Sebahattin Şirin: "Fatih Terim'in son gelişi, birebir şahsım ve ultrAslan tarafından gerçekleştirilmiştir"

thumbs_b_c_de23684a8940f078f5cea4acabd3e2cd-690x450.jpg

fener'de yaptığını bizde de yapabilir.
Aziz başkanı saygıyla selamlıyorum şu günleri gördükten sonra

GSC Mobile App

sen kimsin diye sorarlar adama

uA Terim olayı asıl mevzusunu anlatalım.. Açık açık anlatalım..

Seçim yoluna girildiği dönemde bu işin ortaya çıkması GS yönetimini isteyen birilerinin amacının Terim’i silmek olduğunu söyleyebiliriz.. isim de verelim, Adnan Polat ve ekibi bir çalışma içinde.

Kardesim seçilirse çalışmak zorunda mı Çalışmak istemiyorum diyemez mi?’ diyenler olacaktır, Haklılar da. Ancak sorun şurada..

Tabi olur, çalışmak istemeyebilirsin, bir planın vardır dersin ki Alman hoca getiriyoruz, veya GS coşkulu teknik kapasitesi yüksek bir ekole geçecek o yüzden Arjantinli hoca getirdik diyebilirsin hiç sorun yok. Sorun şu, bu işi direk söyleyeceksin herkes bilecek. Dolaylı yoldan anlamayacaksın, maşa kullanmayacaksın o zaman!

Hoca iyidir kötüdür, buna Galatasaray’ı yönetenler karar verir, olumlu veya olumsuz karar verilir devam edilir veya yollar ayrılır.. Hocanın masasında oturup çay bile içemeyecek adamlar İstifa et diyemezler, kimsenin haddi değil Kulübün efsanesine İstifa et demek.. Oturulur konuşulur olursa devam edilir olmazsa yollar ayrılır bu iki tarafı da yıpratmaz.. Ama bu şekilde davranmak tam manasıyla Hadsizliktir.

Seçim yoluna girildiği dönemde bu işin ortaya çıkması GS yönetimini isteyen birilerinin amacının Terim’i silmek olduğunu söyleyebiliriz.. isim de verelim, Adnan Polat ve ekibi bir çalışma içinde.

Kardesim seçilirse çalışmak zorunda mı Çalışmak istemiyorum diyemez mi?’ diyenler olacaktır, Haklılar da. Ancak sorun şurada..

Tabi olur, çalışmak istemeyebilirsin, bir planın vardır dersin ki Alman hoca getiriyoruz, veya GS coşkulu teknik kapasitesi yüksek bir ekole geçecek o yüzden Arjantinli hoca getirdik diyebilirsin hiç sorun yok. Sorun şu, bu işi direk söyleyeceksin herkes bilecek. Dolaylı yoldan anlamayacaksın, maşa kullanmayacaksın o zaman!

Hoca iyidir kötüdür, buna Galatasaray’ı yönetenler karar verir, olumlu veya olumsuz karar verilir devam edilir veya yollar ayrılır.. Hocanın masasında oturup çay bile içemeyecek adamlar İstifa et diyemezler, kimsenin haddi değil Kulübün efsanesine İstifa et demek.. Oturulur konuşulur olursa devam edilir olmazsa yollar ayrılır bu iki tarafı da yıpratmaz.. Ama bu şekilde davranmak tam manasıyla Hadsizliktir.

istifa et de denebilir abi

taraftar hocayı başkanı veya topçuyu protesto edebilir, istifaya davet edebilir

ama bunların derdi bu değil ki yani galatasaray futbol takımının durumundan dolayı istemiyorlar bu istifaları terim bunlara irfan olayında gider yaptığı için istiyorlar

ultraslan adı galatasaray adından önde bunlarda

defalarca kez söylüyorum ama galatasarayı düşünen bir grup daha 2. maçındaki bir hocaya karşı eski hocanın tezahüratını yapar mı üstelik o hoca juventus deplasmanından beraberlikle dönmüşken

lider takımın hocasını ıslıklar mı

Kime nasıl hizmet ettiğin belli,hiç kendini şirin göstermeye kalkma.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Katılmıyorum,katılamıyorum

