Sarp-Ayhan-Barış Üçlüsüne Çullanıp Rijkaard'a Toz Kondurmayanlara Tarihten Örnekler

Cevap: Sarp-Ayhan-Barış Üçlüsüne Çullanıp Rijkaard'a Toz Kondurmayanlara Tarihten Örn

fatih_terim00.jpg

Özledik başkan... :(

ooo kusmam geliyor:)

Cevap: Sarp-Ayhan-Barış Üçlüsüne Çullanıp Rijkaard'a Toz Kondurmayanlara Tarihten Örn

sanırım hiç gazete ya da google den arama yapmıyorsun çoook bilgili bir kişilik olduğun için :) aramızdaki fark ben oyuncu konuşlandırmamış gibi konuşuyorum sen işin buymuş hergün bir takım kurup oyuncu konuşlandırıyormussun gibi konusuyorsun :) Kraldan çok kralcı olmanın ne demek olduğunu bu yaşına kadar öğrenemediysen bu saatten sonra uğraşma öğrenemezsin olmaz sende o ışık yok :) Herkesin bildiğini sen bilmiyorsan markacı gençlik değilsindir cahilsindir :)

Ben Elano'yu önlibero olarak oynatan teknik direktörün oyuncu konumlandirma konusunda beceriksiz oldugunu görecek kadar marka fetisizminden uzak ve futbol bilgisine muktedirim. Messi kendisi cikardi dedim diye kraldan daha kralci olmam. Kral'dan daha kralci diye "bir baskasinin cikarlarini o kisiden bile daha fazla savunan" kisiye denir ki, konumuzla yada Messi ile ilgili yazdiklarimla uzaktan yakindan alakasi yok. Sen daha anadiline hakim degilsin, utanmadan insanlara "cahil" diyorsun. Önce dön bir kendine bak bence.

Serdar emmi arkadaşa gazı veriyon bakalım :o

Ben Elano'yu önlibero olarak oynatan teknik direktörün oyuncu konumlandirma konusunda beceriksiz oldugunu görecek kadar marka fetisizminden uzak ve futbol bilgisine muktedirim. Messi kendisi cikardi dedim diye kraldan daha kralci olmam. Kral'dan daha kralci diye "bir baskasinin cikarlarini o kisiden bile daha fazla savunan" kisiye denir ki, konumuzla yada Messi ile ilgili yazdiklarimla uzaktan yakindan alakasi yok. Sen daha anadiline hakim degilsin, utanmadan insanlara "cahil" diyorsun. Önce dön bir kendine bak bence.

iste bu renkdas agzina saglik

Başarısızlıkta en az suçlu olanlar futbolcular ve teknik heyettir. Yönetim ve taraftar ise tam manasıyla sınıfta kalmıştır. Kendi oyuncusunu yuhlarken harcadığı enerjinin onda birini fener maçında kullanmayan taraftar ve maç sonrasında "haklılardı" diyen yönetim. Bu ufak bir örnek ama maalesef işler böyle yürüyor.

Allahtan ceza almak istemiyorum yahu. Normalde tutamazdım kendimi ama nasıl olduysa tuttum bu sefer. Ne diyeyim sağlık olsun.

Kıvırcık saçlarına, ak düşmüş uçlarına, cimbom taraftarına, el salla frank rijkaard.

Kusmanin geldigi bu fotografin cekildigi an, 70 milyon sevincten agliyordu.

bende agliyordum ama bu su an itibari ile kusmamin gelmesini engellemiyor:)

belki yasimla alakalidir, velet degilim:)

resimdeki zatin bize katkisi olmustur elbet cok miktarda ama, ben GS a yakismayan bir insan olarak gormeye devam edecegim.

Bazi insanlar sanslidir anadan oyle dogarlar.

Kibirli insanlara denk gelirse bu sans iste o zaman benim kusmam gelir

tutamiyorum kendimi elimde degil:)

Emrah Abi, ben de şunu söylüyorum. Sistem hocasından bir sistemi hemen oturtmasını bekleyemezsin çünkü bu adamlar bunun için her şeyi göze alırlar. Rakibe bakmazlar kendi futbollarını oynarlar. Mourinho ise farklı bir stil rakibe göre duruma göre oynar. Sistem hocalarnın amacı kendi futbollarını oynamak olduğu için adapte olana kadar çok yara alırlar. Adamın eline iyi oyuncular vereceksin ki bu adaptasyon süreci azalsın.

Bende farklı birşey demiyorum zaten. Bu adam bu kadro ile o sistemi yapamaz. Yönetimde almıyorsa bıraksın bu görevi Rijkaard. Burdan şu sonuç çıkıyor biz bu mentaliteyle yapamayız. Yapıcaklarsa yapsınlar ama olmuyor. Malzemede sorun ise Rijkaard isyan etsin diyorum. Birde şundan acaip rahatsızım savunmayın dahi Belgrad maçındakş taktik anlayışı.

sende bezlenirken rijkaard milan da tarih yazıyodu:coffee:

İşte o Milanı biz ezerek yendik-eledik. Ama Rijkaard bunun farkında değil ben takıldım arkadaş bu Belgrad maçına fener maçına. Nasıl böyle taktik hatası yaparsın nasıl soğutun dersin oyunu yahu. Eksikmiyiz ? Skor mu çok iyi 2-0 yahu bir gol atsa sıkıntı işte 2 yedin şimdi düşünürsün o dandik sahada ne yapacağım diye.

Messi beni Rijkaard keşfetti derken sen yok aga seni o keşfetmedi sen kendin de çıkardın diyorsun. bu kraldan çok kralcı olduğunu ortaya çıkartıyor. adamın Messi'yi keşfetmiş olmasını bile hazmedemiyorsun git bi soda iç :) işe yarayacağını sanmıyorum ama bi dene :) Karşındaki insanı tanımadan onu markacı olmakla yeni nesilci vs olmakla suçlarken utanmıyorsun ama karşındaki sana aynı dilde cevap verince utan diyorsun. ben sadece dilime değil her yerime hakimim ama sende aynı hakimiyet yok. sanırım senin söylediklerini millet pek sallamadı diye biraz sinir yaptın .

mission accomplished, back to transfer nobeti:)

Özür dilemiyorum buna 1 diyelim. Sorduğunuz herşeye cevap verdik. Bakın yine söyliyim o zaman. ''Kadro kötü'' 3 büyükler içinde en kötü kadro bizimdir hatta. Fener'de kim var diyebilirsin. Doğrudur. Lakin başlarında Aykut Kocaman var ve oynatmak istediği oyununun Rijkaard'ınkiyle uzaktan yakından alakası yok.

Mesela Beşiktaş'ın bu transfer dönemindeki imkanları şuan Galatasaray'da olsa iş çoktan bitmişti. Yuh lan, ilk maçta 8-0 galip gelmek ayıp mıdır, değil midir diye konuşuyor olurduk.

Eee bazılarınız bu sistemin zamanla olucağını söylüyor sen ise 2-3 transfer ile ilk maçı 8-0 alcağımızı söylüyorsun. Ya hayalleriniz yanlış ya da bilimgkurgu.

Akıl yaşta değil baştadır.

Ağaç yaş iken eğilir.

Sakla samanı gelir zamanı.

Damlaya damlaya göl olur.

Geri
Üst Alt