Rijkaard geleliden beri TOTO futbol oynuyoruz.

Rijkaard gelmeden önce TOTAL futbol oynuyorduk (Avrupa'da çeyrek finale dayanan Skibbe) Rijkaard geleliden beri TOTO futbol oynuyoruz.

Evet çok totaldi Kocael'inden totalde 5 gol yemiştik.Şuan BankAsya'da bile bulunmuyor

Evet çok totaldi Kocael'inden totalde 5 gol yemiştik.Şuan BankAsya'da bile bulunmuyor

Küme düşen Kocaeli örnek gösterilmesin mühim olan Avrupa maçları. Kocaeli maçınında birçok olumsuz faktör bir araya geldi. Meira ve Servet defansı yolgeçen hanı yaptılar. Nitekim Skibbe Aşık-Balta ikilisini keşfetti o kadar başarılı oldu ki bu ikili iki ispanya milli maçında yanyana oynadı. Sonra ego Bülent geldi reset olduk! Skibbe hata yapıyordu (Mehmet Güven'i oynatması gibi) ama hatalarından ders alıyordu Rijkaard ise bir yıl geçse bile aynı hataları yapıyor.

Futbolu çok iyi bildiğini zanneden bir kısım zihniyet, iyi sonuçların iyi oyuncularla geleceğini kavramaktan aciz kalmış fikirsiz figürleri anımsatıyor bana.

"Şeylerin birbirine denk olduğu ortamda, en basit açıklama doğruya en yatkın olandır". <-- duydunuz mu hiç ?

En basit açıklama nedir ? En basit açıklama şudur : Galatasaray'ın kadro kalitesi, Premier Lig'in orta sınıf takımları kadar dahi yoktur. Premier Lig'in orta sınıf takımları bile Avrupa'da hezimet yaşarken (Fulham müstesna), Galatasaray'ın Avrupa'da bir gıdım ilerleyememesinde şaşılacak durum yok.

Sizce tesadüf müdür her sezon en zengin takımların Avrupa'nın en tepesinde bitirmeleri ? <-- Şu soruya Allah'ını seven cevap versin.

Bu takımların kadroları, muazzamdır. Sistemleri oturmuştur, ve her yedek asların yerini doldurur.

Ben size ne diyorum ? Galatasaray'da Baros'un yerini dolduracak adam yok. Galatasaray'da Kewell'ın yerini dolduracak adam yok. Galatasaray'da Arda'nın yerini dolduracak adam yok. Galatasaray'da gerçek bir kaleci yok. Galatasaray'da üçgenler yaratabilecek orta saha oyuncuları yok.

Siz hala Rijkaard takımı oynatamıyor diye geçinin kardeşim. Ben buradan illallah diyorum sadece. Siz Rijkaard gidip başka hoca gelince eşşeği saldım çayıra gibi top oynayacağımızı falan mı zannediyorsunuz ?

Galatasaray'ın iskeleti yaramaz diyorum, anlamıyorsunuz, millet aya gitti biz yerimizde sayıyoruz diyorum, anlamıyorsunuz. Hala milyon sene önceki şampiyonluktan bahsediyorsunuz.

YAU !

Lütfen birazcık fikir sahibi olun. Galatasaray'ın sorunu, Rijkaard'ın istediklerini yapmayan/yapamayan, kapasitesiz yönetimdir. Rijkaard gibi bir hocan var ise, kaliteli futbolcularıda kadrona katmak zorundasın.

TSL'de ne güzel orta sahalar, bizimkilere 1000 basacak sistem adamları var ? Siz kimleri aldınız ? Serdar Özkan... PEH. Ben inanmıyorum Rijkaard aldırmış olsun bunları...

Galatasaray 50, 60 milyon Euroluk takımla oynayacak kulüp değildir. Böyle olursa, hacim/nitelik sıkıntısı çekeriz. Nitekim çekiyoruz.

