Sebahattin Şirin: "Fatih Terim'in son gelişi, birebir şahsım ve ultrAslan tarafından gerçekleştirilmiştir"

ya bana şunu diyebilri misin ünsal üst kademe gsnin kaymağını yemiyor diyemezsin o yüzden tartışmayalım

Ben bir şey yediklerini görmedim
O üst kademe dedikleriniz sami yenden bu yana her maça giden insanlar

Hadi dediğiniz olsun bilet otel her şeyi yapıyorlar ki şahidim Konya’ya geldiklerinde bile böyle bir şey olmadı

Hangi biriniz her maça her durumda gidebileceksiniz?
Taraftar grubu olmadan tribün olmaz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunun aciklamalarindan sonra Terim'e destek artti.

bu açıklamalardan sonra terime desteğin artması da taraftarın gerçekten olayları okuyamadığını gösteriyor

yahu aynı adam 4 sene önce bunlarla iş tutarak göreve gelmiş

bunu nasıl görmüyorsunuz da destek veriyorsunuz diye sormak isterim

galatasaray terim ve ultraslan arasında tercih yapmak zorunda mı

bu herif battikca batti son aciklamasiyla

Bunun aciklamalarindan sonra Terim'e destek artti.

kendini nimetten sanıyor. bu herifi bu kaprisleri yapma cüretini bulduran, buna olanak sağlayan her kim varsa topunun abv.
her acıklamayla daha da sıvıyor :)

biraz daha yüklenirsek bu kendini akıl hastası ilan edecek gibi duruyor.

twitin altında su mesajın aynısını cokca görüyoruz ki bunlar düşünme yetisini kaybetmiş papağan gibi aynı seyleri yazıyorlar :D
öğrencilerin emeklerini iliklerine kadar sömüren, yaptıkları her işi kulube fatura ettiren, ileride tehlike arz eden bu olusum kısa sürede dağıtılması gerekmektedir.

Gs admini ne denemeye çalışıyor acaba

Ekli dosyalar

• IMG_20210422_214817.webp
    IMG_20210422_214817.webp
    125,2 KB · Görüntüleme: 66
Ultraslan denen sucukcular gene yanıltmamis daha önce dursuna bile götü dayadiklari gibi bu sefer Mustafa başkan yonetime bağlamış terim ı satmış diyebiliriz. Gs twiter adminin yaptığından sonra.

Olaylar şu şekil gelişti büyük iht.
Başkan terim arası bok. Düzelmeyecek de belli ki
Bunlar ilk yönetimi davet etti yönetimden biri veya birileri araya girip bu seloyu dunki açıklamayı yapmaya ikna etti. Anlatılan şeyler selo ya mantıklı da gelmiş olabilir bak tek taraflı bunu da es geçmemek lazım.

Dünden bugüne yönetimden aciklama gelmemesi bugün twiter kapağını ultraslan yapan bu hareketten sonra şekilleniyor herşey.

Terim ı kovacak göt olmadığı icin birilerinde düşüncesini tarikat üyesi bi baagan bozuntusunun açıklamasıyla yedirip kibarca paylaşıp hocaya gerekeni yap diyorlar.

An itibariyle gelinen nokta budur benim için.

GSC Mobile App

Geri
Üst Alt