herkes herkesin istifasını isteyebilir bu en doğal hakkıdır

terim kulübün üstünde karabasan gibi şuan,hepimizin tanıdığı terim irfan olayından sonra,cengiz topçulara şerefsiz diyip seks partisi yapıyolar diyince,belhandayı kovunca,yönetim sezona forvetsiz başlatınca,yönetim diğer bir sezona os sız başlatınca,,3 ay önce cengiz kovacak söylentilerinde vs terim çoktan istifa ederdi kurbanlık koyun gibi beklemezdi hakkında çıkacak kararı

sözüm var diyerek bi dala tutunmaya çalışıyo,haksız,yanlışlarla dolu ve başarısız,o sebeple yutkunuyorum içime atıyorum gibi sözler türetti başkan kovmasın diye,yoksa herkesin bildiği gerçek terim çok güzel kükrerdi

hoca bi kere akıllı,olayları kendi lehine çok güzel manipüle de edebiliyo,e bu manipülelere kanan milyonlarca gsli de varken herhangi bir başkan adayı ben terimi istemiyorum,terimle çalışmam demez ve diyemez seçilmek istiyosa,seçilincede işe 1-0 mağlup başlamak istemiyosa

Zamanında lucenin,tudorun altını nasıl oyduysa kendi altınında oyulacağını tahmin etmeliydi

uanın sucukcu olup terimin gitmesini istemesi terimin gitmemesini gerektirmez

terimde gitmeli,ua da gitmeli,yönetimde gitmeli

bu adnanın adayı kim renktaş, kimi getirmeye çalışıyorlar

twitin altında su mesajın aynısını cokca görüyoruz ki bunlar düşünme yetisini kaybetmiş papağan gibi aynı seyleri yazıyorlar :D
öğrencilerin emeklerini iliklerine kadar sömüren, yaptıkları her işi kulube fatura ettiren, ileride tehlike arz eden bu olusum kısa sürede dağıtılması gerekmektedir.

twitin altındaki mesajın sahibi terimci mi ultraslancı mı anlaşılmıyor bile. tarzlar bile aynı.

Başlığa bak millet Tudor övücülüğe başlamış. Balık hafızalılara hatırlatma; derbilerde bırak galibiyeti, bırak beraberliği, gol atamıyorduk gol!

Ultraslanı bilmem ama Bu adam gercekten GALATASARAY'lıdır..Bjk li kahpeler tarafindan bıçaklanıp haftalarca Komada kalmıştır..Hoca'nın ve yönetimin arkasinda olsaydi o zaman şüpheye düşerdim..Berbat oynuyoruz, Berbat yönetiliyoruz buna burdan 1 kişi bile itiraz etmiyor kanımca, Taraftar gruplari karışamaz demeyin Avrupa liginin bitmesine bile ingiliz Taraftar gruplarinin yayinladigi bildiriler sayesinde olmuştur.. Yönetim'de Hoca'da artik birakmali..

Ultraslanı bilmem ama Bu adam gercekten GALATASARAY'lıdır..Bjk li kahpeler tarafindan bıçaklanıp haftalarca Komada kalmıştır..Hoca'nın ve yönetimin arkasinda olsaydi o zaman şüpheye düşerdim..Berbat oynuyoruz, Berbat yönetiliyoruz buna burdan 1 kişi bile itiraz etmiyor kanımca, Taraftar gruplari karışamaz demeyin Avrupa liginin bitmesine bile ingiliz Taraftar gruplarinin yayinladigi bildiriler sayesinde olmuştur.. Yönetim'de Hoca'da artik birakmali..
cemaat köpekleri ne zamandan beri gerçekten Galatasaraylı oluyor?

cemaat köpekleri ne zamandan beri gerçekten Galatasaraylı oluyor?
Ya bırakın bu işleri siyasetin giremediği tek trübün GALATASARAY trübünleridir.. Adamın kişisel tercihleri beni ilgilendirmez , sen Dünya'da yokken bu adam Kapalı'da tezahürat besteliyor, Bagdat Caddesinde GALATASARAY formasiyla meydan okuyordu...

Adam fb de calisti. Yemisim bunu. Paralari götürüp bina dikmis bos is

Geri
Üst Alt