Sebahattin Şirin: "Fatih Terim'in son gelişi, birebir şahsım ve ultrAslan tarafından gerçekleştirilmiştir"

uA dağılsın da görün baskı yapabiliyormusunuz.

Doldurun çekirdekçileri alırsınız içerde maçları.

@Ünsal Vardar doğru yazıyor. Al bak çArşı'nın haline. Adamların stadından çıkan ses Yunanistan'da duyuluyordu. Dağıldılar zerre baskı yapamıyorlar.

Sucukçu tayfa ve ya değil, Terim'in kazandığı şampiyonluklarda onların payı da çok çok büyük.

Hocanın sezon sonu bırakması gerektiğini düşünen bir taraftar olarak bunlar böyle diyorsa ben Fatih Hoca'nın yanındayım. Bir senelik krediyi verdim gitti.

Bunlar böyle diyorsa eğer hocayı eleştirerek bir yerde yanlış yapıyorum, bir şeyleri yanlış görüyorum demektir.

Bir kaç acıtasyon fotoğrafı ile beleşe yapıyoruz bu işleri modunu bıraksınlar. Beleş kombineler beleş formalar beleş hoteller bunları açıklasınlar. Ua denen kan emicilerin üzerinden şuan 10 fabrika parası gelmektedir.

SM-A315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Murathan merhaba.
İddia ettiğin beleş kombine, beleş forma ve beleş hotelleri sen ispatlar mısın? :)
Birisi gelse ve Murathan Hazıroğlu hırsızlık yapıyor, açıklasın dese ne tepki verirsin :)

Hocanın sezon sonu bırakması gerektiğini düşünen bir taraftar olarak bunlar böyle diyorsa ben Fatih Hoca'nın yanındayım. Bir senelik krediyi verdim gitti.

Bunlar böyle diyorsa eğer hocayı eleştirerek bir yerde yanlış yapıyorum, bir şeyleri yanlış görüyorum demektir.
Bende aynisini düsünüyorum dünden sonra.

biz ne dersek o
galatasaray biziz

biz ne dersek o
galatasaray biziz
D8DB6523-A0C4-4397-8462-9C56FF9B54A1.gif

Bir baskana bakar :)

Geri
Üst Alt