Rijkaard'ı suçlamaktan vazgeçin. İleri görüşlü olun. İyi futbolun, iyi futbolcularla geleceğini bilin.

ve yonetim ve futbolcular hakkinda goruslerimi paylasan yegane insanlardan biri daha:)

hatta biraz daha ileri gidip sunu soyluyorum

FR elindeki kadroya gore kapasitenin cok ustunde bir futbol oynatiyor

fener macinin tamami ve belgrad macinin 70 dkk sini seyredince cok emin oldum bu gorusume:)

Küme düşen Kocaeli örnek gösterilmesin mühim olan Avrupa maçları. Kocaeli maçınında birçok olumsuz faktör bir araya geldi. Meira ve Servet defansı yolgeçen hanı yaptılar. Nitekim Skibbe Aşık-Balta ikilisini keşfetti o kadar başarılı oldu ki bu ikili iki ispanya milli maçında yanyana oynadı. Sonra ego Bülent geldi reset olduk! Skibbe hata yapıyordu (Mehmet Güven'i oynatması gibi) ama hatalarından ders alıyordu Rijkaard ise bir yıl geçse bile aynı hataları yapıyor.

Öff 2 tane Avrupada maç gerisi yok

Görende bütün sezonu Bordeux maçı gibi oynadık sanacak.Niye gitti o zaman Skibbe geçin bunları

YAU !

İyi bir antrenör sezon başında Lincoln gibi bir futbolcuyu kaçırmazdı. Kampa geç geldi Rijkaard. Güya evinde GS videoları izliyordu, ama sanmam çünki gerçekten izleseydi o zamanki kudreti şöhreti ile Bülent'in küstürdüğü Lincoln'ü getirtebilirdi. Yönetim ağzına bakıyordu zaten yeni geldiğinde. Ama yapmadı. Terim II gibi ben yaratırım düşüncesiyle hareket etti. Senin dediğin gibi (borca girilip) daha (sözde) kaliteli (yani pahalı) oyuncular alınsa yine Terim II döneminin kopyası olur. İyi Takımlar 1 günde yaratılamaz. Roma bile bir günde kurulmadı. İyi takım mevcut takımın her yıl 2-3 iyi futbolcu ile takviye edilmesi ile uzun dönemde oluşur.

Terim I başarılı oldu çünki elindeki futbolcular Terimden önce 5 yıl kadar birarada oynuyorlardı mahsülü bazı katkılar yaparak Terim aldı.

Öff 2 tane Avrupada maç gerisi yok

Görende bütün sezonu Bordeux maçı gibi oynadık sanacak.Niye gitti o zaman Skibbe geçin bunları

Rijkaard gitsin falan demiyorum da Skibbe'den bahsederken 2 avrupa maçı demek de haksızlık olur.

Metalist-Benfica-Hertha Berlin-Olmpiakos-Bordeaux ve yine onun kadrosuyla hamburg maçları. Hepsinde çok iyiydik.

İyi bir antrenör sezon başında Lincoln gibi bir futbolcuyu kaçırmazdı. Kampa geç geldi Rijkaard. Güya evinde GS videoları izliyordu, ama sanmam çünki gerçekten izleseydi o zamanki kudreti şöhreti ile Bülent'in küstürdüğü Lincoln'ü getirtebilirdi. Yönetim ağzına bakıyordu zaten yeni geldiğinde. Ama yapmadı. Terim II gibi ben yaratırım düşüncesiyle hareket etti. Senin dediğin gibi (borca girilip) daha (sözde) kaliteli (yani pahalı) oyuncular alınsa yine Terim II döneminin kopyası olur. İyi Takımlar 1 günde yaratılamaz. Roma bile bir günde kurulmadı. İyi takım mevcut takımın her yıl 2-3 iyi futbolcu ile takviye edilmesi ile uzun dönemde oluşur.

Terim I başarılı oldu çünki elindeki futbolcular Terimden önce 5 yıl kadar birarada oynuyorlardı mahsülü bazı katkılar yaparak Terim aldı.

su an linclolnu canli seyrediyorum palmerias corinthias maci

gecelim bu isleri, hic bi antrenor bu adami bu haliyle tutmaz

sarp daha yararli ne yazikki

eskiden iyiymis bilmemnelerei gecelim lutfen dkk 60 ve disarda linkoln gene

30 dan sonra kosmayi birakti

heralde gene tanrinin onu gormek istedigi yere gitmis belli oluyor:)

Atletico maçında penaltı verilseydi Çeyrek Finaldeydik. Forvetsiz, sıfır rotasyonlu bir kadroyla geçiyorduk turu hem de geri dönerek iki maçta da.

Menapozlusun sanırım başka hiçbir yere yazmayıp darlanınca buraya yazıyorsun.

Geri
Üst Alt